تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2047 از 2199 اولاول ... 10471547194719972037204320442045204620472048204920502051205720972147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,461 به 20,470 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان وایمکس ایرانسل رو دیدم ، اون هم گرفتنش اشتباه هست.
    طرح های دو مگ رو فقط با حجم بالا میده و قیمت های نجومی
    عملا سرعت بیشتر 512 نداره
    ۲ مگش که خیلی مناسبه ماهانش میشه ۲۷ تومن ۳ گیگ هم داری اگه تموم شد حجم اضافه میخری ! نکنه تعرفه های مبین نت رو دیدی اشتبایی شبانشم که اینجور که کاربراش میگن از اول مجانی بوده شبانش ولی همیشه به بهانه جشنواره .مثلا الان به بهانه جشنواره زمستونی ۱تا ۷ مجانیه . عید هم به بهانه نوروز ۳ ماه مجانی و تابستون هم
    من احتمالا به ایرانسل کوچ میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بدون طرحش میخرم

راستی فکر کنم منو محدود کردن دیشب سرعتم 0 بود تا صبح

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    برای منم دیشب کلا صفر بودش

3. 2 کاربر از emproor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست دارم همه نظر بدن
    واقعا به نظرتون یک شرکت انقدر میتونه احمق باشه که بیاد ساعت شبانه رو کم کنه و از طرفی از رایگان بودن در بیاره ؟

یکم این تصمیمشون عجیب و غیر قابل فهم حتی از دیدگاه خود شرکت بنظرم هست.

من خودم نظرم اینه که ممکنه واسه عید طرح ها و تعرفه های بکلی تغییر بده و طرح های خوبی بزاره مثلا ۵۱۲ با حجم ۳۰ گیگ که جبران دانلود شبانش بشه . و یا حتی طرح های نامحدود بزاره . یکمم باید صبر کرد دید.

نمیخوام امید بدم ولی اخر حماقته اگه اینکارو نکنه چون اگه اینکارو نکنه هیچ کس نمیمونه . نه اینکه بخاطر اینکه بمون توهین شده یا ضرر زده بخاطر اینکه اصلا دیگه سودی نداره و منطقی نیست موندن بدون دانلود حدااقل ماهی ۵۰ گیگ شبانه

5. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست دارم همه نظر بدن
    واقعا به نظرتون یک شرکت انقدر میتونه احمق باشه که بیاد ساعت شبانه رو کم کنه و از طرفی از رایگان بودن در بیاره ؟

من خودم نظرم اینه که ممکنه واسه عید طرح ها و تعرفه های بکلی تغییر بده و طرح های خوبی بزاره مثلا ۵۱۲ با حجم ۳۰ گیگ که جبران دانلود شبانش بشه . و یا حتی طرح های نامحدود بزاره . یکمم باید صبر کرد دید.

نمیخوام امید بدم ولی اخر حماقته اگه اینکارو نکنه چون اگه اینکارو نکنه هیچ کس نمیمونه . نه اینکه بخاطر اینکه بمون توهین شده یا ضرر زده بخاطر اینکه اصلا دیگه سودی نداره و منطقی نیست موندن بدون دانلود حدااقل ماهی ۵۰ گیگ شبانه
    خودتونو گول نزنید .. این شرکت روز به روز داره بدتر میشه که بهتر نمیشه .. تمدید نکنید ..

7. 4 کاربر از Ali_N8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظر من مهم ترین چیزی که الان دست مارو واسه شکایت باز میزاره نقض قرار داد هست یعنی این تغییراتو برای همه مشترکین اعمال کردن حتی کسایی که قبلا تمدید کردن یا ثبت نام!منی که رفتم 435 تومن دادم یک ساله گرفتم واسه دانلود 2 تا 8 بوده نه3 تا7!! من قبلا adsl شاتل داشتم چند ماه پیش یک دفعه دانلود رایگان شبانشو برداشت و برای اینکه دانلود شبانه داشته باشی باید ماهی 3500 تومن بیشتر میدادی اون موقع من 3 ماهه تمدید کرده بودم 2 ماه هنوز مونده بود ولی این تغییرات واسه من اعمال نشده بود و واسه کسای بود که تازه میخوان تمدید یا ثبت نام کنن!درستشم همینه!!

راستش به نظرم می‌یاد اینجور شکایتهایی که کردیم یعنی به سازمان مقررات و مشابه بدرد نمی‌خوره. یه وکیل کارکشته و ترجیحاؐ بدون دستمزد نیاز هست که کار رو از طریق نقض قرارداد و زیرپا گذاشتن تعهد پیگیری کنه. البته بگم شک نکنید که الان مبین‌نت هم کلی وکیل مفتخور داره که جیبشون رو با پولهای کاربران بدبخت پر می‌کنه و گذاشته‌شون برای اینجور مواقع. ولی اگه اینکار هم جواب نده که شک دارم وزارت ارتباطات بخواد کاری کنه. شرکت مخابرات هم که صاحب مبین‌نت هست و هیچ وقت خودش رو مجازات نمی‌کنه. مخابرات هم اسمش خصوصی شده و هنوز با وزارتخونه در ارتباط هست. پس تنها راه می‌مونه قوه قضائیه و دادگاه که البته دردسر و هزینه داره.

9. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    من از امروز بدنبال خاموش كردن wi fi مودم.وسپس مراجعه به تنظيمات مودم.گزينه wifi در تب networkingوجود ندارد و پاك شده است.ممكن است واي فاي مودم خراب شده باشد.لطفا راهنمايي نماييد

مدل مودم رو بگید که دقیقتر بشه نظر داد. اگه روی بدنه مودم فیزیکی کلیدی برای روشن و خاموش کردن وای‌.فای هست که اون رو هم تست کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست دارم همه نظر بدن

شده تابحال خونه‌تون مهمون بیاد اما دلتون بخواد ردش کنید؟ شده کاری کنید که خود مهمون با پای خودش پاشه بره که رفتنش به اسم شما تموم نشه و به قول براتون بد نشه؟
    وضعیت مبین‌نت هم همینه. اول شروع کرد به گرفتن مشتری در حد فله‌ای. دیگه کم مونده بود حتی توی توالتهای بین راهی هم تبلیغ کنه. بعد زیرش موند و اول شهرهای زیادی رو حذف کرد. حتی به قول خودشون الان تعدادی شهر هم توی لیست حذف دارن،‌ ولی سازمان تنظیم مقررات مخالف هست. بعد هم قراردادهای چرب و چیلی سازمانی چشمش رو گرفته. بخصوص که توی این قراردادها گرفتن پورسانت و زیرمیزی خیلی رواج داره. خوب اینجوری دیده بهترین راه خرابکاری هست که خود مشتریها با پای خودشون بذارن و برن.

تنها مشکل این تئوری این هست که اگه واقعیت داره پس چرا سازمانهای نظارتی و قضایی همچین کلاهبرداری رو می‌بینن و بجای مجازات مبین‌نت، تازه چپ و راست بهش جایزه هم می‌دن؟ مشکل سر همین بخش هست که باعث شده مبین‌نت این همه به زورش بنازه و برای کسی اهمیت قائل نباشه.

12. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

۲ مگش که خیلی مناسبه ماهانش میشه ۲۷ تومن ۳ گیگ هم داری اگه تموم شد حجم اضافه میخری ! نکنه تعرفه های مبین نت رو دیدی اشتبایی شبانشم که اینجور که کاربراش میگن از اول مجانی بوده شبانش ولی همیشه به بهانه جشنواره .مثلا الان به بهانه جشنواره زمستونی ۱تا ۷ مجانیه . عید هم به بهانه نوروز ۳ ماه مجانی و تابستون هم
    من احتمالا به ایرانسل کوچ میکنم

ولی انصافاً اگه کسی بتونه ADSL بگیره که خیلی بهتر و بصرفه‌تر هست. الان دیدم یه شرکت که اسمش بماند گفته تا شب عید هر حجمی خریده بشه، اندازه اون جایزه می‌ده. یعنی دیدم برای سرعت ۱۰ مگابیت که توی مبین‌نت باید خوابش رو دید با اکانت ۳ ماهه و خرید ۵۰ مگابایت حجم ﴿با ۵۰ مگابایت مجانی اضافه﴾ می‌شه ماهی حدود ۳۷ گیگ دانلود کرد که تازه شبهاش هم مجانی هست و کل هزینه هم می‌شه حدود ۲۴۰ هزار تومن. البته هزینه مودم رو حساب نکردم چون شاید یه عده داشته باشن.

انصافاً در بهترین شرایط مبین‌نت که شبهاش هنوز ۲ تا ۸ بدون محدودیت باشه و افت سیگنال و قعطی شبانه هم نداشته باشیم و سرعت هم تازه دو مگابیت باشه،‌ آیا می‌شه به اندازه این مثال که زدم با سرعت بالا دانلودهای حجیم داشت؟؟؟ واقعاً در بهترین شرایطش که دیگه وجود هم نداره، مبین‌نت جای مزخرفی هست. البته ایرانسل هم دست کمی از اون نداره و تا کسی مجبور نشده بهتره سراغ وایمکس نره.

14. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به نظر من باید از ی راهی به این شرکت ضربه زد ... اینکه بیخیالش شیم و مودم رو بفروشیم یا باهاش بسازیم و ادامه بدیم ی بحثه .. باید تا می تونیم بدنامش کنیم .. تا می تونیم باید موی دماغشون بشیم
    همین ک خبر رو چند سایت خبری منتشر کردند فک می کنید مبین نت براش مهم نیست ؟!
    حسابشو بکنید این خبر در سطح وسیع پخش بشه .. ایا باز مهم مبین نت بی تفاوته و براش مهم نیست ؟
    اگه می خواید بیخیال مبین نت بشید قبلش باید حالشون رو اساسی گرفت .. باور کنید نقض قرارداد چیز کمی نیست مبین نت نمی تونه به راحتی از زیرش در بره ! این کاملا کلاهبرداریه
    سازمان تنظیم مقررات یا هر سازمان مرجع دیگه ای وقتی به شکایات اونچنان که باید رسیدگی می کنه که اعتراضات بالا بگیره و تحت فشار قرار بگیرند .. ثبت شکایت تو سایت ی راهشه .. ی راه دیگه همون شماره تماسی هست که قرار دادم (02188113770 ) .. حسابشو بکنید تنظیم مقررات به موضوع رسیدگی کنه موضوع تو سایتای خبری بالا بگیره ایا باز هم مبین نت میتونه بی تفاوت باشه ؟
    Last edited by yuzarsiff; 27-02-2014 at 21:42.

16. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خودتونو گول نزنید .. این شرکت روز به روز داره بدتر میشه که بهتر نمیشه .. تمدید نکنید ..
    تمدید با این شرایط و تعرفه های فعلی اصلا بدردم نمیخوره.
    فعلا که بدجوری ضد حال زده .حالا جالب تر هم میشه وفتی از پس فردا طرح اجرا شه و 1-2 هفته بعد تاره ملت میفهمن چی شده .

راستش به نظرم می‌یاد اینجور شکایتهایی که کردیم یعنی به سازمان مقررات و مشابه بدرد نمی‌خوره. یه وکیل کارکشته و ترجیحاؐ بدون دستمزد نیاز هست که کار رو از طریق نقض قرارداد و زیرپا گذاشتن تعهد پیگیری کنه. البته بگم شک نکنید که الان مبین‌نت هم کلی وکیل مفتخور داره که جیبشون رو با پولهای کاربران بدبخت پر می‌کنه و گذاشته‌شون برای اینجور مواقع. ولی اگه اینکار هم جواب نده که شک دارم وزارت ارتباطات بخواد کاری کنه. شرکت مخابرات هم که صاحب مبین‌نت هست و هیچ وقت خودش رو مجازات نمی‌کنه. مخابرات هم اسمش خصوصی شده و هنوز با وزارتخونه در ارتباط هست. پس تنها راه می‌مونه قوه قضائیه و دادگاه که البته دردسر و هزینه داره.
    این چیزا فقط ماله فیلماست
    یک عصاب پولادین میخواد و یک جیب پر پول .

من که یک بار مخابرات چند ماه اینترنتم رو خورد نصف همون دوندگی و هزینه کردم اخرشم هیچ .تازه 2-3 ماه 8 صبح حضوری میرفتم دنبال کارام وشکایتم نه مثل الان کنترل از راه دور که هنوز سازمان مقررات جوابی به اون نامه نداده
    از طرفی من یک ماه دیگه اشتراک دارم فکر کنم تا بخوام برم شکایت کنم و همون مراحل اولیش اشتراکم تموم میشه

نتیجه اخلاقی بهترین کار تمدید نکردن ولی این کاری که مبین نت کرد بنظرم خودش داره غیر مستفیم میگه کسایی که دانلود شبانه دارن اصلا نمیخوام مشترکم باشن .خدافظ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •