با سلام.
میتونم بپرسم که میانگین سرعت دانلود 512 پار انلاین در نصف شب ها چقدره.
من سرعت 1 با ترافیک 2 G دارم و مثخوام عوض کنم و 512 با ترافیک 4G بگیرم.آیا پیشنهاد میکنید؟؟
متشکرم
با سلام.
میتونم بپرسم که میانگین سرعت دانلود 512 پار انلاین در نصف شب ها چقدره.
من سرعت 1 با ترافیک 2 G دارم و مثخوام عوض کنم و 512 با ترافیک 4G بگیرم.آیا پیشنهاد میکنید؟؟
متشکرم
الان حساب کردم دیدم دقیقا 13439.63 مگ دانلود داشتم تا حالا . که الان سرعتم رفته روی 16![]()
Downstream Line Rate (Kbps): 4096 Upstream Line Rate (Kbps): 1024
چه اهمیتی دارن اینا ؟
Last edited by sari-1369; 14-11-2012 at 22:57.
سلام,دوست من این چیزی که شما گذاشتی ماکسیمم ظرفیت خط شما در دانلود و آپلود هست.
به عبارتی برست شما در دانلود 4 مگابیت هست.
حالا شما سرعتتون پایینه,علت های مختلفی داره,نویز اصلی ترینش.snr up &snr down v رو هم اینجا بزار
نه عزیز ؛ به این خاطر نیست ؛ ایشون نامحدود داره و حالا هم چون به اصطلاح زیادتر دانلود کردند ؛ براست خط اشون رو برداشتند و سرعتشون شده همون 16 کیلوبایت سرویس 128 کیلوبیتشون.
دوست من پروموشن آبان ماه هست:
تمدید و یا خرید سرویس 3ماهه(1 ماه روز رایگان)
تمدید و یا خرید سرویس 6ماهه(2 ماه روز رایگان+1گیگ ترافیک)
تمدید و یا خرید سرویس یکساله(3 ماه روز رایگان+2گیگ ترافیک)
نا محدود:
تمدید و یا خرید سرویس 3ماهه(5 روز رایگان)
تمدید و یا خرید سرویس 6ماهه(10 روز رایگان)
تمدید و یا خرید سرویس یکساله(20 روز رایگان)
دوستان بعد از سه چهار هفته تحمل سرعت پایین شبانه، دیشب 2 گیگ گرفتم![]()
آها,نمیدونستم نا محدود هست سرویسشون.اما کلا پایین بودن سرعت 90 درصد علتش سمت مشترک هست
سلام
من وقتی از س.ا.ک..س و چیز پی ان تو ساعات شبانه استفاده میکنم سرعت وبگردی به شدت افت میکنه ولی تا غیر فعال میکنی سرعت خوب میشه . ولی تو ساعت غیر رایگان فعال بودنش حتی 1 کیلوبایتم رو سرعت تاثیر نمیزاره و حتی نوساناتشم از بین میره . یکم عجیبه برام .
کسی شبیه این مشکلو داره الان؟ را حلی داره؟
نه خیر عزیزم ؛ به هیچ وجه حرفتون و درصدتون رو قبول ندارم. اون قدری که شما میگید نیست (نمیتونید از پارس آنلاین {و شرکت ها} رفع مسئولیت کنید) .
جای تبریک دارهمن که الان یه هفته است با سرویس 512 شبانه 500 مگ بیشتر نیتونم بگیرم دیگه خسته شدم از این پارس با این سرعت مذخرف
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)