مخابرات حجمیه؟ یعنی چی ؟ قبلاً که نا محدود بود. یعنی چطوری هر گیگ 2500؟ از اول ماه استفادی می کنیم هر گیگ 2500 ؟!
چون من هم دانلود شبانه ندارم و اکثراً وب گردی می کنم.
موشکل ؟؟! نه ما موشکلی نداریم خیلی هم عالیه !!![]()
مخابرات حجمیه؟ یعنی چی ؟ قبلاً که نا محدود بود. یعنی چطوری هر گیگ 2500؟ از اول ماه استفادی می کنیم هر گیگ 2500 ؟!
چون من هم دانلود شبانه ندارم و اکثراً وب گردی می کنم.
موشکل ؟؟! نه ما موشکلی نداریم خیلی هم عالیه !!![]()
Last edited by Mehran14233; 12-11-2012 at 14:10.
نمیشه گفت حجمی.فقط قیمتش ثابته.هر گیگابایت 2500 تومان.یعنی هر دوره میتونید به میزان دلخواهی حجم بخرید و تا پایان اون دوره مصرف کنید.هر گیگابایت هم 2500 تومان.اسم این طرحشون هم طرح زرین شرکت مخابرات اصفهان هستش.
خصوصيات طرح زرين شرکت مخابرات استان اصفهان به شرح ذيل مي باشد
1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.
2- پرداخت هزينه به صورت Postpay (يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.
3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.
5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفاده بيشتر، ترافيك مورد نياز بايد بصورت آنلاين خريداري گردد.
و اما یه نکته مهم در مورد پارس آنلاین:
کسانی که دانلود رایگان شبانه ندارن اگه از پارس استفاده کنن خیلی ضرر میکنن چون در واقع بیشتر پولی که پارس میگیره بابت همون دانلود رایگانه.مثلا سرویس 1024 پارس با محدودیت حجمی 2 گیگابایت در ماه حدود 20 هزار تومن قیمتشه یعنی هر گیگابایت 10 هزار تومن.پس معلومه که در واقع شما برای اون شبانه رایگانش پول میدین و گرنه هیچکس بابت 1 گیگابایت 10 هزار تومن پول نمیده.مواظب باشین بیخودی پولتونو هدر ندین.
Last edited by csssaeed; 12-11-2012 at 17:00.
آهان فقط واسه اصفهانه؟ خب ما که اصفهان نیستیم
منطقه ما توی تهران تقریباً میشه گفت جز پارس آنلاین هم شرکت خوب دیگه ای نیست. من وایمکس هم دارم این رو هم دارم با هم استفاده میکنم. هزینه زیادی هم برای پارس نمیدم. 128 می گیرم 2 گیگ. چون از وایمکس هم استفاده می کنم تازه بعضی وقت ها همین رو زیاد هم میارم![]()
عجب سیستمی ! یعنی یه دور قبل از ساعت 7:15 دیسکانکت بشیم تا 15 دقیقه دانلود رایگان داشته باشیم ؟
جای بهتر هم مگه پیدا میشه؟ مثلا کجا بهتره ؟![]()
وقتی ساعت پارس 7:15 میشه شما باید دیسکانکت باشین تا اون یه ربع را رایگان حساب کنه.من خودم 90 ثانیه زودتر دیسکانکت میکنم و 7:18 کانکت میشم تا حجم دریافتی تو اون یه ربع نپره.
من تو اون یه ربع 150 تا 200 مگابایت دانلود میکنم.به هر حال غنیمته.
ســـــــــــــــــرعت دانلود شبانه پارس انلاین افتضاح افتضاح و افتضاح.کل دانلود شبانه با سرعت 512 برا من از 200 مگابایت بیشتر نمیشه که این مقدارم بدلیل اینکه از سرورای غیر مستقیم میگیرم از بین میره.یعنی انقدر منطقه مخابراتی ما شبا شلوغه که اینطوری اوضاع خرابه من که باورم نمیشه.اعصاب ادم خرد میشه واقعا.معلوم نیست این پولی که ما به این پارس میدیم برا چی هست.فقط بلدن عیدی بدن و جایزه بدن و مشتری جلب کنن.کیفیت براشون اصلا مهم نیست.هزار بار هم براشون شکایت بنویسی که اقا خانوم روزانتون خوبه یه فکری برا شبانه کنین دستم به دامنتون ولی اینا گوششون ازین حرفا پره.اه اه اه![]()
از دوستانی که سرعت 1 یا 2 مگ هستن به صورت نامحدود میخوام لطف کنن بیان و بگن که سرعت روزشون چقدر هست با IDM و شبا چطور!
اینم دانلود دیشب
![]()
آقا یه سوال دارم
این طرح نامحدود 128 ماهی 27 هزار تومان سرعت دانلودش چجوریه؟ ارزش داره بخرم؟ میخوام از صبانت حجم دزد مهاجرت کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)