پس به نظر همه بهتر است که
از رم دو گیگابایت استفاده کنم
پس به نظر همه بهتر است که
از رم دو گیگابایت استفاده کنم
سی دی های موجود در پاکت به چه درد میخورد
در ضمن حافظه داخلی خود psp چند است
سی دی های موجود در پاکت به چه درد میخورد
در ضمن حافظه داخلی خود psp چند استکدوم سيدی ؟ اگر اون کوچيکا رو ميگی که به اونا ميگن UMDکه روی خود پی اس پی يکی رايگان هست. برای اجرای بازی ها يکی از اونا حتما لازمه.
پی اس پی حافظه داخلی نداره.
شما می تونید با بقیه افراد از طریق اینترنت با پی اس پی بازی کنیعزيزم برای اینکه شبکه با بقيه بازی کنی نيازی به اینترنت نداری. از طريق همون سيستم وای-فای ميتونی اینکار رو انجام بدی. حتی تو کوير لوت!!بستگی داره ایشون چقدر مشتاق به پیگیری موضوع باشه
چون نمی خوام فروم منحرف بشه یه چیزایی میگم
شما میتونی با خرید این دستگاه واتصال اون به کامپیوتر اینترنت رو شر کنی چه ای دی اس ال چه دایل آپ فرقی
نمیکونه بازم میگم اگه مشتاق بودید بازم توضیحات دیگری رو میگمبابا چه گيری داری. اگر چيزی هست که به پی اس پی ربطی داشته باشه فرقی نميکنه که کسی بخواد بدونه يا نه. شما بزار. يچی ميگم يچی ميگی ها.
از نظر من هم با پی اس پی به اینترنت وصل شدن ديوانگيه محضه. اینو تجربه ثابت کرده. متوجه ميشی عزيزم؟؟
Last edited by mazi_z_PSP; 14-11-2007 at 19:46.
اینترنت psp
واسه وب گردی که نیست شما این جوری می گید واسه بازی انلاینه
اگه مموري سوني ميخاي بگيري همون يه 4 گيگ خوبه اما اگه سان ديسك ميخواهي بگيري 2تا 2 گيگ بگيربهتره.البته توجه كن مموري حتما اصل باشه مموري اصل 4گيگ سوني از نمايندگي بين 80 تا 100تومان هست اما سان ديسك ارزون تره.
اصل 4گيگ سوني از نمايندگي بين 80 تا 100تومان هست اما سان ديسك ارزون تره.رسول جان تجربه ثابت کرده اصل بودن و غير اصل بودن زياد فرق نميکنه.
من بعد از کلی گشتن از يک آشنا که خيلی بهش اعتماد داشتم يک 4 گيگ سونی خريدم به 40 تومان که الان تا خر خره پره.! همه ی بازی هارو هم اجرا ميکنه. تازه از طرف خود مغازه دار 1 ماه گارانتی داره. ديگه چی از این بهتر!؟
آقا رسول ممنون از اطلاعات خوبت. من می خوام یه psp slim piano بخرم از کجا و چه جوری بخرم بهتره؟
اگه لطف کنی به من آدرس بدی ممنون میشم. قیمت psp و رم ها مختلف هم تو اونجا که میگی رو بگو لطفا.
این بازی Pes2008 جدیدش اومده الان تو بازار؟ کسی بازی کرده؟ تو پشت شهرداری(توپخونه) کجا می شه بازیهای خوب و ارزون! گیر آورد؟
Last edited by apoosh; 14-11-2007 at 22:06. دليل: اشتباه تایپی
واسه PSP ش هنوز نيومده .... پشت شهر داري خيلي قيمت خوب پيدا كني هزار تومنه نديدم كسي پايين تر بده ! يكي هست هر بازي رو 400 مي فروشه خواستي پيغام خصوصي بده !این بازی Pes2008 جدیدش اومده الان تو بازار؟ کسی بازی کرده؟ تو پشت شهرداری(توپخونه) کجا می شه بازیهای خوب و ارزون! گیر آورد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)