خدا لعنتشون کنه...برنامه ایرانسل من باز نمیشه طرح بخرم .![]()
خدا لعنتشون کنه...برنامه ایرانسل من باز نمیشه طرح بخرم .![]()
سایت ایرانسل هم با اینترنت خود ایرانسل دیر باز میشه اگه میخاین اون اپ رو باز کنید باید اینترنت غیر ایرانسل داشته باشین !
برای نهران هم عملا کاربرد نداره چون دروغ نوشتن و پوشش خیلی متفاوته!
همش دروغه خونه ی ما مثلا تحت پوشش 3g فضای بسته هست ولی 2g هم جواب نمیده و مکالمه هم نمیشه کرد
به 700 هم که زنگ زدم طرف یه جوری میگفت 3g 4g که انگار قرتی بازیه
دوستان اگه میخان پوشش رو چک کنن حتما از طریق سایت های خارجی چک کنن چون اونا از رو موبایل آمار میگیرن و مثل ایرانسل نیست که چهارتا دایره بنفش دوره دکل بکشه بگه این پوشش !
دوستان بسته نیم ساعته برگشت
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
اون وقت کجا برگشته که همچین چیزی تو برنامه ایرانسل من نیست؟
فقط همین امروز هست اون وقت شما میگید برگشته؟
تازه همین اس ام اس هم برای من نیومده
جریان چی کدشو میگیری میگه هست . میخوایین فعال کنید ؟ چرا تو ایرانسل من نیست فکر کنم از این بسته های ویژه است گذاشته یا از قصد گذاشته که زیاد استفاده نکنن تو 555 هم نیست
Last edited by hmd; 16-04-2016 at 09:49.
سرعت من همیشه اینقدر نیست! اون دفعه سرعتش بالا بود اینجا گذاشتم. خیلی وفتا به 100 کیلوبایت هم نمیرسه!! برای همینم نوشتم ترمز بریده!
دوست عزیز؛
کسی که چیزی که 175 تومن میارزه رو میاد به شما میده 156 تومن، حتما یه ریگی تو کفشش هست! آخه کی حاضر میشه جنسش رو ارزونتر از قیمت اصلی بفروشه؟
این یه نمونه از کسانی که با این قیمت ها گول خوردن و به دردسر افتادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رفته بودم کشور همساده، از دل کوه و کمر با ماشین داشتم میرفتم به یه شهر باستانی، که به ناگهان گوشیم زنگ خورد، داداشم گفت که پلیس فتا اینجا احضارت کرده، بدو چهار نعل برگرد ایران.
آقا ما نادید گرفتیم، داداشم چند بار یگه زنگ زد که تهدید کردن که اگه نیای، مادرت رو دستگیر میکنیم(به دلایلی که عرض میکنم).
خلاصه ما چند هزار کیلومتر راه رو با هواپیما اومدیم و رفتیم پلیس فتای مشهد.
قصد جسارت به دوستان فتا رو ندارم ولی من با لبخند به سئوالاتشون جواب میدادم، به من میگفتن چرا میخندی؟ کجاش خنده داره؟ آخه رفتارشون آدم رو یاد فیلمهای هندی مینداخت. مثلا گفتن کامپیوتر چقدر بلدی؟ گفتم خدای کامپیوترم. دستش رو زد روی میز و در حالیکه با انگشت اشاره به من اشاره میکرد، گفت : پس کار، کار خودته. زود باش اعتراف کن.
بعد مثلا به من مدام می گفتن برو اونجا بشین، بیا اینجا، به این سئوال جواب بده، اعتراف کن، حرف بزن، شاید آب خنک میخوای، ببین بیا ایجا یه توصیه ای بهت بکنم، اگه الان اعتراف کنی قول میدم پیش قاضی فلان کار رو بکنم و...
خلاصه متوجه شدم دوستان بازجو در فتا، یا کاملا تازه کار بودن، یا اینکه داشتن اصولی رو که احتمالا تو دانشگاه افسری برای بازجویی کردن یاد گرفته بودن، دقیقا مو به مو مثل کتاب پیاده میکردن. یعنی مثلا تو کتابشون گفته بابد با متهم اینطوری رفتار بشه تا اعتراف کنه. من کاملا متوجه این قضیه شدم.
من تقریبا تا اواخر ماجرا اصلا نمیدونستم برای چی احضار شدم، فقط میدونستم به خاطر شارژ ایرانسله و دیگه هیچ توضیحی نمیدادن. آخرش حدس زدم به خاطر 2 تا شارژ 10 هزار تومنی که از یکی از بچه های پی تی خریده بودم، احضار شدم و یکی از شارژها رو داده بودم به مادرم.
هر چقدر هم توضیح میدادم متوجه نمیشدن. آخرش به زبان فارسی بهشون گفتم ببینید خلاصه اش اینه که من این کار رو نکردم ولی میدونم دزد کیه، این رو که گفتم شل شدن و من هم پروفایل اون بنده خدایی که ازش خریده بودم رو پرینت کردم و دادم بهشون و گفتم: از شما راضی نیستم که به خاطر 20 هزار تومن، من رو از یه کشور دیگه کشوندید و من رو به خرج انداختید، حدود یک میلیون تومن و جون من رو به خطر انداختید (تو اون کشور خارجی برای اینکه زودتر برسم مجبور شدم از یه راه تروریست پرور بیام)
آخرس گفتن: آخه هر کی بوده حدود 15 میلیون پول رزدی کرده از حساب. و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)