تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2047 از 3745 اولاول ... 1047154719471997203720432044204520462047204820492050205120572097214725473047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,461 به 20,470 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ب
    دوست عزیز شما با پشتیبانی تماس داشتی؟ چی گفتن؟
    از 25 آذر که پرداخت رو انجام دادم دیروز 6 دی سرویسم برقرارشد اونم بعد از 2 بار اعلام اشتباه! یعنی خط رانژه نشده بود ولی اصرار داشتن که شده.
    نتیجه پیگیری از پشتیبانی:
    1) نویز خط بالاست! ( تا قبل از این تو این 7 سالی که ای دی اس ال از شرکت های دیگه داشتم نویزی درکار نبود ولی انگار به علت گناهانی که مرتکب شدم تو همین هفته نویز بر من نازل شده)
    2) همه میکروفیلترها رو جدا کنید و از سر خط تو حیاط تست کنید. ( تو هوای آزاد اینترنت رفتن هم صفایی داره ها و من تو این 7 سال غافل بودم.)
    3) مارک مودمتون چیه؟ خراب نیست؟ سیخ یا نوک خودکار بکنین بهش تا ریست بشه. ( ایسوس که تقریبا میشه گفت جزو بهترین هاست هم متوجه شدیم از مارکای چینی درپیت ظاهرا پایینتره و ما خبر نداشتیم.)
    4) برید داخل تنظیمات مودم، ببینید! اونجا نوشته Data Rate Down : 10240 پس ما به شما اینترنت 10 مگ دادیم. (الان من گاوم و نمیفهمم اون سقف پهنای باند مشخص شده است و ربطی به سرعت واقعی نداره)
    5) بجای PPPOE از bridge استفاده کنید. ( حتما اگر از bridge استفاده میکردیم باید PPPOE می کردیمش).
    6) فاصله تون تا مرکز مخابراتتون زیاده. (پیاده ده دقیقه راهه - تو این 7 سال گذشته مثکه من و مخابرات دلامون از هم دور شده)

خلاصه داداش من وقت ندارم اینجوری بیشتر هدر بدمش. توکل به خدا میکنم و تا بیشتر ازین به شعورم توهین نشده، سرویس یک ماهه م که تموم شد رفع زحمت میکنم. یا حق.

با سرور داخلی حتی 1 مگ هم نمیشه! یعنی یک هشتم سرعت تعهدشون. خدا لعنت کنه کاسب کم فروش رو.
    Last edited by Masoud.Neshat; 28-12-2014 at 16:39.

2. 4 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

از 25 آذر که پرداخت رو انجام دادم دیروز 6 دی سرویسم برقرارشد اونم بعد از 2 بار اعلام اشتباه! یعنی خط رانژه نشده بود ولی اصرار داشتن که شده.
    نتیجه پیگیری از پشتیبانی:
    1) نویز خط بالاست! ( تا قبل از این تو این 7 سالی که ای دی اس ال از شرکت های دیگه داشتم نویزی درکار نبود ولی انگار به علت گناهانی که مرتکب شدم تو همین هفته نویز بر من نازل شده)
    2) همه میکروفیلترها رو جدا کنید و از سر خط تو حیاط تست کنید. ( تو هوای آزاد اینترنت رفتن هم صفایی داره ها و من تو این 7 سال غافل بودم.)
    3) مارک مودمتون چیه؟ خراب نیست؟ سیخ یا نوک خودکار بکنین بهش تا ریست بشه. ( ایسوس که تقریبا میشه گفت جزو بهترین هاست هم متوجه شدیم از مارکای چینی درپیت ظاهرا پایینتره و ما خبر نداشتیم.)
    4) برید داخل تنظیمات مودم، ببینید! اونجا نوشته Data Rate Down : 10240 پس ما به شما اینترنت 10 مگ دادیم. (الان من گاوم و نمیفهمم اون سقف پهنای باند مشخص شده است و ربطی به سرعت واقعی نداره)
    5) بجای PPPOE از bridge استفاده کنید. ( حتما اگر از bridge استفاده میکردیم باید PPPOE می کردیمش).
    6) فاصله تون تا مرکز مخابراتتون زیاده. (پیاده ده دقیقه راهه - تو این 7 سال گذشته مثکه من و مخابرات دلامون از هم دور شده)

خلاصه داداش من وقت ندارم اینجوری بیشتر هدر بدمش. توکل به خدا میکنم و تا بیشتر ازین به شعورم توهین نشده، سرویس یک ماهه م که تموم شد رفع زحمت میکنم. یا حق.

