به نظر من درسته که کار مجتبی جباری کاملا بد بود و باید جریمه بشه
ولی به نظر من فقط این جباری نیست که برای اولین بار اشتباه کرده و میکنه
قلعه نوعی هم که به نظر من بهترین مربی ایران و میتونه بهترین مربی تاریخ استقلال باشه هم اشتباه کرده
مثه بازی با پرسپولیس تعویض علیزداه یا همین بازی الاتحاد که اون قدر ترسو بازی کردیم و بعدشم تعویض ها
بازیکنای دیگه هم ممکنه از این اشتباه ها کنن نمیشه مقایسه کرد ولی یه مسال کوچیک بازیکن ملوان وقتی تعویض شد
پیراهنش رو در آورد و پرت کرد درسته نمیشه استقلال و ملوان رو با هم مقایسه کرد ولی پیراهن باشگاه ملوان هم ارزش داره حداقل برای خود انزلی چیا
یا یه مورد بزرگتر بازی ایران که تیم ملی یه کشور بود و اون کار رحمان رضایی و بدوای و سیلی و کتک کاری که باهم کردن !!!
به هرحال دوستانی که میشینن و میگن جباری باید اخراج بشه جباری رو بندازین بیرون این دیگه بازیکن استقلال نیست بدون منطق حرف میزنن
منم اشتباه کردم و میکنیم شماها هم همین طور همه آدما اشتباه کردن و بازم اشتباه میکنن
من هنوز یادم نرفته بازی پارسال توی جام حذفی وقتی بازی مساوی شد کار به وقته اضافه کشیده شد خیلیا نمیتونستن بازی رو بیبین و فقط یه گوشه نشسته بودن ولی همین جباری که خیلی ها میدونستن حتی چند ساعت بیشتر نیست که پدرش رو از دست داده ولی برامون گل زد بازی رو بردیم قهرمان شدیم خوشحال بود و منتظر پدرش در صورتی که پدرش هیچ وقت به ورزشگاه نیومد
اون نمیدونست که پدرش رو از دست داده ولی برای قهرمانی استقلال خوشحال بود ولی بعدش ....
نه فقط این بازی خیلی بازی ها بوده که کمک مون کرده با کل هاش با پاسای گل اش ...........
درسته جباری از امید استقلال چهره شد و شاید یه زمانی آرزوش این بود که توی بزرگسالای استقلال بازی کنه ولی خوب شهرت ، پول ممکنه آدما خیلی چیزا رو فراموش کنن و آدما رو تغییر بده
آره همیشه اول فصل که میشه با کلی نازو ادا میاد همش هم که فکرو ذکرش اروپاست بعضی موقعه ها حاشیه سازی میکنه ولی جباری برای استقلال خیلی زحمت کشیده امیدوارم این رو خیلی ها فراموش نکنه
امیدوارم که جباری رو ببخشن و هر اتفاقی می افته باعث سر بلندی استقلال بشه
در مورد بازی فردا هم خوب جباری که نیست به نظر من بهتر از روانخواه استفاده کنه (هر چند هنوز هم آماده نیست و یه بازی کامل رو فیکس نبوده)
و چپ هم انگار امیرآبادی مصدوم شده
ولی میثم منیعی هست و رینالدو هم چپ میتونه بازی کنه
ولــــــــــــــــــی تو رو به خدا قسم این بیک زاده آماتور بازی نکنه![]()
Last edited by shahin666; 17-03-2009 at 20:57.
سلام به همه
ما کم کم آماده میشیم که بریم تهران تا فردا در استادیوم آزادی حضور بهم برسانیم .......![]()
انشاالله چند تا عکس هم میگیرم براتون میذارم .....
موفق باشید ....
خوش می آیی !
با یک حلقه گل منتظرت هستم !!!!
بازی پرسپولیس رو دیدید ؟ اصلا قابل مقایسه با الاتحاد و استقلال نبود. تماشاگر نیومده بود که...
فردا طبقه پایین به نظرتون پر میشه !؟ ما زود بریم !؟
به هر حال پرسپولیس عاقلانه تر بازی کرد هرچند منم اعتقاد دارم بازیکنان الشباب اصلا در حد و اندازه های الاتحاد نبودند ولی ...هنوز غم خوردن دو گل تو 10 دقیقه تو دلمه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)