اینو من امتحان کردم کار نکرد ! خودت امتحان کرده بودی ؟
اینو من امتحان کردم کار نکرد ! خودت امتحان کرده بودی ؟
جدید ترین فریم ور ps3 برای نصب می خواستم { لینک }
Last edited by s-a-l-i-m; 28-06-2009 at 19:18.
برنامه Mr.T's PS3 Controller Connector فقط در سرور MegaUpload آپلود شده!
این برنامه که لینکشو گذاشتین، برنامه اصلی اتصال کنترلر PS3 به PC هست ...
راهنماش هم به صورت زیر تعریف شده:
----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای گرفتن آپدیت در آخر صفحه بر روی Agree کلیک کنید تا دانلود رو شروع کنه ...جدید ترین فریم ور ps3 برای نصب می خواستم { لینک }
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب با این راهنمایی که شما گذاشتی عملی شد قضیه ولی اصلا حس خوبی نداشتم وقتی با دسته ی PS3 داشتم با PC بازی میکردم ! : دی
اتفاقا چون بازي هاش اصله باعث شده عالي باشه ! حداقلش اينه بازي آتو آشغال نمي خرين هر چي هم مي خرين تا تهش مي رين !!! چون زياد پول دادين بابتش ...راستی به نظر من PS3 عالی نیست !!! نظر شما چیه اگه به نظر شما عالیه به منم بگین بدونم !!! بازیهاش خیلی گرونه !! همین باعث شده عالی نباشه
بازی هاش برای ما ایرانی ها گرونه چون عادت نداریم به این قیمت ها وگرنه بازی های PS2 هم همین 50 تومن بوده ولی ما 500 تا تک تومنی میخریدیم ! ولی تمام بازی های PS3 ارزش خریدن رو دارن ! در کل گرون بودن بازی نمیتونه دلیلی باشه برای اینکه بگیم کنسول عالیی نیستش !
ولی خب اینم نمیتونه دلیل خوبی باشه ! به هر حال آدمیزاد دوست داره همه چیز رو تست کنه ! چیزی که تو این نسل ثابت شده اینه که این دو کنسول مکمل هم دیگه هستن ! حداقل برای ما ایرانی ها !
نوید میدونستی اگر اون همه بازی که برای 360 خریدی برای PS3 هم میخریدی الان شب رویه کارتون باید میخوابیدیبازی هاش برای ما ایرانی ها گرونه چون عادت نداریم به این قیمت ها وگرنه بازی های PS2 هم همین 50 تومن بوده ولی ما 500 تا تک تومنی میخریدیم ! ولی تمام بازی های PS3 ارزش خریدن رو دارن ! در کل گرون بودن بازی نمیتونه دلیلی باشه برای اینکه بگیم کنسول عالیی نیستش !
به نظر من آدم از سر سیری باید PS3 بخره.. تا نعمت 360 هست آدم باید استفاده کنه..
آره بابا کلا خانودامون فقیر میشد ! میگم که این 2 تا مکمل هم دیگه هستن ! PS3 فقط برای بازی های انحصاری ...
اگه بلوتوث داری(روی کامپیوترت) میتونی از BtSix استفاده کنی.آموزششو خودم چند وقت پیش گذاشته بودم.کلا خیلی بیشتر از سیم فاز میده!![]()
به نظر من اين سه تا مكمل هم هستن !!! Wii رو هويج كردين رفت ديگه ! هر كدوم جذابيتي داره كه اون يكي نداره ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)