اگه میشه اینجا بگید تا بقیه کاربرا هم استفاده کنن یا حداقل در پیام خصوصی بفرستید
اگه میشه اینجا بگید تا بقیه کاربرا هم استفاده کنن یا حداقل در پیام خصوصی بفرستید
من سرور مجازی دارم روش ویندوز ۷ نصبه
اون قدیم بود که ویندوز سرور ۲۰۰۳ استفاده میکردن الان همه حداقا ویندوز سرور ۲۰۰۸ استفاده میکنن که شبیه ویندوز ۷
مخابرات که سرعت نامحدودشو انقد کم کرده رسما داره کابراشو هل میده سمت حجمی.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نمیدونم واللا شایدم سرور مجازیه!!!ولی خیلی از شرکت ها و دانشگاه ها دارن همچین سرعتهایی ولی واسه مردم عادی نمیزارن:(
شارژو از انجمن پرشین تولز با تخفیف بگیرید
تازه مستقیم میفروشن دیگه مالیات ۹ درصد ایرانسلم نمیاد روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نمونش
خیلی ازش شارژ گرفتم اول شارژو میفرسته بعد پولو بزن
بالای ۱۰۰ تومن هم بگیری ۱۱ درصد تخفیف میده
کمتر از ۱۰۰ تومن ۱۰ درصد
در این صورت شارژ ۱۷۵ تومن با هزینه کارت به کارت میشه حدود ۱۵۶تومن
در واقع ۹ + ۱۱ =۲۰ درصد تخیف میگیری
بسته نیم ساعته خیلی خوب بود کار راه بنداز بود!وقتی حذف کردن رفتم پیج ایرانسل پیام دادم که چرا حذف کردین گفت اینا بسته های تشویقیه که شرکت هر موقع دوست داشته باشه میتونه حذف کنه!!البته منم 2-3 گیگ بیشتر نمیتونستم بگیرم ولی بازم چون شبانه نبود خیلی به درد میخورد
بله ولی همه جای دنیا اینترانت کنار اینترنت نمیدن سایتها رو بیارن روی سرور داخلی سرعت سرور داخلی ببرن بالا سرور خارجیو بیارن پایین . بعد یه مشکل اساسی داریم اینکه کابل کشی های زمینی ما مشکل دارن خیلی نویز ایجاد میکنن به همین خاطره چه بخواییم چه نخواییم باید رفت سمت 4g lte در غیر این صورت صورت کیفیت بالاتری نیتونن ارائه بدن . مطمعا وقتی td-lte بیاد خیلی شرکتها میان سمتش
قبلا دلمون خوش بود حداقل از سرورهای داخلی سرعت بالا داریم که اونم ایرانسل جمع کرد. کلا ایرانسل متخصص ضد حاله
الان دیگه سرعت من حدود 7 و 8 مگه اما با این وجود تعرفه های بلند مدتش از خیلی adsl ها به صرفه تره
Last edited by ak313; 15-04-2016 at 11:42.
همراه اول هم هم سرعت ایرانسله؟
فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk
اینترنت 3G ایرانسل و همراه اول سرعتشون یکیه تقریبا ولی واسه من سرعت همراه اول چند وقته خیلی اومده پایین!قبلا هر شب 17گیگ دانلود میکردم ولی الان به زور به 6گیگ میرسه!ولی همراه اول 4G خیلی کمه و خلوته واسه همین هر کی که 4G داره سرعتش خیلی بالاس
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)