بلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اصلا قابل مقایسه با بفیه نیست و بنظر آشغال میآد
بلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اصلا قابل مقایسه با بفیه نیست و بنظر آشغال میآد
اره. درخواست جمع اوری دادم بعد اون شرکت ها گفتن خطت فیبر هست و نمیتونیم سرویس بدیم. تحقیق کردم دیدم خطم MDU هست
هر ریتی رو می خوای حساب کنی ضربدر 1024 کن بدست میاد
یعنی برای 16 باید حداقل روی 16384 بسته شده باشه
برای بدست اوردن سرعت دانلود واقعی هم باید 16384 رو تقسیم بر 8 کنی که میشه 2048 کیلوبایت (2.04 مگابایت)
برای شما که خوبه، من سرویس 1 مگ داشتم بعد بالاتر نمیبردن، بعد خط تا همین 1 ماه پیش روی 2 مگ بسته شده بود، جدیدن کردنش 1 مگ دیگه اصلا ارزش دانلود هم نداره، حتی صفحه هم به زور باز میکنه، سرعت تک کانکشن هم نهایت 90 کیلوبایت هست. کلی زنگ زدم صحبت کردم، شکایت و این حرفها ولی اصلا فایده نداشت، نمیدونم واقعا اینا با خودشون چی فکر کردن که مردم و انقدر اذیت میکنن. به بهانه اینکه خط فیبر zte هست سرعت بیشتر از 1 مگ نمیدن، واقعا خجالت نمیکشن.
من سالهاست یک خط 2 مگ نامحدود دارم و همیشه با اینکه قمیتش خوب بود اما ناراضی بودم بابت وبگردی...اما الان جالب شده سرعت خط رو آوردن روی 4مگ بستن،نه کابل برگردونی در کاره نه چیزی،فکر کنم میخوان پولشون حلال به نظر برسه که فردا داستان نشه براشون...
شما خوب برو مخابرات بگو کیفیت خط رو چک کنن اگه خوب بود یه سرویس دیگه بگیر خوب...
من جندبار حضوری رفتم و پیگیری کردم، اما جواب نگرفتم، گویا سایتی که وجود داره مشکل داره و برای اینکه پاسخگوی کاربراش باشه، گفتن که بیشتر از 1 مگ سرویس ندن. از لحاظ کشش خط هم وضعیت خط بسیار خوبه و حتی تا 16 مگ هم کشش داره. میتونن اصلاحش کنن یا حداقل سیم کشی رو تعویض کنن اما نمیخوان. ما هم کاری نمیتونیم بکنیم. من خودم چندسال شاتل داشتم و سرجمع 10 بارم زنگ نزدم بهشون، به خاطر اینکه هیچ مشکلی نداشتم که بخوام زنگ بزنم، اما تو این دو ماهه حداقل 20 بار زنگ زدم و پیگیری کردم. حتی شکایتم تو 195 ثبت کردم، اما بی فایده بود و همون حرفهای هم و میزدند.
این ترافیک های قدیم بود الان جدیداً قیمت را دو برابر کردند دیگه بسته های قبلی وجود ندارد
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
دو برابر؟!
من شنیده بودم ISP های دیگه قیمتو کم کردن, بعد مخابرات اومده 2 برابر کرده؟!
لینک و یا لیست این قیمت های جدیدو لطف میکنی؟
طبق تعرفه هر گیگ ۲۰۰۰ تومان شده تفاوتی هم تو اینکه چه مقدار بخرید نداره
شما هر مقدار گیگ که میخواین ضربدر ۲ هزارتومان کنید ۹ درصد مالیات هم اضافه کنید
باید تو همون پنلتون نشون بده بهتون
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
هر ریتی رو می خوای حساب کنی ضربدر 1024 کن بدست میاد
یعنی برای 16 باید حداقل روی 16384 بسته شده باشه
برای بدست اوردن سرعت دانلود واقعی هم باید 16384 رو تقسیم بر 8 کنی که میشه 2048 کیلوبایت (2.04 مگابایت)[/QUOTE]
پس به چه دلیل سرعت دانلود من از 800 کیلو بایت بیشتر نمیشه ؟
این 500 سایت ایرانی رو کسی تست کرده ؟ من که از هر جا دانلود کردم همون 4 برابر از حجم کم کرد ...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)