مدل لپ تاب بفرمایید تا دوستان بتونن راهنمایتون کنن
مدل لپ تاب بفرمایید تا دوستان بتونن راهنمایتون کنن
سلام. لپ تاب سونی مدل sr 590 gpb ویندوز 64 بیتی 7 اورجینال .
داداش براي چي ميخواي تغيير بدي ؟
نده كه بدتر ميشه
من بردم روي ide حالا ديگه نميشه برگشتش داد روي ahci ميدوني كه سرعت اونم تقريبا نيم برابر بيشتر از اينه پس اگر بخاطر نصب ايكس پي ميخواي اينكارو بكني اصلا تغييرش نده دردسرش نمي ارزه
اونورم گفتم هارد من با اسكرول موس فس فس ميكنه
هارد كامپيوتر منظورم هستا نه لپ تاپ الانم ويندوزايكس پي ريختم 15 روزه اينطوري شده ديفراگ هم كردم از cdm هم دستور chkdsk زدم ولي فس فس هست
همينكه با اسكرول موس مثلا فحه رو بالا پايين ميكني تو اكسپلرور يا ورد فيــــس صدا ميده
سلام. نه بابا واسه ایکس پی نیست. من هارد بد سکتور داره می خوام با نرم افزار hdd regenarator اسکن کنم اما قبل اسکن پیغام میده باید IDE controler از AHCI به IDE تغیر بدین. البته پیشنهاد داده که اگه این کار رو بکنین بهتره. حالا تو BIOS من این جور اپشنی وجود نداره که بخوام تغییر بدم.
تو سر فصل دومش هست پيدا نكردي بگو بازم سعي ميكنم عكسشو بذارم برات
با سلام خدمت شما دوستان
هاردیسکی دارم که وقتی اون رو به کامپیوترم وصل می کنم سیستم اصلا روشن نمی شود
این هارد دیسک را روی چند کامپیوتر دیگر هم تست کردم
اما فرقی نداشت
هوالعلیمبا سلام ، شما مدل هارد دیسک خود را اعلام نفرمودید ، اما بصورت کلی اشکال در برد هاردتان می باشد در بخش ورودی ولتاژ اتصال کوتاه توسط دیود ورودی ایجاد شده است شما با تعویض برد مشکلتان حل میشودو یا اگر در زمینه تعمیرات سخت افزاری هارد آشنایی دارید اعلام بفرمایید تا راهنمایی فنی شوید.
موفق باشید
من یه هارد 500 مکستور دارم نمیشناسه سیستم دیگه یک محلی در تهران زنگ زدم گفت 70 تا 115 میگیره هارد رو درست میکنه متاسفانهیکی از دوستان مهندسی کرد روش زد برد هارد رو سوزاند میخواستم بدونم دوستان کسی جای تهران سراغ داره من ببرم اونجاییک ه من زنگ زدم اینجا بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هوالعلیمبا سلام ، مشکلتان به راحتی قابل حله در صورت تمایلتان جهت تعمیر هارد پیغام خصوصی دهید تا آدرس و شماره تماس را خدمتتان اعلام کنم.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)