تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 205 از 1174 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نیستلروی جان منظورت رو یه جورایی عجیب بیان نمودی؟
    و اینکه کامبیز جان شک میکنیم نه شک نمی کنیم درسته....
    اینم چند خبر:
    اول خبر بسیار فوری و بسیار بد و نا امید کننده...

فیفا و یوفا اعلام کردند که اسپانیا از بازی کردن در یورو ۲۰۰۸ محروم است و انگلیس به جای این کشور بازی خواهد کرد.
    چند هفته پیش فیفا به اسپانیا هشدار داده بود که دولت این کشور در مسائل فدراسیون فوتبال اسپانیا دخالت می کند اما دولتمردان این کشور اعتنایی به هشدارهای فیفا نکردند .
    سب پلاتر در این باره گفت :
    ما به طور واضح به دولت اسپانیا هشدار دادیم که اگر به دخالتهای خودشان در فوتبال این کشور ادامه دهند تیم ملی انها را از شرکت در رقابتهای بین المللی محروم خواهیم ساخت.
    ولی انها به عمد به هشدارهای ما اعتنایی نکردند و به دخالتهای خودشان ادامه دادند برای همین ما راهی جز حذف اسپانیا از رقابتهای یورو ۲۰۰۸ نداشتیم.
    به جای اسپانیا تیم ملی انگلیس در یورو ۲۰۰۸ شرکت خواهد کرد چون در بین تیمهای اروپایی که نتوانستند به این مسابقات راه پیدا کنند انگلیس بهترین رتبه جهانی را دارد به همین دلیل شاگردان کاپلو می توانند در یورو ۲۰۰۸ شرکت کنند.
    انگلیس در گروه D با تیمهای یونان - سوئد و روسیه همگروه خواهد شد.
    این اتفاق قبلا نیز افتاده بود و در سال ۹۲ کشور یوگوسلاوی در اخرین روزهای قبل از مسابقات از یورو ۹۲ کنار کشیده شد و به جای انها کشور دانمارک روانه مسابقات شد که در ان تورنمنت دانمارک حتی تا فینال هم راه یافت و در فینال توانست المان را با نتیجه ۲ --- ۰ شکست دهد و قهرمان ان جام شد.
    حالا انگلیسی ها نیز امیدوارند این اتفاقی که برای دانمارک افتاد دقیقا برای انها نیز بیفتد.خوب از این بدتر دیگه امکان نداره حالا که رائول تازه داشت امیدوار میشد به بازی کردن ....

خوب اینم خبر دیگه از شوستر:

برند شوستر اعلام کرد که مطمئنا قصد دارد تا یان هانتلار مهاجم گلزن اژاکس را به خدمت بگیرد.
    این پسر دقیقا شبیه نیستلروی و فان باستن است و به نظر می رسد که هر ۳ تای این بازیکن را در یک ازمایشگاه و از یک سلول ساخته اند ( به به - به به شوستر شیمی و زیست هم بلده و ما نمی دونستیم )
    او تمام خصوصیات نیستلروی و فان باستن را با هم دارد و خیلی شبیه انها حرکت می کند و قدی بلند دارد و در هوا خوب کار می کند و همچنین با دو پا می تواند شوت بزند.
    همین طور او مانند نیستلروی و فان باستن از یک مدرسه فوتبال خوب می اید و خیلی زود یاد می گیرد و واقعا یک بازیکن حرفه ای است و وقتی که او را خریدیم خیالمان راحت می شود. ( میگم این شوستر هانتلار رو با پله اشتباه نگرفته ؟!!! )
    ممکن است او در لالیگا مانند لیگ هلند نتواند ۳۰ گل بزند اما ۲۵ تا را می تواند بزند.
    وقتی از برند شوستر در این مورد سوال شد که رئال فابیانو و دروگبا را نیز می خواهد گفت :
    این دو بازیکن نیز خیلی عالی هستند و هر وقت رئال به دنبال مهاجم است این دو نیز به خوبی خود را به عنوان یک انتخاب نشان می دهند.
    شوستر در مورد ادامه لالیگا و اینکه ۸ بازی دیگر باقی مانده نیز گفت :
    هنوز ۸ بازی دیگر باقی مانده است و خیلی خوب می شد که همین حالا اخر لیگ را می دیدیم اما ما نمی توانیم این حرف را بزنیم چون حریفان اینده ما نیز حرف برای گفتن دارند.
    بعضی از انها برای رسیدن به جام یوفا و بعضی از انها نیز برای رسیدن به لیگ قهرمانان بازی می کنند و بقیه نیز برای باقی ماندن در لالیگا می جنگند .
    مایورکا - ریسینگ - اوساسونا - ساراگوسا چهار تیمی هستند که ما باید با انها در خارج از خانه بازی کنیم و همه انها انگیزه برای رقابت دارند.
    مسیر قهرمانی هرگز اسان نیست و چه کسی می توانست شکست ما در برابر لاکرونیا و بتیس را پیش بینی کند و این ۸ بازی خیلی فریب دهنده هستند.
    خیلی خوشحالم که ما به خودمان وابسته هستیم و اگر ذهن خود را از مسائل متفرقه پاک کنیم و مثل بازی با سویا در تمام مسابقات شرکت کنیم و چند مورد را بهبود دهیم ان وقت همان تیمی می شویم که من می خواستم .
    بازی کردن مثل بازی در برابر سویا مطمئنا ما را قهرمان خواهد کرد.

میگم این شوستر خودش مظمئن هست که سال دیگه اینجا است و داره اینجور از کیسه خلیفه میبخشه....؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رائول جون من ایمیلت رو بده کارت دارم ...
    یه چیزی بهت می خواهم بگم ..
    فقط سریع....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چند هفته پیش فیفا به اسپانیا هشدار داده بود که دولت این کشور در مسائل فدراسیون فوتبال اسپانیا دخالت می کند اما دولتمردان این کشور اعتنایی به هشدارهای فیفا نکردند .
    بابا قبول کردن ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها رئال مي خواد De Rossi رو بخره!
    امروز مياتوويچ به آكولاني گفت، چند ميدي؟
    اکولانی بازیش خیلی خوبه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فک کنم مصدومیتی کوچیکی داشته ...
    مسئولان اشتوتگارت ۵۰ میلیون یورو در قبال گومز می خواهند

مسئولان تیم اشتوتگارت المان به طور غیر رسمی اعلام کردند هر تیمی که ماریو گومز را می خواهد باید ۵۰ میلیون یورو به این باشگاه بپردازد ( مگه می خوایم کریس رونالدو بخریم ؟!! )

این مهاجم ۲۲ ساله در ۲۰ بازی ای که در این فصل برای اشتوتگارت انجام داده است موفق شده است ۱۵ گل بزند و در بازی اخیر تیم ملی المان نیز که منجر به پیروزی ۴ --- ۰ المان در برابر سوئیس شد ۲ گل از ۴ گل المان را این بازیکن زد.

تیمهایی چون رئال مادرید - چلسی - اث میلان - اس رم و بارسلونا قصد خرید این بازیکن را دارند.

هانتلار : به لیگی می روم که بهترین شرایط را داشته باشد

هانتلار مهاجم ۲۴ ساله اژاکس اعلام کرد به لیگی خواهد رفت که بهترین شرایط را داشته باشد.

این مهاجم جوان و گلزن گفت :

در صورت ترک هلند به کشوری می روم که لیگش بهترین شرایط را دارا باشد و در ان احساس راحتی کنم. اسپانیا از تمام ویژگی ها مقداری از ان را دارد ؛ انگلیس تماشاگر و جو خوبی دارد ؛ در ایتالیا سطح جو ورزشگاهها کمی پائین است اما مردم ایتالیا دیوانه فوتبال هستند و برای فوتبال زندگی می کنند.

شوستر : نیستلروی برای بازی برگشت ال کلاسیکو اماده می شود

یکی از بازیکنان مصدوم رئال مادرید مهاجم گلزن این تیم نیستلروی است که شوستر به او ایمان زیادی دارد :

من مطمئنم که نیستلروی قبل از ۷ می ( روز بازی با بارسلونا ) اماده خواهد شد و می تواند چند هفته پایانی را در تیم بازی کند ؛ وی بازیکنی بسیار حرفه ای است و به او ایمان دارم و امیدوارم هر چه زودتر به میادین بازگرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نه اون مصدومیتش جدی نبود ولی اینو میخواستم واستون بگم که این دیارا چرا داره دروازه بانی میکنه ولی در کل اول که روبی جون دست واسه عکسا درد نکنه و اینکه کامبیز جان از اینکه خبر بازی کردن نیستلروی رو تو ال کلاسیکو دادی بس خوشحالم کردی .....
    راستی کامبیز جون من زیر اواتارم اگه ببینی میبینی که ایمیلم با علامت یاهو است خوب اشکال نداره واست مینویسم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوشحال میشم که دوستان با من در ارتباط باشند....

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب ديگه......زيدانتونم اومد تا كلكسيون كامل شه....رائول جان ممنون كه دوباره منو راه انداختي.....اومدم كه باشم و با هم بتركونيم جميعاً.....!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به به به به اومدن عالی مبارک خوشحالم که برگشتی رفیییییییییییییق ...
    بچها ...رفقا ....دوستان....توجه کنید توجه کنید توجه کنید..
    این رفیق شفیق ما که خودشو زیزو معرفی کرد یکی از بهترینهای این تاپیک بود ولی یه مدتی به دلیل مشکلاتی نبوده خوب حالا دوباره برگشه تا مث قدیما این تاپیک رو بهتر که هست بهترتر بکنه من با اجازه شما و از طرف شما بهش خوش امد میگویم و بهش میگم که.....
    زیزوی عزیز خوش اومدی ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب این دومین باره که دارم ویرایشش میکنم که هر کار کردم نشد که نشد خوب واستون یه چند خبر خوب میذارم....
    راستی کامبیز جون ایمیل زدی یا نه؟

1:شوستر بلاخره یک حرف درست و حسابی زد و اون اینه که اعلام کرده به هیج عنوان علاقه خود به بازی کریستیانو رونالدو را پنهان نمیکنم و مطمئن هستم که روزی او به رئال خواهد امد .
    2:اینکه بازی بعدی ما روز یکشنبه ساعت 00.30 برگزار خواهد شد در مقابل مایورکا در خانه حریف و در ورزشگاه انو ستادی در هفته سی و یکم لالیگا برگزار میشود که امیدوارم بازی سخت رو با پیروزی پشت سر بگذاریم.
    Last edited by ahmad08; 02-04-2008 at 21:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب ديگه......زيدانتونم اومد تا كلكسيون كامل شه....رائول جان ممنون كه دوباره منو راه انداختي.....اومدم كه باشم و با هم بتركونيم جميعاً.....!

قبلا ها بیشتر می اومدی عزیز ...
    با فوتبال خداحافظی کردی چرا این جا نمی ایی
    ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •