اى بی وفا ما را وفا كن
اگر تركت كنم
لعنت به ما كن
اى بی وفا ما را وفا كن
اگر تركت كنم
لعنت به ما كن
دوستت دارم به اندازه ي هر جي آدم نامرد توي دنياست . . . .
ستاره ها وقتي ميشكنن ميشن شهاب
اما دلي كه ميشكنه ميشه يه سوال بي جواب . . .
خدايا به آنان كه ادعاي عاشقي تو را دارند بياموز . . .
كه بزرگترين گناه شكستن دل آدميان است ...
تو مرا مي فهمي من تورا مي خواهم و همين ساده ترين قصه ي يك انسان است
تو مرا مي خواني من تورا ناب ترين شعر زمان مي دانم
و تو هم مي داني تا ابد در دل من مي ماني
چقدر سخته كه دلت مي خواد سرتو باز به ديواري تكيه بدي كه يه بار زير آوار غرورش همه وجودت له شده . . .
دگر حس شقايق را نداري
هواي قلب عاشق را نداري
واز چشمان خونسرد تو پيداست كه شور عشق سابق را نداري
لحظه ها در پي هم مي گذرند و ميان آنها تو فقط مي ماني
لحظه اي با من باش، تا ابد در دل من مهماني
مارک تواين مي گويد: بهتر است دهان خود را ببنديد و ابله به نظر برسيد تا اينکه آن را باز کنيد و همه ترديدها را از ميان ببريد
خسته ام ...! خسته نبودنت ...! خسته از روزهايي كه بي تو شب ميشود و شبهايي كه باز هم بي تو ميگذرد تا كه طلوعي و غروبي ديگر بيايند و باز هم گذر زمانها كه بي تو ميگذرد ...! ميگذرد ...! ميگذرد و باز هم ميگذرد ...!
بگير از من تو اين دل يادبودي، که تنها لايق اين دل تو بودي، هزاران خواستند اين دل بگيرند، ندادم چون عزيز دل تو بودي
غربت ديرينه ام را با تو قسمت مي كنم ... تا ابد با درد و رنج خويش خلوت مي كنم
يادت در ذهنم و عشقت در قلبم و عطر مهربانيت در تمام وجودم است عزيزم محبت را در پاکي نگاهت و صداقت را در وجود مهربانت معني کردم و بدان که زيباترين لحظه هايم در کنار تو بودن است
اگر مي دانستي دل ترک خورده ي من با ياد چشمان باراني ات شکسته تر مي شود هيچ گاه به من پشت نمي کردي
گاه انقدر غرق در آرزوهای خود میشوی که فراموش میکنی خود آرزوی کسی هستی
دوستي من و تو مثل ميخ طويله ميمونه كه هيچ خري قادر به كندن اون نيست !!!
برو جلوی آینه
کیو میبینی؟؟؟
.
خودتو؟؟؟
.
نه! اینکه میبینی همه ی دنیای منه!
رفاقت ماجراست و جدايي يك قانون
پس به اين ماجرا دل نبند چون قانون هميشه اجرا ميشه !
یه نقطه ی قرمز توی آسمون حرکت میکنه ، میدونی چیه ؟ اون قلب من که از دلتنگی داره به طرف تو پرواز میکنه نیست ! یه مگسه که ماتیک زده !
به مجنون زد شبی لیلی اس ام اس / که آخر تا به کی تاخیر و فس فس / اگر عقدم نکنی سال جال / روم تهران شوم دختر فراری
اگر روزی به یادت گریه کردم / بدان آن روز پیازی رنده کردم
این تویی >--->---0
این منم >->-0
گرفتی مطلبو ؟
بابا میگم کوچیکتم !
توی دنیا یکی هست که فقط برای تو نفس میکشه ... میدونی کیه ؟ دماغته …
این منم . اگه گفتی چرا به این حال و روز افتادم !
0-<--<
نه خیر ، از دوریت نمردم ، دارم آفتاب می گیرم برنزه شم !
غربت را نبايد در الفباي شهر غريب جستجو كرد. همين كه عزيزت نگاهش را به ديگري فروخت تو غريبي...
خداوندا، اگر روزي بشر گردي، ز حال ما خبر گردي، پشيمان مي شوي از قصه خلقت، از اين بودن از اين بدعت. خداوندا! نمي داني كه انسان بودن و ماندن، در اين دنيا چه دشوار است. چه زجري مي كشد آن كس كه انسان است و از احساس سرشار است.
قلب سرزمين عجيبي است. زيرا هم زادگاه عشق است هم آرامگاه آن.
دوست داشتن مثل بازي الاكلنگ مي مونه. اوني كه عاشق تره هميشه خودشو مياره پايين تا عشقش از بالا بودن لذت ببره.
اگر سلطنت بلد نباشم .سلطنت نمیکنم...اگر زندگی بلد نباشم زندگی نمی کنم ...اما اگه دوست داشتن رو بلد نباشم به خاطر تو یاد میگیرم
خدا به تو دو تا پا داد تا با آنها راه بروی. دو تا دست داد تا نگه داری. دو گوش برای شنیدن و دو چشم برای دیدن داد ولی چرا فقط یک قلب به تو داد؟ چون قلب دوم تو رو به کس دیگری داد تا تو آن را پیدا کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)