عزیز ، شما از شرکت قبلیتون چه سرعتی میگرفتین؟ چون نویز خط تو سرعت های بالا تاثیر بیشتری داره ، و شما اگه کار هایی که پشتیبان گفت و انجام دادین بازم مشکلتون بر طرف نشد درخواست ارسال کارشناس بدین
    ،واضحه که مشکل از طرف شماست خططون نمیکشه ، منم نویز خطم بالا بود از سر خط یه سیم جداگونه کشیدم مستقیم وصل کردم به اسپیلتر و الان هم سرعت عالیه قطعی هم به ندرت

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

قربون روی ماهت
    من دیروز تا 8 مگ دریافت داشتم. تستش رو همینجا پست کردم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من توقع 10 مگ ندارم ولی 1 مگ هم بی انصافیه. هیچ ربطی هم به خط و نویزش نداره و مشکل از سمت من نیست.
    بجای اینکه وقتم رو هدر کنم که بخوام به پشتیبانی شرکت بقبولونم که مشکل از سمت اوناست با تمام توان، با حداکثر وجودم تو هر فرومی، سرکار به همکارا، تو فامیل، تو وایبر و ... حتی تو تاکسی و اتوبوس و مترو!!! به بیشترین تعداد ممکن از آدمهایی که بتونم میفهمونم وضعیت این شرکت چجوریه. اشتباهی کردم که تاوانش رو میدم. دعوایی هم با پشتیبانی ندارم اون بنده های خدا هم کارمند هستن! سیاست
    کاری دست اونها نیست. در عوض به اندازه خودم در حد یک نفر آدم مثل یک سلول فعال تا جایی که بتونم به بقیه اطلاع رسانی میکنم. این کاریه که از دستم بر میاد. مطمئن باش هر کدوم ازونهایی که از من حقیقت رو بشنون به نوبه خودشون حداقل به 10 نفر دیگه منتقل میکنن! و اونها هم به همین ترتیب...

سیاحت کنید! این است اینترنت 10 مگ آسیاتک در مشهد
    خدا لعنت کنه هر چی دزد و شارلاتان رو.
    Last edited by Masoud.Neshat; 28-12-2014 at 23:34.

5. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داداش ، زنگ بزن ۱۹۵ شکایت کن پیگیری می کنند.... تو تاپیک های دیگه خوندم که بعضی ها مشکل مشابه شما داشتن با این شماره تماس گرفتن شاید نتیجه داد ، موفق باشید

7. این کاربر از ehsangomez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من میخوام اینترنت نامحدود بگیرم از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
    سرعتش زیر 150 نیاد.
    هزینشم بیشتر از 50 تومن نشه.

درضمن من کم کم هر ماه 40 گیگ دانلود دارم.
    من شنیدم فعلا شرکت "فن آوا" نامحدوداش عالیه. تو فروم فن آوا همین سایت برو آمار دقیق بگیر. من دیدم کاربراش میگن 1 مگ نامحدود همش سرعت اسمیه! تعرفه هاشو که میدیدم 2 مدل 1 مگ نامحدود داره که یکیش ماهی حدود 65 تومنه و اون یکی دیگه فکر کنم 190 باشه. ولی کاربراش میگفتن همون 65 تومنی هم کامل سرعت اسمی میده حتی اگه حم تبادلت تموم شده باشه! من خودم 1 مگ برنزی دارم و تازه تمدید کردم وگرنه میرفتم از اونجا میگرفتم

9. 2 کاربر از tourjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان اسیاتک تو تهران ، اگه پورت توی مخابرات خالی باشه چند روزه رانژه و وصل میکنه اینترنتو؟ من دیروز هرچی سوال پیچش کردم نگفت چند روز!! همش میگفت خیلی سریع براتون اوکی میکنیم خیلی سریع وصل میشه!!! ولی حرف روز نزد!!
    صبانت یک و نیم روز بعد از ثبت سفارش و واریز پول اینترنت وصل کرد!! ایا اسیاتک هم همین سرعت عمل رو داره؟ برای دفتر مجبورم از اسیاتک بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان اسیاتک تو تهران ، اگه پورت توی مخابرات خالی باشه چند روزه رانژه و وصل میکنه اینترنتو؟ من دیروز هرچی سوال پیچش کردم نگفت چند روز!! همش میگفت خیلی سریع براتون اوکی میکنیم خیلی سریع وصل میشه!!! ولی حرف روز نزد!!
    صبانت یک و نیم روز بعد از ثبت سفارش و واریز پول اینترنت وصل کرد!! ایا اسیاتک هم همین سرعت عمل رو داره؟ برای دفتر مجبورم از اسیاتک بگیرم
    بستگی به مرکز مخابراتی داره ، مورد داشتیم یک روزه رانژه شده ....یه نمونه هم بنده بعد از ثبت نام یک ماه طول کشید که خطم رانژه شد تماس میگرفتم با پشتیبانی میگفت تو مرکز شما مشکل داریم چند روز دیگه درست میشه چند روز شد یک ماه :| بعد به پشتیبان میگفتم چرا قبل از ثبت نام به من نگفتین مشکل دارین گفت ما نمیدونستیم .....عجب !!! خلاصه که پشتیبان هاش دروغ زیاد میگن.....
    ناگفته نماند الان که سرویسم وصل شده راضیم سرعت خوبه قطعی هم نداره

12. این کاربر از ehsangomez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بستگی به مرکز مخابراتی داره ، مورد داشتیم یک روزه رانژه شده ....یه نمونه هم بنده بعد از ثبت نام یک ماه طول کشید که خطم رانژه شد تماس میگرفتم با پشتیبانی میگفت تو مرکز شما مشکل داریم چند روز دیگه درست میشه چند روز شد یک ماه :| بعد به پشتیبان میگفتم چرا قبل از ثبت نام به من نگفتین مشکل دارین گفت ما نمیدونستیم .....عجب !!! خلاصه که پشتیبان هاش دروغ زیاد میگن.....
    ناگفته نماند الان که سرویسم وصل شده راضیم سرعت خوبه قطعی هم نداره
    شما تهران هستید؟ چه سرویسی گرفتید؟ ( منظورم سرعته )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما تهران هستید؟ چه سرویسی گرفتید؟ ( منظورم سرعته )
    بندرعباس ، سرویس کولاک 4 مگ البته سرویس های حجمی شما هر سرعتی بالاتر از ۱ مگ بگیری خودشون رو ۱۰ مگ میبندن ... مال منم الان رو ۱۰ مگ هست

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بندرعباس ، سرویس کولاک 4 مگ البته سرویس های حجمی شما هر سرعتی بالاتر از ۱ مگ بگیری خودشون رو ۱۰ مگ میبندن ... مال منم الان رو ۱۰ مگ هست
    می دونم هر سرویسی بالاتر از یک مگ بگیریم روی سقفی که خط بکشه می بندنن ( حالا 10 مگ یا 6 مگ ) اما مشکلم اینجاست که الان پارس انلاین هم دقیقا همین حرفو میزنه! میگه سرویس های بالاتر از 128 روی 10 یا 16 مگ می بندیم اما عملا فقط انگار حرفشو زدند و در عمل هیچی نیست! سرعت کمتر از یک مگ و مزخرف!! واقعا شما که 4 مگ گرفتید و روی 10 بستند سرعت دانلودتون واقعا بیشتر از 400 کیلوبایت در ثاینه است همیشه؟ یا هر وقت که از نسبت 8 به 1 خلوت باشه سرعتتون از 400 بیشتر میشه؟
    در اصل بهتره اینطوری مطرح کنم :
    ما وقتی سرعت 4 مگ می خریم و ضریب 8 به 1 داریم ، حداقل سرعت ( در بدترین حالت که اون 7 نفر دیگه عین خوره دارن پهنای باند رو میخورن ) دانلود باید 60 الی 100 بده بهمون! که خب همیشه اینطوری نیست و باید به صورت نرمال 200 الی 400 بده!
    وقتی هم 10 مگ میخریم حداقل سرعتی که باید بده بین 150 کیلوبایت تا 250 باشه و در حالت نرمال و معمولی که پهنای باند 8 به یک خالیه حدودا 800 الی 950 بده!
    حالا سوالم اینه که شما میگی اتوماتیک رو 10 مگ می بندن حتی اگر سرعت یک مگ یا 4 مگ بخریم ، ایا این 10 مگ بستند فقط دل خوش کنکه یا واقعا بر اساس همون ضریب روی فول 10 مگ می بندند و در حال عادی شما الان 800 تا دانلود داری؟؟! یه موقع هست از این 8 نفری که باهاشون در اون پهنای باند شریکیم هیچکس نیست و فقط خودمونیم! اون وقت میان این 10 مگ رو اعمال میکنند که ما حال کنیم ، یه موقع هست این 10 مگ در حالت 8 به یک هم لحاظه و حتی وقتی 8 نفر فول تایم دارن پهنای باند رو میخورن بازم طبق اون محاسبه ی بالا حداقل سرعتی که بهمون میده 150 هستش! ایا توی اسیاتک واقعا اینطوریه؟ یعنی پول 4 مگ میدیم ولی در هر حالت 10 مگ حساب میشه حتی حداقل سرعت دانلودمون؟ یا فقط وقتی پهنای باند ازاده لحاظ میشه؟

ببخشید زیادی حرف زدم و سوال پرسیدم

16. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •