نچ، معافیت پزشکی معاینه پزشکی داره نه کفالت
مگر کفالت پدر فاقد توانایی و معلول که بله، پدر باید معاینه شوند
نچ، معافیت پزشکی معاینه پزشکی داره نه کفالت
مگر کفالت پدر فاقد توانایی و معلول که بله، پدر باید معاینه شوند
این فراغت از تحصیل قضیش چیه؟؟؟از کجا باید گرفت؟؟؟
یه سوال دیگه؛مراحل این معافیت
با اونی که تو پست 1465 توضیح داده چقدر فرق میکنه؟؟؟محتوای مخفی: ..
Last edited by *IN*; 21-08-2010 at 11:43.
سلام جناب روزبه و بقیه دوستان
سوال من :
چه مدارکی برای اثبات جانبازی فرد در جبهه لازم است ؟ مثلا برگه مرخصی یا چیزه دیگه ای ؟
اگر مدارک مربوط به مجروحیت سربازی در زمان جنگ مفقود شده باشه و اگه در یگانش نباشه کجا میتونه پیدا کنه ؟ گفتید تو بنیاد ایثارگران. یعنی اونجا ثبت شده و میتونه با گرفتن مدرکی از اونجا برای گرفتن جانبازی اقدام کنه ؟ پدر من دنبال کارت جانبازی نرفته بود الان برای کسر خدمت من لازم هست که بگیره ولی مثلا کاغذی نیست که بگه برای مجروحیت رفته مرخصی. به نظر شما باید چکار کنم ؟
امروز برگه ی اعزام من اومد..تاریخ اعزام رو زده 18 آذر....
چیزی از غیبت روش ننوشته..یعنی من غیبت نخوردم دیگه؟
سلام
من بیرون زدگی دیسک درجه 2 دارم...میشه با این معافیت گرفت؟تو لیست صفحه اول پیداش نکردم
سلام دوستان
قانون چاقی و لاغری مفرط به کجا رسید
الن اجرا میشه یا نه
اگه اجرا میشه رای لاغرها چه طوریه؟
اگه من معافیت پزشکی بگیرم اونم مثلا به یه چیز خیلی جزئی مثلا چی بگم آخه مثلا شما فرض کنید چاقی و لاغری مثلا گفتم دیگه /.
حالا فردا و پس فردا خواستم برم واسه آگهی های استخدام بانک ها ( مهندس عمران ) منو قبول می کنن یا نه و یه توضیحاتی بدین دیگه /.
در ضمن مشکلاتی که معافیت های پزشکی داره چیه مثلا در جذب کار و زن گرفتنو از این حرف ها دیگه /...
و این که توضیحاتی کامل و جامع بدین /....
========
و یه سوال دیگه این که :
من که دانشگاهم تموم شده می خوام به جای اینکه 6 ماه حداگثرش وقت دارم پست کنم یه کم زودتر پست کنم که به قانون جدید نخوره یعنی دقیقا من 15 اسفند دفترچه رو پست کنم اون وقت سربازی منو با همین قانون قدیم حساب می کنن یا جدید ؟! ( من فقط دفترچه رو 15 اسفند پست کردم ها ! ) و این که اگه پست کنم کی جوابش میداد
برنامه من اینجوری :
15 اسفند 89 پست می کنم و 25 اردیبهشت کنکور ارشد 90 عمران رو میدم ( 100% قبولم ) چون امسال دادم دیدم می تونم بدون شک سال بعد 100% قبولم شک نکنید به حواشی اینا ...
و مثلا جواب هم بیاد سربازی من بخوره به مرداد و شهریور و من برم سربازی و نتایج ارشد بیاد و من از اول مهر برم واسه ارشد آزاد /.
آیا من تو مثلا 17-35 روز از خدمت آموزشی سربازی هم باشه مرخصی میدن یا نه ؟ و اینکه این برنامه من چجوره ؟
و این که بعد که مرخصی گرفتم و 2 سال بعد تموم کردم و مدرک ارشد رو گرفتم باقی مراحل یا وسط آموزش منو با مدرک لیسانس حساب می کنن یا ارشد یه توضیحاتی هم در این مورد بدین ممنون میشم /.
شما یه بنیاد ایثارگران برو،خیلی ها مثل شما هستند، مطمئن باش میتونی بگیری
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
اگه رو اون برگه سبزه ننوشته باشه نه غیبت نخوردی
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
واسه محکم کاری و اینکه نه علاف بشی نه یه فرصت رو از دست بدی برو یکی از بیمارستان های ارتش یا سپاه( ارتش خانواده سپاه بقیه الله) مشکلت رو به دکتر اونجا بگو، اگه گفت معافی بدون 100% معافی اگه گفت نه نیستی که نیستی
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
ببین وقتی شما معافیت پزشکی بگیرین روی کارت شما نمیزنه مثلا به علت ضعف در بینایی میزنه معافیت بند فلان که اون بند فلان ضعف در بینایی هست.
طبق قانون استخدام معافعیت های پزشکی در ارگان های کشوری و لشکری ممنوع است، شما فقط میتوانی در بخش خصوصی اشتغال داشته باشی
شما تاریخ اعزامت ملاک هست نه تاریخ پست دفترچه
اگه اعزامت بعد از 89 باشه شامل قانون 89 نمیشوی
شما هر موقع از خدمتت باشه ترخیص میشی اگه دانشگاه قبول شی، شما بعد از ارشد با مدرک ارشد پذیرش میشید، اگر دوره ی کارشناسی آموزشی رو تموم کرده باشید و حکم افسری رو گرفته باشید یه راست میری یگان خدمتی وگرنه اگر آموزشی را تموم نکرده باشید دوباره باید طی کنید.
Last edited by rozbeh85; 21-08-2010 at 20:56.
سلام دوستان اگه قوانین تغییری کرده به من اطلاع بدید تا پست اول رو آپدیت کنم
مرسی![]()
سلام خدمت دوستان
اگه من الان با كسر خدمت 12 ماه و 18 روز دفترچه رو بفرستم، كي اعزام ميشم با توجه به اين كه متولد سه ما اول سال هستم و
ديپلمم رو خرداد گرفتم.( يعني همچين شرايطي رو بايد 18 آبان بفرستن طبق جدولي كه خودشون تو سايتشون بود ) ميگم يعني اگه تا
آبان امسال هرموقع بفرستم بازم 18 آبان امسال اعزام ميشم و يا ميره تا سال بعد يا يه تاريخ ديگه ؟
ممنون
خدانگهدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)