بهشون زنگ بزن به نمایندگیشون توی مشهد شاید یه فرجی شد
برای منم روز تولدم چیزی بهم ندادن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بهشون زنگ بزن به نمایندگیشون توی مشهد شاید یه فرجی شد
برای منم روز تولدم چیزی بهم ندادن
کلا این شاتل معلوم نیست چه اسب و خری رنگ میکنه.![]()
دوستان مگه حجم 3 ماهه 512 اکو 5 گیگ نیست؟؟؟؟ پس چرا برای من زده 6 گیگ ؟؟
3 گیگ هم به اون 6 گیگ اضافه کردن....
برای منم 3 گیگ اضافه کردن .. 128 آرت
اما چه فایده دیوانه میکنه تا 100 مگ بگیره! به برقشم نمی صرفه قراره از اون ماه یارانه ها بیاد خدامیدونه چند برا برق بزنن... اون موقعه شاتل باید با اداره برق رقابت کنه
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
برات قصه نگفته که! از 10 خرداد این تعقیرات اعمال شده!!
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
کله گنده های مثل شاتل توش موندن! اینام دون میپاشن تا چند وقتی خوبن بعد دیگه آره....
دقیقا موافقم
گول این قیمت های باحال با امکاناتشون رو نخورید این تازه کار ها همیشه اولش اینطورین ولی بعد اینکه مشتریاشون از ده تا بشتر شد دیگه گند میزنن
البته من نمیخوام ز شاتل طرفداری کنم ولی خداییش با این همه مشترک خوب تونسته رو پا بمونه![]()
دیشب قطع و وصلی خیلی داشت درسته دوستان ؟ به طوری که اگر هم وصل میشد هیچ صفحه ای باز نمیکرد![]()
امروز زنگ زدم شاتل گفتم چرا برا من ترافیک رایگان اضافه نکردید گفت چون دورتون تا یه هفته دیگه (2/19) ریست میشه 24 ام ماه تو دوره ی بعدیتون اضافه میشه . واسه کسی دیگه ام این مساله بوده؟
واسه من که مشکلی نداشت
امروز زنگ زدم شاتل گفتم چرا برا من ترافیک رایگان اضافه نکردید گفت چون دورتون تا یه هفته دیگه (2/19) ریست میشه 24 ام ماه واستون اضافه میشه . واسه کسی دیگه ام این مساله بوده؟
آره فکر کنم دیشب برای من 2 ساعت گرفته چون 200 مگ دان کرده بود
خیر دوست عزیز همچین چیزی نیست که isp جدید باشه یا دون بپاشه وقتی چیزی نمیدونید از خودتون چیزی نگید این isp نیست بلکه ریسلر صبانت هست و فقط تو تهران سرویس میدهکله گنده های مثل شاتل توش موندن! اینام دون میپاشن تا چند وقتی خوبن بعد دیگه آره....
هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)