تبریک میگم
البته اشتوتگارت هم خیلی بد بازی می کرد
تبریک میگم
البته اشتوتگارت هم خیلی بد بازی می کرد
منم اين برد رو تبريك ميگم. امسال تيم خيلي اماده هست.
ليگ قهرمانان در انتظار بايرنه.
هامبورگ يكى از بهترين هاى آلمان است
باستين شواين اشتايگر در آستانه بازى حساس تيمش مقابل هامبورگ به همتيمى هايش هشدار داد. جمعه بازى هاى بوندس ليگا در نيم فصل دوم با ديدار تيم هاى هامبورگ - بايرن مونيخ سوت خواهد خورد. ۲ تيم در حالى به مصاف يكديگر خواهند رفت كه هر ۲ به عنوان مدعى در كورس قهرمانى قرار دارند. وضعيت جدول در صدر باعث شده حساسيت هاى اين بازى كه در آلمان به «دربى جنوب» معروف است بيشتر به چشم آيد. شواين اشتايگر در آستانه دربى جنوب به خبرنگار اشپيگل گفت: «بازى مقابل هامبورگ هميشه سخت است. مطمئناً در بندر هامبورگ كار دشوارى خواهيم داشت. هامبورگ يكى از بهترين تيم هاى حال حاضر فوتبال آلمان است. اين تيم هنوز هم به عنوان يكى از مدعيان در جدول رده بندى قرار دارد. آنها در خانه خود طبيعتاً به دنبال كسب ۳ امتياز خواهند بود. ما اگر بخواهيم با دست پر از دربى جنوب برگرديم بايد با آمادگى كامل پا به ميدان بگذاريم.» شواينى در ادامه صحبت هاى خود نسبت به تعطيلات بلندمدت زمستانى در فوتبال آلمان اعتراض كرد و گفت: «مدت هاست كه كارشناسان، مربيان و بازيكنان شاغل در فوتبال آلمان نسبت به تعطيلات زمستانى در فوتبال آلمان اعتراض كرده اند هيچ كس مخالف تعطيلات زمستانى نيست اما اين تعطيلات بايد بين يك تا ۲ هفته متغير باشد. در همه جاى اروپا تيم ها در ماه ژانويه ۱۰ تا ۱۵ روز تعطيل هستند اما در آلمان اين تعطيلات بسيار طولانى تر است. آخرين بازى ما در بوندس ليگا برمى گردد به سيزدهم آخرين ماه از سال ۲۰۰۸ ميلادى. جمعه كه قرار است به ميدان برويم سى ام ماه ژانويه است اين يعنى بيش از يك ماه و نيم تعطيلى. اين همه تعطيلى براى چه؟ مطمئناً اين تعطيلات بلندمدت افت بدنى بازيكنان و به دنبال آن افت فنى تيم ها را به همراه دارد. جمعه هر ۲ تيم براى كسب ۳ امتياز تلاش خواهند كرد اما با توجه به اين تعطيلات بلندمدت نبايد انتظار ديدن يك بازى فوق العاده را داشته باشيم. اميدوارم ما نسبت به حريف آماده تر ظاهر شويم و بتوانيم نيم فصل دوم را با كسب ۳ امتياز خارج از خانه آغاز كنيم.
منبع:روزنامه ابرار ورزشی
ديه گو به يووه فكر نمى كند
هافبك برزيلى وردربرمن اعلام كرد كه بر روى بازى هاى تيمش متمركز شده است و فعلاً قصدى درخصوص انتقال به باشگاهى ديگر ندارد. ديه گو ريباس هافبك برزيلى وردربرمن هرگونه خبر درخصوص ترك اين باشگاه آلمانى را تكذيب كرد. اين بازيكن ضمن سپاسگزارى از برمنى ها اعلام كرد كه مى خواهد تمام تمركزش را بر روى كمك به تيمش بگذارد و سپس در پايان فصل درباره آينده خود تصميم بگيرد. او در اين باره به نشريه اسكاى گفت: خوشحالم كه مى بينم تيم هاى بزرگى علاقه مند به امضاى قرارداد با من هستند. من تا سال ۲۰۱۱ با وردربرمن قرارداد دارم. هنوز به تمديد قرارداد فكر نكرده ام و البته سران باشگاه نيز هنوز پيشنهادى را ارائه نكرده اند.ديه گو در ادامه عنوان كرد:اين درست است كه پيشنهاداتى از تيم هاى ديگر دريافت كرده ام،اما هنوز در خصوص ترك باشگاه قصدى ندارم. رسانه ها خبر انتقال قريب الوقوع اين هافبك را به يوونتوس منتشر كردند اما ديه گوى ۲۳ ساله تأكيد كرد كه هيچ صحبتى با سران اين باشگاه ايتاليايى نداشته است. او اظهار داشت:درباره بازى در ايتاليا هنوز چيزى نمى دانم. تيم هاى بزرگ زيادى در ليگ ايتاليا وجود دارند كه آنها را دوست دارم اما تا به اين لحظه چيزى در اين خصوص نمى دانم. يوونتوس تيم بزرگى است كه بازى براى اين باشگاه بسيار افتخار آميز مى باشد اما اكنون بايد به تيمم احترام گذاشته و براى آنها توپ بزنم. هافبك خلاق برمن افزود: هيچ توافقى با سران يووه صورت نگرفته است. آنها تيم بزرگى هستند كه همواره تحسينشان مى كنم اما تاكنون هيچ قراردادى امضاء نشده است. گفتنى است ديه گو از سال ۲۰۰۶ تاكنون ۷۵ بار پيراهن وردربرمن را بر تن كرده و ۳۴ گل نيز به ثمر رسانده است.
