سلام
فعلا خريد پرميوم پال توصيه ميشه اگه پول بيشتري داري ميتوني اليت بخري ميل خودت هست
ولي فعلا کساني که آرکبد پال با درايو بنکيو دارند مشکل شديد رندر تو gta iv دارن اگه ميخواي gta رو خوب بازي کني يه پرميوم و يا اليت پال توصيه ميشه
موفق باشي![]()
سلام
فعلا خريد پرميوم پال توصيه ميشه اگه پول بيشتري داري ميتوني اليت بخري ميل خودت هست
ولي فعلا کساني که آرکبد پال با درايو بنکيو دارند مشکل شديد رندر تو gta iv دارن اگه ميخواي gta رو خوب بازي کني يه پرميوم و يا اليت پال توصيه ميشه
موفق باشي![]()
منم با دوست عزیز موافقم.پال یا جی بگیر.در ضمن باید تحقیق کنی که تو شهر شما چه نوع ریجن بازی بیشتر است که کنسولت را همان ریجن برداری.بازم بستگی به خودت داره.
نوع دیسک فروشگاه پرتو چیه؟از نکست جن بهتره؟
ببخشین در کل میپرسم
حالا که پی بردم باید یا J بخرم یا Pal ولی به نظر شما این رجین ها به لرزش تصویر هم اثر می ذارن ؟
مثلا تو PS2 هنگام بازی فوتبال یا اویل 4 اول می پرسه Pal یا NTSC که اگه NTSC رو انتخاب کنیم لرزش تصویر خیلی کم می شه و بهتر می شه بازی کرد ( NTSC=60hz )(Pal = 50hz)
در ضمن تو ایران در صد کسایی که Pal خریدند و ازش راضی اند بیشتره یا J ها ؟
نه تو xbox360 چه ريجن پال يا جي هيچ بازي مشکل لرزش صفحه نداشته اگر هم داشته کسي گزاش نکرده ولي مشکل لرزش صفحه من که نديدم فکر هم نميکنم کسي هم تو بازي لرزش صفحه داشته باشه
نميشه گفت تعداد کسايي که پال دارن بيشتر جي هست يا بلعکس الان چون قيمت پال از جي ارزونتره و بازيهاش زودتر ار جي و يو کي مياد بيشتر پال ميخرن تا جي ويا يو کي.
The Game is Only : COD World at War![]()
من 3xboxamچراغ شده هر جا می برم میگن درست نمیشه یه جا بردمش گفتن erroresh 0003 درست نمیشه حالا میخواستم ببینم این حکمش چیه ؟![]()
فکر می کنم T-Gate باشه دیسکش از نوع خوبه هست.من NextGen تست نکردم که ببینم کدوم بهتره...اما این عالی بود.اگه ميخواي بگيري از پرتو بگير البته نکست جن هم ميگن خوبه ولي من بازي پرتو رو ترجيح ميدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)