من که 3 دفعه یه نرم افزاریرو در خواست دادم چند وقت پیش حتی کسی زحمت اینکه بگه نداریم رو هم به خودش نداد
به نظر من یه تاپیک جداگانه واسه نرم افزار باشه بهتره![]()
من که 3 دفعه یه نرم افزاریرو در خواست دادم چند وقت پیش حتی کسی زحمت اینکه بگه نداریم رو هم به خودش نداد
به نظر من یه تاپیک جداگانه واسه نرم افزار باشه بهتره![]()
دوستان من برنامه ی power mp3 رو برای p990i میخام.هرچی پیدا کردم نصب نمیشه.
در ضمن یه سوال::چرا با اینکه sms هامو بر اساس تاریخ مرتب کردم sms هام قاتی میشه با قبلی ها؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه: چه جوری میشه تعداد آیکون ها و نوعشون رو تو بک گراند در حالت flip open عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکی راهنماییم کنه.
دوستان گوشي من (p990i) بسياري از فرمت هاي تصويري رو نمي خونه
البته بنده DivX رو هم نصب كرده ام اما متاسفانه برخي از فايل ها رو نمي خونه، مثلا بعضي از اونها كه wmv هستند رو مي خونه ولي برخي ديگه كه اونا هم wmv هستند رو نمي خونه؟؟؟؟؟!!!
كسي هست كه بتونه كمك كنه؟
دوست عزیز اینکه بعضی از wmvمیخونه عجیب است چون هیچ گوشی این فرمت نمیخونه شما فرمت عوض کن همه رو میخونه اگه برنامشو داری که هیچ اگه نداری بگو تا بزارم که بتونی به فرمت گوشی که 3gpتبدیل کنی
Last edited by alex666; 24-08-2007 at 14:39.
برای 990 هنوز این برنامه نیست اونی که شما دارین احتمالا برای 910 است.ولی اگه پلیری دیگه بخوای میزارم مثل
juke box
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز من برنامه DivX رو كه نصب كردم اينطوري شده
این برنامه فقط فرمت avi میخونه شاید پسوند عوض شده و فرمت اصلی همون avi.ر هر صورت برنامه که wmv بخونه هنوز نیست
Last edited by alex666; 24-08-2007 at 15:08.
طریقه فلش کردن p990i
اگه منظورت اموزش است باید بگم آپ کردن گوشی فلش میکند اگه نمیتونی اپ کنی باید بدی واست با box فلش کنن خودت نمیتونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)