نتیجه عالی بود . هرچند اشتوتگارت افتضاح بازی کرد . ولی بایرن قشنگ بازی کرد . گل دوم قشنگ ترین گل بود.
بایرن شانس اول قهرمانی بوندسلیگا
فوتبالدوستان آلمانى بر اين باورند كه تيم بايرن مونيخ در اين فصل از عنوان قهرمانى خود در رقابت هاى بوندس ليگا دفاع خواهد كرد. نتايج به دست آمده از يك نظرسنجى كه توسط وب سايت رسمى فدراسيون فوتبال آلمان صورت گرفته به قهرمانى پرافتخارترين تيم كشور آلمان رأى مى دهد. طبق اين نظرسنجى ۷۲ درصد معتقدند بايرن در اين فصل يك عنوان قهرمانى ديگر به كلكسيون افتخارات خود اضافه مى كند.نكته قابل توجه اينجاست كه تنها ۱۴ درصد به قهرمانى هافنهايم رأى داده اند. ۹ درصد نيز تيم هرتابرلين را قهرمان دانسته اند. ۵ درصد مابقى هم به تيم هاى هامبورگ و وردربرمن رأى داده اند.
با این بازیکن حتما تقویت میشه!بايرنيها تاكنون مهاجمي همانند ايويكا اوليچ را از هامبورگ براي فصل آينده به خدمت گرفتهاند. از آلكساندر باوم يوهان (بوروسيا مونشن گلادباخ) و آناتولي تيموچوك (زنيت سنت پترزبورگ) به عنوان بازيكنان بعدي موردنظر بايرن ياد ميشود.
پولی که به اینا دادن رو با هم سر جمع می کردن یه بازیکن خوب می گرفتن : دی
جمعه 11 بهمن ماه 1387
اولین بازی دور برگشت بوندس لیگا
![]()
هامبورگ ============== بایرن مونیخ
ساعت 23 از:
Dubai Sport 1
TPS Star
ARD Das Erste
HSV NORDBANK ARENA
![]()
هورا اسپرت, برند شوستر, سرمربی سابق رئال مادرید به طور غیرمستقیم از علاقه خود به هدایت مردان اشتوتگارت خبر داد
مارکوس بابل, سرمربی موقت اشتوتگارت به علت نداشتن پراونه مربیگری دائمی آلمان نمی تواند پس از پایان این فصل نیز به همکاری خود با این تیم ادامه دهد.
گفته می شود, مقامات این تیم بوندس لیگایی به شوستر پیشنهاد امضای قرارداد دو ساله داده اند و او در صورت قبول این پیشنهاد می تواند در فصل آینده سکان هدایت اشتوتگارت را برعهده بگیرد.
با اینکه شوستر به صراحت اعلام نکرده است خواهان همکاری با اشتوتگارت است اما گفت:"موفقیت های بزرگی در لیگ اسپانیا به دست آوردم اما فعلا قصد دارم مدتی به عنوان سرمربی در این لیگ کار کنم. لیگ انگلیس نیز واقعا لیگ مورد علاقه من نیست اما بوندس لیگا همیشه برایم جالب و جذاب بوده است.قصد دارم به آگسبورگ نزد مادرم بروم زیرا او دیگر مثل سابق جوان نیست و به من نیاز دارد."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)