اونجا که رفتین هیچ آموزشی تخصصی نیست که شما یاد نگیرید!از روز اول تا آخر شما یه سری آیتم ها رو آموزش میبینید بعدا هم یه امتحان چرت از همه میگیرن و همه قبولن!خیالت راحت
فکرت رو درگیر این جور مساعل نکن
اونجا که رفتین هیچ آموزشی تخصصی نیست که شما یاد نگیرید!از روز اول تا آخر شما یه سری آیتم ها رو آموزش میبینید بعدا هم یه امتحان چرت از همه میگیرن و همه قبولن!خیالت راحت
فکرت رو درگیر این جور مساعل نکن
مرصی.آخه چرا میگن تجدبد دوره؟من معاف از رزم هستم.اگه تو آموزشی اقدام کنم فوقش یه روز بیمارستان.یه روزم کمیسیون دیگه.میشه 2 روز؟
مرصی دوست عزیز(ali_kasper) که به ما پیرمردای 30 ساله معاف از رزم روحیه میدی!![]()
بله این سیر و روال عادی و رسمیش هست اما این رو هم در نظر بگیرید که شما تنها نیستید و تعداد زیادی مثل شما اقدام میکنند،بعد اینکه آقایون برای کار شما خودشون رو به آب و آتش نمیزنند و ممکنه بیشتر از روال عادی طول بکشه
که در اون صورت شما تجدید دوره نمیشید بلکه تجدید آموزش میشید
تجدید دوره یعنی بعد از اتمام اون دوماه آموزشی باز هم شما دوماه دیگه باید با دوره بعد که میان آموزش ببینید
تجدید آموزش یه چیزی در حدود دو هفتس که به اون دوماه آموزشی اضافه میشه!
بخدا وقتی رفتید آموزشی میبینید که واقعا چه قدر مسخرست،فقط اون ساعتی که باید بلند شی سخته و یکم آدم همیشه گشنشه!
دیگه هیچ سختی نداره و مسخره بازیه!درس چی؟کلاس چی؟رژه چی؟وقتی رفتید میبینید کلا در حد این برگزار میکنند که بگن برگزار شد
![]()
خوب پس ازرششو داریم بریم دنبالش فوقش 2 هفته بیشتر میشه؟![]()
شما آموزشی کجا بودبد؟ من پنجشنبه دارم میرم 05، یه نفر که قبلا اونجا بوده میگفت اینقدر بچه ها میدون که بعضی ها غش میکنن!
مگه بلا نسبت اسبن؟وقتی فرد ناراحتی قلبی داره نمیدود!من هرکجا ببینم قلبم داره درد میگیره نمیدوم!فوقش بازداشت کنه!
Last edited by hamidtom; 18-02-2014 at 11:38.
برا همه یکسانه
02 . کیا کچل کردن از الان؟![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)