تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2048 از 2199 اولاول ... 10481548194819982038204420452046204720482049205020512052205820982148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,471 به 20,480 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظر من باید از ی راهی به این شرکت ضربه زد ... اینکه بیخیالش شیم و مودم رو بفروشیم یا باهاش بسازیم و ادامه بدیم ی بحثه .. باید تا می تونیم بدنامش کنیم .. تا می تونیم باید موی دماغشون بشیم
    همین ک خبر رو چند سایت خبری منتشر کردند فک می کنید مبین نت براش مهم نیست ؟!
    حسابشو بکنید این خبر در سطح وسیع پخش بشه .. ایا باز مهم مبین نت بی تفاوته و براش مهم نیست ؟
    اگه می خواید بیخیال مبین نت بشید قبلش باید حالشون رو اساسی گرفت .. باور کنید نقض قرارداد چیز کمی نیست مبین نت نمی تونه به راحتی از زیرش در بره ! این کاملا کلاهبرداریه
    سازمان تنظیم مقررات یا هر سازمان مرجع دیگه ای وقتی به شکایات اونچنان که باید رسیدگی می کنه که اعتراضات بالا بگیره و تحت فشار قرار بگیرند .. ثبت شکایت تو سایت ی راهشه .. ی راه دیگه همون شماره تماسی هست که قرار دادم (02188113770 ) .. حسابشو بکنید تنظیم مقررات به موضوع رسیدگی کنه موضوع تو سایتای خبری بالا بگیره ایا باز هم مبین نت میتونه بی تفاوت باشه ؟

من الان دنبال ADSL هستم، اما به قول شما بعدش هم تا بتونم به هر کس که در مورد مبین‌نت پرسید، حقیقت رو بهش می‌گم و آگاهش می‌کنم. البته شکایت هم کردم ولی تابحال خبری نشده و برای آینده هم که معلوم نیست خبری بشه یا نه. مودم رو نگه می‌دارم که هم یکی دیگه رو بدبخت نکنم و هم برای مبین‌نت مشتری جمع نکنم.

2. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

به نظرم اینکه ، اینجا بگیم ، چرا این کارو کرده و چرا های دیگه ، بیاید هر کس تصمیم داره شارژ نکه توی تاپیک اعلام کنه

برای اعلام رسمی "شارژ نمیکنم" هم با فونت قرمز اعلام که اگه نمایندش و مارمولکاش وقتی میان توی تاپیک هر پستی رو که قرمز ببینن سرگیچه بگیرن کلا برشکست شه

4. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

فعلا که بدجوری ضد حال زده .حالا جالب تر هم میشه وفتی از پس فردا طرح اجرا شه و 1-2 هفته بعد تاره ملت میفهمن چی شده .
    طرح از 1 اسفند شروع شده .. و واسه سیاه کردن ملت گفتن از 10 ام

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شده تابحال خونه‌تون مهمون بیاد اما دلتون بخواد ردش کنید؟ شده کاری کنید که خود مهمون با پای خودش پاشه بره که رفتنش به اسم شما تموم نشه و به قول براتون بد نشه؟
    وضعیت مبین‌نت هم همینه. اول شروع کرد به گرفتن مشتری در حد فله‌ای. دیگه کم مونده بود حتی توی توالتهای بین راهی هم تبلیغ کنه. بعد زیرش موند و اول شهرهای زیادی رو حذف کرد. حتی به قول خودشون الان تعدادی شهر هم توی لیست حذف دارن،‌ ولی سازمان تنظیم مقررات مخالف هست. بعد هم قراردادهای چرب و چیلی سازمانی چشمش رو گرفته. بخصوص که توی این قراردادها گرفتن پورسانت و زیرمیزی خیلی رواج داره. خوب اینجوری دیده بهترین راه خرابکاری هست که خود مشتریها با پای خودشون بذارن و برن.

