تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 205 از 1635 اولاول ... 1051551952012022032042052062072082092152553057051205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اينكه عاقلانه باشه يا نه به خود شما بستگي داره.اگه وضع ماليتون خوبه و 150 تومن براتون پولي نيست ارزش داره بگيري ولي براي من يكي كه دانشجوام و خرج رفت وآمد و كتاب و ........ خيلي بالاست 150 تومن زياد بود پس اينو خريدم.و قيمت يكي از مهمترين مشخصه ها بود.در مورد عكس ها بايد بگم دقيقا همونجوري كه ميگيد هست و تو نور كافي عكس هاش روشنه(خصوصا زير آفتاب و با مود Auto).و چندين بار عكس هاي به درد نخوري گرفته.البته ميشه با تنظيمات ev و وايت بالانس و برنامه هاي مختلف اين مشكل رو تا حدودي كاهش داد.
    خوب فکر کنم بعد از یک مدت کار کردن با دوربین قلق این مورد هم بدست بیاد و لی چه کاری کرده این فوجی ها؟ یعنی کار سختی بوده یک ایکون بالای lcd برای این مورد تعبیه کنه؟ ولی با توجه کردن به تعدادشاتهایی که می گیرید و همچنین باطری یدک دیگه مشکلی بوجود نمی یاد
    فکر کنم مشکل اپلود سنتر باشه شما یک آپلود سنتر که باهاش مشکلی ندارید بگید من اونجا آپلود کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آپلود سنتر را تغییر دادم و در همون پست شماره 2035 قرار دادم

3. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اگه نرم افزار جالبي براي انجام نويز زداي يا افزايش كيفيت عكس و در كل هر نرم افزاري در اين زمينه ميشناسيد ممنون مي شم معرفي كنيد اگه لينك دانلودش بزاريد عالي ميشه يا اگه در مجموعه نرم افزاري چيزي وجود داره معرفي كنيد
    با سپاس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دوستان اگه نرم افزار جالبي براي انجام نويز زداي يا افزايش كيفيت عكس و در كل هر نرم افزاري در اين زمينه ميشناسيد ممنون مي شم معرفي كنيد اگه لينك دانلودش بزاريد عالي ميشه يا اگه در مجموعه نرم افزاري چيزي وجود داره معرفي كنيد
    با سپاس
    noise ninja/neat image/infinity grain surgeryاينا رو من شنيدم.يكي هم unforgiven معرفي كرد ولي تا حالا با هيچكدمشون كار نكردم.اينم سايت يكيشون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بقيرو هم تو گوگل بزني سايت دانلودشونو مياره.

6. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

جناب unforgiven این عکسی که شما گذاشتی راستش من زیاد چیزی نمیتونم بفهمم ازش. البته نویز رو خوب برداشته ولی اگه امکانش باشه که یه عکسی بذاری که بشه جزئیات توش دید و بافت داشته باشه خیلی بهتره.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سپاس
    سلام در رابطه با نویز یک نرافزار همراه با لینک در چند پست قبلی قرار دادم در اینجا هم آن نرافزار و هم چنتای دیگه معرفی میکنم:

پلاگین Noise ware برای فوتوشاپ
    کد:
    اطلا عات بیشتر:
    کد:
    پلاگین Noise Ninja 2.3.2
    کد:
    اطلاعات بیشتر:
    کد:
    برنامه Neat Image
    کد:
    اطلاعات بیشتر:
    کد:
    در رابطه برنامه های ادیت بنظر من اگه به فوتوشاپ تسلط پیدا کنید بهترین نرافزار در این زمینه است. یک سری نرافزار های مفیده دیگه ای هم هست نظیر نرافزاری که جناب ebi66_boukan معرفی کردن که من دانلود کردم ولی هنوز نصب نکردم.
    جناب unforgiven این عکسی که شما گذاشتی راستش من زیاد چیزی نمیتونم بفهمم ازش. البته نویز رو خوب برداشته ولی اگه امکانش باشه که یه عکسی بذاری که بشه جزئیات توش دید و بافت داشته باشه خیلی بهتره.
    در سایت همین نرافزارهایی که قرار دادم نمونه های زیادی وجود داره ولی اگه لازم شد بگید من یک نمونه خودم قرار بدم.
    Last edited by unforgiven2009; 12-03-2009 at 15:23.

9. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

بايد به اين نكته هم توجه داشت كه اين نرم افزارها هر اندازه خوب هم عمل كند باز نميتواند نتيجه ي دلخواهي نظير آنچه دوربين هاي حرفه اي دارند را براي ما به ارمغان آورد.اگر اينگونه بود ديگر خريد دوربين هاي حرفه اي و گرانقيمت و با حداقل نويز معني پيدا نميكرد و همه يه دوربين 200 تومني ميخريدند و با اين برنامه ها يه عكس دوربين 6-7 ميليوني مي ساختند.ضمنا به نظر من اين برنامه ها با از دست رفتن مقداري از جزئيات نويز گيري انجام ميدهند پس خود من زياد رغبتي براي استفاده از آن ندارم چون به جزئيات خيلي اهميت ميدم.در كل به نظر من شايد عملكرد اين برنامه ها 5 درصد بتونه عكس رو بهتر جلوه بده.ولي با برنامه هايي كه ميشه باهاش رنگ بندي عكس رو تغيير داد كاملا موافقم و بسيار خوب عمل ميكنن.

11. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در کل یک بار هم که شده پیشنهاد میکنم ا زاین پلاگینها استفاده کنید .منم موافقم که جزئیات از دست میره ولی مقدار نویز زدایی را هم می شه تنظیم کرد. شاید من توپست قبلی زیاد نویز عکسو گرفتم. ولی یقینا مثل سیستم نویز زدایی دوربین هم عمل نیمیکنه. در سایت نویز نینجا اگه دقت کنید می بینید پروفایلهایی برای دوربین های مختلف قرار داده که می توان با قرار دادن آنها در برنامه کارایی آن را در نویز زدایی بهبود داد.

13. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوربین fz28 رو تا حدودی بررسی کردم و به نظرم خیلی جمع و جور و سبک و خوش دسته. دیشب اون دوستم که خریده بود زنگ زد گفت کیفیت عکساش خیلی بده و n73 بهتر عکس میگیره. رفتم ببینم قضیه چیه دیدم راست میگفت. کیفیت عکس ها خیلی بد بود. دوربینو بردم خونه و پس از کلی کلنجار رفتن معلوم شد به خاطر این بوده که با حافظه ی داخلی عکس میگرفته. وقتی مموری گذاشتم دیدم درست شد. بعد از این که در حالت های مختلف عکس گرفتم به این نتیجه رسیدم که خیلی کیفیت عکساش خوبه. تنظیمات به درد بخوری داره و بعد از یه مدت کار کردن و یاد گرفتن قلقش میشه عکسای خوبی گرفت. البته رو حالت iA هم خیلی خوبه و خودش تنظیمات رو به بهترین نحو انجام میده و حتی حالت ماکرو اتومات داره که دیگه لازم نیست بذاری رو ماکرو. کیفیت فیلم برداریش هم عالیه.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

چند تا عکس از دقت رنگ و وایت بالانس دوربین های fz28, sx10, sx1, s2000 از سایت photoreview برای دوستانی که dpreview رو قبول ندارن.
    fz28

s2000

sx10

sx1

16. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •