دوستان من تازه به جمع آسیا تکی ها پیوستم . dns رو شما روی چی میزارین ؟ کلا نظری پینشهادی تنظیمی چیزی واسه بهترین سرعت دارین بهم بگین مرسی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان من تازه به جمع آسیا تکی ها پیوستم . dns رو شما روی چی میزارین ؟ کلا نظری پینشهادی تنظیمی چیزی واسه بهترین سرعت دارین بهم بگین مرسی
من از دو سه تا سایت داخلی که دانلود میکنم سرعت حدود 600 میشه(البته اکثر اوقات). من اصفهان هستم و سرویس 2 مگ دارم ولی خطم رو 6 مگ بسته شده
208.67.220.220
208.67.222.222
10.201.32.162
4.2.2.4
خوبه، چند مورد مشابه شما هم دیدم، فک کنم اوایل اسیاتک دانلود از سرور های داخلی رو با همون سرعت روزانه محاسبه میکرد ولی بعدن کنسلش کردن کلا همه سرور ها سرعتش محدود شد. احتمالا مرکز شما تغییر نکرده اینم از شانس شماست ، وگرنه بالاترین سرعت دانلود شبانه برای سرویس ۱۰ مگ هست که ۲۵۰ کیلوبایته خوشبحالتون پس شما میتونید سرویس idownload استفاده کنید با این سرویس میتونید از سرور های خارجی با همون سرعت سرور های داخلی دانلود کنید با یه سرچ تو گوگل میتونید پیدا کنید .موفق باشید
سلام دوستان
برای پست اول تاپیک دنبال مطلب می گردیم
اگر کسی می تونه کمک کنه به من پیام خصوصی بده
ممنون
عاشق پینگ اسیاتکم
رو دستش تو خاور میانه نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا شکایت کنیم >؟ این ادرس خودشون گذاشتن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه موضوع شکایت معتبر نیست هر چی میزنم
Last edited by Greedy; 31-12-2014 at 00:55.
این هم دانلود الان
ببینید من دارم همزمان از 2 سرور دانلود میکنم
سرعت این سرور مشخصه
![]()
Last edited by gmuosavi; 31-12-2014 at 02:38.
منم دارم فیوری دانلود میکنم [emoji3]
![]()
Last edited by ehsangomez; 31-12-2014 at 02:43.
درود به همه عزیزان. کسی درباره سرویس idownload اطلاعاتی داره؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
منم مجبورم احتمالا بیام آسیاتک این پینگش کلا منو پشیمون میکنه ! تو سایت 195.ir شکایت کن ببین نتیجه میگیرین چندتا از دوستا هم اینکارو کنن شاید فکری به حالش کردن خیلی داغونه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)