تنها مشکل این تئوری این هست که اگه واقعیت داره پس چرا سازمانهای نظارتی و قضایی همچین کلاهبرداری رو می‌بینن و بجای مجازات مبین‌نت، تازه چپ و راست بهش جایزه هم می‌دن؟ مشکل سر همین بخش هست که باعث شده مبین‌نت این همه به زورش بنازه و برای کسی اهمیت قائل نباشه.
    یکباره بگید از سازمان مقررات هم شکایت کنیم زنگ بزنیم 110 ولی جدای شوخی زورمون بش نمیرسه این شکایت تو سازمان مقررات براشون مثل قسمت spam ایمیل می مونه . شما همسایتون شاکی باشه هی براتون ایمیل بزنه شما چکار میکنی؟ ولی اگه بیاد دم خونتون داد بزنه میری دم در یا میری زیر تخت .
    بنظرم تنها کار اینه که کسایی که تهران هستن یک ساعتی رو مشخص کنن و یا اینکه از طریق یک سایت امضا شکایت جمع کنیم که هر کی شاکیه تو این سایت امضا کنه . وقتی امضاها به 100 هزار برسه شاید سایت ها و رسانه ها توجه کنن .
    چندبار هم گفتم هیچ کس هیچ کاری نمیکنه فقط ببخشید میایم اینجا هارتو پورت میکنیم.

به نظر من باید از ی راهی به این شرکت ضربه زد ... اینکه بیخیالش شیم و مودم رو بفروشیم یا باهاش بسازیم و ادامه بدیم ی بحثه .. باید تا می تونیم بدنامش کنیم .. تا می تونیم باید موی دماغشون بشیم
    همین ک خبر رو چند سایت خبری منتشر کردند فک می کنید مبین نت براش مهم نیست ؟!
    حسابشو بکنید این خبر در سطح وسیع پخش بشه .. ایا باز مهم مبین نت بی تفاوته و براش مهم نیست ؟
    اگه می خواید بیخیال مبین نت بشید قبلش باید حالشون رو اساسی گرفت .. باور کنید نقض قرارداد چیز کمی نیست مبین نت نمی تونه به راحتی از زیرش در بره ! این کاملا کلاهبرداریه
    سازمان تنظیم مقررات یا هر سازمان مرجع دیگه ای وقتی به شکایات اونچنان که باید رسیدگی می کنه که اعتراضات بالا بگیره و تحت فشار قرار بگیرند .. ثبت شکایت تو سایت ی راهشه .. ی راه دیگه همون شماره تماسی هست که قرار دادم (02188113770 ) .. حسابشو بکنید تنظیم مقررات به موضوع رسیدگی کنه موضوع تو سایتای خبری بالا بگیره ایا باز هم مبین نت میتونه بی تفاوت باشه ؟
    موافقم امیدوارم این اتفاق بیوفته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من الان برای سایت های وبلاگینا ، ممتاز نیوز و سیتنا هم خبر رو ارسال کردم و ی شرح وضعیتی دادم ..
    اگه سایت خبری می شناسید که احتمالش هست این خبر رو پوشش بده لطفا آدرسش رو برام ارسال کنید یا خودتون براشون ارسال خبر کنید.

8. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

۲ مگش که خیلی مناسبه ماهانش میشه ۲۷ تومن ۳ گیگ هم داری اگه تموم شد حجم اضافه میخری ! نکنه تعرفه های مبین نت رو دیدی اشتبایی شبانشم که اینجور که کاربراش میگن از اول مجانی بوده شبانش ولی همیشه به بهانه جشنواره .مثلا الان به بهانه جشنواره زمستونی ۱تا ۷ مجانیه . عید هم به بهانه نوروز ۳ ماه مجانی و تابستون هم
    من احتمالا به ایرانسل کوچ میکنم
    اون جدول که زده 27 تومن نوشته تعرفه های زمستانه !
    یعنی اینکه بعدا دستخوش تغییر میشه ، چه بسا مثل مبین نت یه کلاه گشاد دیگه سر مشتری بذاره.
    حالا شما طرح نداری میری راحت انتخاب میکنی.
    من که دو ماه قبل 175 ریختم واسه مبین نت و 4 ماه قبل 170 تومن مودم رو خریدم چکار کنم؟
    توی 4 ماه 400 تومن خرج اینترنت کردم ریختم تو جیب این دزدها ، دیگه چطوری برم باز 300 تومن خرج ایرانسل کنم؟!

تازه همه این ها به کنار ! من نه دانشجو هستم نه جواز کسب دارم ، 2 مگ نمیتونم بگیرم

10. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اون جدول که زده 27 تومن نوشته تعرفه های زمستانه !
    یعنی اینکه بعدا دستخوش تغییر میشه ، چه بسا مثل مبین نت یه کلاه گشاد دیگه سر مشتری بذاره.
    حالا شما طرح نداری میری راحت انتخاب میکنی.
    من که دو ماه قبل 175 ریختم واسه مبین نت و 4 ماه قبل 170 تومن مودم رو خریدم چکار کنم؟
    توی 4 ماه 400 تومن خرج اینترنت کردم ریختم تو جیب این دزدها ، دیگه چطوری برم باز 300 تومن خرج ایرانسل کنم؟!

تازه همه این ها به کنار ! من نه دانشجو هستم نه جواز کسب دارم ، 2 مگ نمیتونم بگیرم
    خوب به دانشجو ها مودم رو تا اخر سال 50 میدن .من میخوام مودم رو بخرم بزارم گوشه خونه .تا ماه دیگه مبین نت دارم طرحم هنوز هست .
    بنظرم کار عاقلانه ای هست
    ریسکشم هست که بخواد دیگه جشنواره نزاره ولی خوب تاحالا که گذاشته همیشه این ساعت رایگان رو داشته.
    من واقعا حق انتخابی ندارم و الی اصلا وایمکس رو نمیومدم سمتش

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

به نظرم با توجه به اینکه ایرانسل و مبین نت رقیب هم بودند و مبین نت شبانه رو برداشته ...

الان هیچ توجیهی نداره که ایرانسل شبانه داشته باشه ! یعنی اگر شبانه رو هم برداره کاربر رو سر دو راهی قرار نداده .

کافیه قیمت هارو بدون شبانه رایگان کمتر از مبین نت تعیین کنه .

باید صبر کرد ببینیم بعد عید چی اتفاقاتی میفته ، بعید نیست ایرانسل هم رایگانش رو حذف کنه .

یادتون نره ایرانسل هم سابقه خوبی نداره . حتما gprs رو یادتون هست که به مرور حجم رو کم کرد.

13. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من الان برای سایت های وبلاگینا ، ممتاز نیوز و سیتنا هم خبر رو ارسال کردم و ی شرح وضعیتی دادم ..
    اگه سایت خبری می شناسید که احتمالش هست این خبر رو پوشش بده لطفا آدرسش رو برام ارسال کنید یا خودتون براشون ارسال خبر کنید.
    دمت گرم این سایت رو ببین لیست کامل سایت های خبری هست کلمه اینترنت که توش سرچ کنید توش سایت ها و مجله هایی که راجب اخبار ای تی و کامپیوتر و فن اوری و اینترنت هست مشخص میشه این سایت ها فکر کنم خبر رو پخش کنن
    سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

خوب به دانشجو ها مودم رو تا اخر سال 50 میدن .من میخوام مودم رو بخرم بزارم گوشه خونه .تا ماه دیگه مبین نت دارم طرحم هنوز هست .
    بنظرم کار عاقلانه ای هست
    ریسکشم هست که بخواد دیگه جشنواره نزاره ولی خوب تاحالا که گذاشته همیشه این ساعت رایگان رو داشته.
    من واقعا حق انتخابی ندارم و الی اصلا وایمکس رو نمیومدم سمتش
    اگه 50 بدن فکرت خوبه ، من که دانشجو نیستم چکار کنم !!!

17. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •