خواستم تیکت بزنم بهشون بگم...میگه قطع ارتباط با سرور....بعدا امتحان کنید...
برای من که فرقی نکرد...2 مگ شبانه رایگان داشتم...سرعت دانلودم 240 بود ...فقط حیف شد شبانه رایگانش رو از دست دادم...بیخیالش فقط حالم گرفته شد![]()
خواستم تیکت بزنم بهشون بگم...میگه قطع ارتباط با سرور....بعدا امتحان کنید...
برای من که فرقی نکرد...2 مگ شبانه رایگان داشتم...سرعت دانلودم 240 بود ...فقط حیف شد شبانه رایگانش رو از دست دادم...بیخیالش فقط حالم گرفته شد![]()
زنگ زدم 2020 ....اولش گفت من الان باشما حرف زدم گفتم نه بعد چه بی سودایی گذاشتن تو 2020...به جون مادرم به یارو میگم من 8 مگابیت خطم بسته شده سرعت دانلودم باید 1 مگابایت باشه اینقدر کیلوبیت و کیلوبایت کرد آخرش گفت شما باید سرعت دانلودت 100 کیلوبایت باشه داری 200 میگیری 100 تا هم اضافه میگیری...
به ناموس علی به جون مادر پدرم باورم نمیشه اینقدر طرف بی سواد باشه....می خواستم گوشی تلفن رو بکوبونم تو مانیتور اینقدر یارو اعصابم رو خراب کرد....
هر چی سرمون بیاد حقمونه وقتی فامیلاشون رو میارن سر کار همین میشه...من خطم 8 مگابیت بسته شده میگه باید سرعت دانلودت 100 کیلوبایت باشه....من دیگه حرفی ندارم.
خوب مرد حساب یمن که سرویسم 2 مگ بود سرعت دانلودم 240 بود الان که 8 مگ بسته شده خطم باید سرعت دانلودم 100 کیلوبایت باشه؟ میگه الان داری اضافه می گیری...
بخدا مغزم داغ کرد پای تلفن....من برم استامینیفون بخورم ....دیوانه شدم
سلام
مخابرات iptv حجم رایگان داره؟مثل لنز و فیلیمو ...
- - - Updated - - -
سلام
مخابرات iptv حجم رایگان داره؟مثل لنز و فیلیمو ...
نه
مخابرات اشغال هیچی نداره...نه حجم رایگان نه شبانه رایگان نه شبانه پولی نه قرارداد خاص با سایتی خاصی، حتی یه کم حجم هاشو بیشترم نمیکنه...دلیلشم اینه اصلا این احساس نیاز ر نمی کنه. وقتی هرکی که خطش فیبر باشه مجبوره از مخابرات سرویس بگیره خود به خود بدون هیچ رقابتی بخش عمده ای از بازار رو واسه خودش می کنه
مثلا همین تاپیکو با بقیه تاپیک ها مقایسه کنین... در حالی که هیچ کسی از سرویس هاش راضی نیست ولی تا صفحه 2048 اومده
منم خطم فيبره مخابرات تهران بگيرم ١٦ مگ يا lte ايرانسل
يه موضوعي هست اينه كه مخابرات با وجود فيبر داره همون سرويس adsl ميده به من نه تانوما،پس شاتل چرا نميتونه رو خط فيبر adsl بده?
Last edited by navid.zz68; 11-02-2018 at 01:45.
شما اينترنت از مخابرات داشتيد و تخليه كرديد؟ بعدش درخواست به شركت ديگه داديد و متوجه شديد خط شما فيبر هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس ۱۶ مگابایت مخابرات همراه با فندق شکن روشن
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
سلام
دوستان یک سوال داشتم
سرعت 8 مگ rate و باید روی چند باشه ؟؟ سرعت 16 چقدر ؟
من سرعت 8 دارم rate روی 8100 گزاشتن سرعت دانلودم از 800 کیلوبایت بیشتر نمیشه مگه نباید سرعت دانلود 1 مگ باشه ؟
// پاک شود
Last edited by shahryar84; 11-02-2018 at 09:15. دليل: اشتیاه
چرا ecare اینطوری شده؟ من دیگه نمیتونم بسته بخرم؟ تا همین چند وقت پیش میتونستم ۱۰۰گیگ ۱۰۰ تومن بگیرم!
سرویس من اینه:
اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to16M پس پرداختFreeNight
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)