تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 1081 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

1 یه مشکل جدی با کاسپر اسکای 7 !!!

با سلام خدمت همه دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید من یه مشکل بزرگ دارم امیدوارم که بتونید شما دوستان عزیز کمک کنید تا حل بشه
    من کاسپر اسکای هفت را دانلود کردم و همه کرک هایی که است پیدا کردم ولی مشکل اصلی من این است که من این نسخه را در یک شبکه استفاده میکنم شبکه من دارای 16 کامپیوتر میباشه وقتی انستال میکنم ابتدا یه مشکل داشتم که وقتی کرک را در یک کامپیوتر استفاده میکردم و هنگامی که میخواستم همون کرک را در کامپیوتر دیگر استفاده کنم سریع کرک را شناسایی میکرد و بهم خطا میداد و میگفت که از این کرک در یک کامپیوتر دیگر هم استفاده کردی و این یکی کرک نمی شد بعد خلاصه یه کاری کردم شبکه داخلی را غیر فعال میکردم و انستال میکردم اینطوری همه کامپیوتر ها شبکه را انتسال کردم ولی یه مشکل بزرگ اینه این لعنتی وقتی کامپیوتر های شبکه ریستارت بخوره یا اینکه همه کامپیوتر ها را همزمان روشن کنم اولین کاری که میکنه این است که همه کامپیوتر ها را چک میکنه تا ببینه از کرکی که مثلا در کامپیوتر 1 استفاده شده در داخل شبکه در جای دیگر هم استفاده شده یا نه اگر پیدا کرد همه را غیر فعال میکنه و هشدار میده که شما از لایسنس که برای یک کامپیوتر است بیشتر از یک کامپیوتر استفاده کردید. و خلاصه منم که همه را با یک لایسنس استفاده کردم همه را غیر فعال میکنه حالا چی کار کنم این مشکل حل بشه من که نمیتونم 16 لایسنس یا کرک پیدا کنم برای این نسخه اگر هم پیدا کنم اینطوری پدرم را در میاره حالا چاره چیست چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون (17n)

پروفشنال mobiledead's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual Space

پيش فرض

منم این مشکل رو با Virtual CD 8.0.0.6 دارم
    به نظرم راهش اینه که واسه هر کدوم یه لایسنس پیدا کنی
    من این کارو چند بار کردم ، البته تو Virtual CD 8.0.0.6 ، هر بار یه سریال نامبر میدادم
    ولی بازم جواب نگرفتم ؛ نمیدونم از کجا میفهمید(صنعته تشخیص)
    به نظرم باید یه ورژن یا یه لایسنس خاص واسه شبکه داشته باشن
    در مورده کسپر که اینطور شنیدم
    Last edited by mobiledead; 06-09-2007 at 10:00.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

باید یه لایسنس واسه شبکه پیدا کنی یا واسه هر کدوم متفاوتش رو جداگانه نصب کنی

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام من kaspersky internet security 7.0.0.120 رو دارم اما سرویس web anti virus همه سایتا رو میبنده و نمیذاره وارد سایتی بشم disable هم کردم فایده ای نداشت مگه اینکه کلا از kaspersky خارج بشم و exit کنم کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده؟.
    pillx جان سلام خیلی مخلصیم
    دوست عزیز

نیازی نیست یک سوال را در تاپیکهای متعدد مطرح کنید .مشکل شما ربطی به Web Anti-Virus ندارد .من فکر می کنم مشکل شما مربوط به فایروال است ,احتمال یکی از فعالیتهای مربوط به براوزرتان را بلوک کرده اید ببینید اگر فایروال را غیر فعال کنید مشکل حل می شود یا نه؟

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

دوست عزیز

نیازی نیست یک سوال را در تاپیکهای متعدد مطرح کنید .مشکل شما ربطی به Web Anti-Virus ندارد .من فکر می کنم مشکل شما مربوط به فایروال است ,احتمال یکی از فعالیتهای مربوط به براوزرتان را بلوک کرده اید ببینید اگر
    فایروال را غیر فعال کنید مشکل حل می شود یا نه؟
    اتفاقا مشکل مربوط به خود سرویس Web Anti-Virus هست چون تو خود Web Anti-Virusیه قسمتی داره به اسم Trusted URLs که اونجا دکمه add رو میزنی و لینک سایت رو میدی و سایت باز میشه اما فقط اون سایتی که لینکشو دادی. پس نتیجه میگیریم که ربطی به firewall نداره.
    مشکل از Parental control یعنی کنترل والدینی بود که disable کردم درست شد.
    Last edited by farhad200; 06-09-2007 at 19:41.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اتفاقا مشکل مربوط به خود سرویس Web Anti-Virus هست چون تو خود Web Anti-Virusیه قسمتی داره به اسم Trusted URLs که اونجا دکمه add رو میزنی و لینک سایت رو میدی و سایت باز میشه اما فقط اون سایتی که لینکشو دادی. پس نتیجه میگیریم که ربطی به firewall نداره.
    مشکل از Parental control یعنی کنترل والدینی بود که disable کردم درست شد.
    سلام

خوشحالم که مشکلتان حل شد ولی اگر با غیر فعال کردن Parental control مشکلتان حل شده است قضیه چه ربطی به

Web Anti-Virus دارد؟

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

سلام

خوشحالم که مشکلتان حل شد ولی اگر با غیر فعال کردن Parental control مشکلتان حل شده است قضیه چه ربطی به

Web Anti-Virus دارد؟
    نمیدونم شاید این یکی از سوتی های این ورژن از کاسپر باشه به هر حال شما هم میتونین امتحان کنین.
    parental control را فعال کنید و وارد setting بشید و از قسمت profile گزینه child رو انتخاب کنید و appyl رو بزنیدمیبینید که نمیذاره وارد هیچ سایتی بشید بعد از اون برید تو web anti-virus و اون کارهایی رو که توی پست قبلی گفتم انجام بدید یعنی تو قسمت Trusted URLs یه لینک بهش بدید بعد همون لینک را امتحان کنید میبینید که میتونید وارد اون سایت بشید.
    Last edited by farhad200; 07-09-2007 at 01:35.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

پس از نصب نسخه 7.0.0.125 اینترنت سکیوریتی کاسپر
    سرعت سیستمم به شدت کاهش یافته (منظور سرعت بوت شدن هستش)

چه کار کنم تا سرعتم بره بالا؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

پس از نصب نسخه 7.0.0.125 اینترنت سکیوریتی کاسپر
    سرعت سیستمم به شدت کاهش یافته (منظور سرعت بوت شدن هستش)

چه کار کنم تا سرعتم بره بالا؟
    CPU و RAM چنده؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

cpu 2.8 intel , 1mb cache
    ram 512 kingstone
    Last edited by mehdi_vsgh; 07-09-2007 at 17:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •