تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2049 از 2605 اولاول ... 104915491949199920392045204620472048204920502051205220532059209921492549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,481 به 20,490 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    مخابرات iptv حجم رایگان داره؟مثل لنز و فیلیمو ...

- - - Updated - - -

سلام
    مخابرات iptv حجم رایگان داره؟مثل لنز و فیلیمو ...
    بلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که اصلا قابل مقایسه با بفیه نیست و بنظر آشغال می‌آد

2. 2 کاربر از shahryar84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما اينترنت از مخابرات داشتيد و تخليه كرديد؟ بعدش درخواست به شركت ديگه داديد و متوجه شديد خط شما فيبر هست؟

اره. درخواست جمع اوری دادم بعد اون شرکت ها گفتن خطت فیبر هست و نمیتونیم سرویس بدیم. تحقیق کردم دیدم خطم MDU هست

سلام
    دوستان یک سوال داشتم
    سرعت 8 مگ rate و باید روی چند باشه ؟؟ سرعت 16 چقدر ؟

من سرعت 8 دارم rate روی 8100 گزاشتن سرعت دانلودم از 800 کیلوبایت بیشتر نمیشه مگه نباید سرعت دانلود 1 مگ باشه ؟
    هر ریتی رو می خوای حساب کنی ضربدر 1024 کن بدست میاد
    یعنی برای 16 باید حداقل روی 16384 بسته شده باشه
    برای بدست اوردن سرعت دانلود واقعی هم باید 16384 رو تقسیم بر 8 کنی که میشه 2048 کیلوبایت (2.04 مگابایت)

4. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نه
    مخابرات اشغال هیچی نداره...نه حجم رایگان نه شبانه رایگان نه شبانه پولی نه قرارداد خاص با سایتی خاصی، حتی یه کم حجم هاشو بیشترم نمیکنه...دلیلشم اینه اصلا این احساس نیاز ر نمی کنه. وقتی هرکی که خطش فیبر باشه مجبوره از مخابرات سرویس بگیره خود به خود بدون هیچ رقابتی بخش عمده ای از بازار رو واسه خودش می کنه
    مثلا همین تاپیکو با بقیه تاپیک ها مقایسه کنین... در حالی که هیچ کسی از سرویس هاش راضی نیست ولی تا صفحه 2048 اومده
    برای شما که خوبه، من سرویس 1 مگ داشتم بعد بالاتر نمیبردن، بعد خط تا همین 1 ماه پیش روی 2 مگ بسته شده بود، جدیدن کردنش 1 مگ دیگه اصلا ارزش دانلود هم نداره، حتی صفحه هم به زور باز میکنه، سرعت تک کانکشن هم نهایت 90 کیلوبایت هست. کلی زنگ زدم صحبت کردم، شکایت و این حرفها ولی اصلا فایده نداشت، نمیدونم واقعا اینا با خودشون چی فکر کردن که مردم و انقدر اذیت میکنن. به بهانه اینکه خط فیبر zte هست سرعت بیشتر از 1 مگ نمیدن، واقعا خجالت نمیکشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای شما که خوبه، من سرویس 1 مگ داشتم بعد بالاتر نمیبردن، بعد خط تا همین 1 ماه پیش روی 2 مگ بسته شده بود، جدیدن کردنش 1 مگ دیگه اصلا ارزش دانلود هم نداره، حتی صفحه هم به زور باز میکنه، سرعت تک کانکشن هم نهایت 90 کیلوبایت هست. کلی زنگ زدم صحبت کردم، شکایت و این حرفها ولی اصلا فایده نداشت، نمیدونم واقعا اینا با خودشون چی فکر کردن که مردم و انقدر اذیت میکنن. به بهانه اینکه خط فیبر zte هست سرعت بیشتر از 1 مگ نمیدن، واقعا خجالت نمیکشن.
    من سالهاست یک خط 2 مگ نامحدود دارم و همیشه با اینکه قمیتش خوب بود اما ناراضی بودم بابت وبگردی...اما الان جالب شده سرعت خط رو آوردن روی 4مگ بستن،نه کابل برگردونی در کاره نه چیزی،فکر کنم میخوان پولشون حلال به نظر برسه که فردا داستان نشه براشون...

شما خوب برو مخابرات بگو کیفیت خط رو چک کنن اگه خوب بود یه سرویس دیگه بگیر خوب...

7. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من سالهاست یک خط 2 مگ نامحدود دارم و همیشه با اینکه قمیتش خوب بود اما ناراضی بودم بابت وبگردی...اما الان جالب شده سرعت خط رو آوردن روی 4مگ بستن،نه کابل برگردونی در کاره نه چیزی،فکر کنم میخوان پولشون حلال به نظر برسه که فردا داستان نشه براشون...

شما خوب برو مخابرات بگو کیفیت خط رو چک کنن اگه خوب بود یه سرویس دیگه بگیر خوب...
    من جندبار حضوری رفتم و پیگیری کردم، اما جواب نگرفتم، گویا سایتی که وجود داره مشکل داره و برای اینکه پاسخگوی کاربراش باشه، گفتن که بیشتر از 1 مگ سرویس ندن. از لحاظ کشش خط هم وضعیت خط بسیار خوبه و حتی تا 16 مگ هم کشش داره. میتونن اصلاحش کنن یا حداقل سیم کشی رو تعویض کنن اما نمیخوان. ما هم کاری نمیتونیم بکنیم. من خودم چندسال شاتل داشتم و سرجمع 10 بارم زنگ نزدم بهشون، به خاطر اینکه هیچ مشکلی نداشتم که بخوام زنگ بزنم، اما تو این دو ماهه حداقل 20 بار زنگ زدم و پیگیری کردم. حتی شکایتم تو 195 ثبت کردم، اما بی فایده بود و همون حرفهای هم و میزدند.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

چرا ecare اینطوری شده؟ من دیگه نمی‌تونم بسته بخرم؟ تا همین چند وقت پیش می‌تونستم ۱۰۰گیگ ۱۰۰ تومن بگیرم!
    سرویس من اینه:

اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to16M پس پرداختFreeNight
    این ترافیک های قدیم بود الان جدیداً قیمت را دو برابر کردند دیگه بسته های قبلی وجود ندارد

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

10. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این ترافیک های قدیم بود الان جدیداً قیمت را دو برابر کردند دیگه بسته های قبلی وجود ندارد

دو برابر؟!
    من شنیده بودم ISP های دیگه قیمتو کم کردن, بعد مخابرات اومده 2 برابر کرده؟!

لینک و یا لیست این قیمت های جدیدو لطف میکنی؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دو برابر؟!
    من شنیده بودم ISP های دیگه قیمتو کم کردن, بعد مخابرات اومده 2 برابر کرده؟!

لینک و یا لیست این قیمت های جدیدو لطف میکنی؟
    طبق تعرفه هر گیگ ۲۰۰۰ تومان شده تفاوتی هم تو اینکه چه مقدار بخرید نداره
    شما هر مقدار گیگ که میخواین ضربدر ۲ هزارتومان کنید ۹ درصد مالیات هم اضافه کنید
    باید تو همون پنلتون نشون بده بهتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

هر ریتی رو می خوای حساب کنی ضربدر 1024 کن بدست میاد
    یعنی برای 16 باید حداقل روی 16384 بسته شده باشه
    برای بدست اوردن سرعت دانلود واقعی هم باید 16384 رو تقسیم بر 8 کنی که میشه 2048 کیلوبایت (2.04 مگابایت)[/QUOTE]

پس به چه دلیل سرعت دانلود من از 800 کیلو بایت بیشتر نمیشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این 500 سایت ایرانی رو کسی تست کرده ؟ من که از هر جا دانلود کردم همون 4 برابر از حجم کم کرد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •