تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2045 از 3347 اولاول ... 1045154519451995203520412042204320442045204620472048204920552095214525453045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,441 به 20,450 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ما یه جوری میخریم مالیات هم نمی دیم همون 175 پرداخت می کنیم

اگه میشه اینجا بگید تا بقیه کاربرا هم استفاده کنن یا حداقل در پیام خصوصی بفرستید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سرور مجازی معمولا ویندوز 98ه!این اینترنتو نوشته بود واسه یکی از شرکت هاست
    من سرور مجازی دارم روش ویندوز ۷ نصبه
    اون قدیم بود که ویندوز سرور ۲۰۰۳ استفاده میکردن الان همه حداقا ویندوز سرور ۲۰۰۸ استفاده میکنن که شبیه ویندوز ۷

3. این کاربر از sinaking123456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fn-twilight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Mr. Heckles' Apartment

پيش فرض

همه جای دنیا اینجوریه که اینترنت dsl کابل فیبر یا کلا اینترنت ثابت خونگی ارزونه و نامحدود و اینترنت موبایل گرون و محدود تو ایران برعکس شده الان مردم دارن با سیم کارت دانلود میکنن
    مخابرات که سرعت نامحدودشو انقد کم کرده رسما داره کابراشو هل میده سمت حجمی.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من سرور مجازی دارم روش ویندوز ۷ نصبه
    اون قدیم بود که ویندوز سرور ۲۰۰۳ استفاده میکردن الان همه حداقا ویندوز سرور ۲۰۰۸ استفاده میکنن که شبیه ویندوز ۷
    نمیدونم واللا شایدم سرور مجازیه!!!ولی خیلی از شرکت ها و دانشگاه ها دارن همچین سرعتهایی ولی واسه مردم عادی نمیزارن:(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اگه میشه اینجا بگید تا بقیه کاربرا هم استفاده کنن یا حداقل در پیام خصوصی بفرستید
    شارژو از انجمن پرشین تولز با تخفیف بگیرید
    تازه مستقیم میفروشن دیگه مالیات ۹ درصد ایرانسلم نمیاد روش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم نمونش
    خیلی ازش شارژ گرفتم اول شارژو میفرسته بعد پولو بزن
    بالای ۱۰۰ تومن هم بگیری ۱۱ درصد تخفیف میده
    کمتر از ۱۰۰ تومن ۱۰ درصد
    در این صورت شارژ ۱۷۵ تومن با هزینه کارت به کارت میشه حدود ۱۵۶تومن
    در واقع ۹ + ۱۱ =۲۰ درصد تخیف میگیری

7. 2 کاربر از sinaking123456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نمیدونم چرا یه سریا دوست دارن مثلا بگن من خیلی سرعت بالاس میبرن روی vps دانلود میزنن . توی ایرانسل خیلیها تا 6 مگ بایت دانلود گرفتن قبلا خود منم گرفته بودم ولی اوایلش بود زمان بسته های نیم ساعت بود البته این سرعتم مربوط به سرور ایران بوده نه خارج . متاسفانه یه سریا چون نتونسته بودن سرعت بالاتر بگیرن شروع کردن به شکایت کردن تو سایتها به ایرانسل شکایت کردن که چرا بقیه سرعت بالاتر دارن من ندارم چرا یارو تو نیم ساعت میتونه 7 گیگ بگیره من 3 گیگ یا 2 گیگ باعث شد ایرانسلم بسته رو حذف کنه و سرعتم مثل الان افت بده که دیگه کسی ناراضی نباشه من تو همین جایی که هستم تا 6 مگ گرفته بودم دیگه تو اوضاع خراب 3 مگ ولی از وقتی بسته های 30 دقیقه حذف شده سرعت تو شبانه 400 بعضی وقتا میره روی 1.2 .
    بسته نیم ساعته خیلی خوب بود کار راه بنداز بود!وقتی حذف کردن رفتم پیج ایرانسل پیام دادم که چرا حذف کردین گفت اینا بسته های تشویقیه که شرکت هر موقع دوست داشته باشه میتونه حذف کنه!!البته منم 2-3 گیگ بیشتر نمیتونستم بگیرم ولی بازم چون شبانه نبود خیلی به درد میخورد

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همه جای دنیا اینجوریه که اینترنت dsl کابل فیبر یا کلا اینترنت ثابت خونگی ارزونه و نامحدود و اینترنت موبایل گرون و محدود تو ایران برعکس شده الان مردم دارن با سیم کارت دانلود میکنن
    بله ولی همه جای دنیا اینترانت کنار اینترنت نمیدن سایتها رو بیارن روی سرور داخلی سرعت سرور داخلی ببرن بالا سرور خارجیو بیارن پایین . بعد یه مشکل اساسی داریم اینکه کابل کشی های زمینی ما مشکل دارن خیلی نویز ایجاد میکنن به همین خاطره چه بخواییم چه نخواییم باید رفت سمت 4g lte در غیر این صورت صورت کیفیت بالاتری نیتونن ارائه بدن . مطمعا وقتی td-lte بیاد خیلی شرکتها میان سمتش

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا یه سریا دوست دارن مثلا بگن من خیلی سرعت بالاس میبرن روی vps دانلود میزنن . توی ایرانسل خیلیها تا 6 مگ بایت دانلود گرفتن قبلا خود منم گرفته بودم ولی اوایلش بود زمان بسته های نیم ساعت بود البته این سرعتم مربوط به سرور ایران بوده نه خارج . متاسفانه یه سریا چون نتونسته بودن سرعت بالاتر بگیرن شروع کردن به شکایت کردن تو سایتها به ایرانسل شکایت کردن که چرا بقیه سرعت بالاتر دارن من ندارم چرا یارو تو نیم ساعت میتونه 7 گیگ بگیره من 3 گیگ یا 2 گیگ باعث شد ایرانسلم بسته رو حذف کنه و سرعتم مثل الان افت بده که دیگه کسی ناراضی نباشه من تو همین جایی که هستم تا 6 مگ گرفته بودم دیگه تو اوضاع خراب 3 مگ ولی از وقتی بسته های 30 دقیقه حذف شده سرعت تو شبانه 400 بعضی وقتا میره روی 1.2 .
    قبلا دلمون خوش بود حداقل از سرورهای داخلی سرعت بالا داریم که اونم ایرانسل جمع کرد. کلا ایرانسل متخصص ضد حاله
    الان دیگه سرعت من حدود 7 و 8 مگه اما با این وجود تعرفه های بلند مدتش از خیلی adsl ها به صرفه تره
    Last edited by ak313; 15-04-2016 at 11:42.

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

نمیدنم تو سایتش چک کن!!ایرانسل 3 تا بسته شبانه داره (1ساعته,2ساعته,3ساعته) همراه اول هم داره قیمتش خیلی پایینه ولی فقط به درد کسایی که 4G میخورن داره 5ساعت نامحدود 1000تومن!
    همراه اول هم هم سرعت ایرانسله؟

فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

همراه اول هم هم سرعت ایرانسله؟

فرستاده شده از Redmi Note 3ِ من با Tapatalk
    اینترنت 3G ایرانسل و همراه اول سرعتشون یکیه تقریبا ولی واسه من سرعت همراه اول چند وقته خیلی اومده پایین!قبلا هر شب 17گیگ دانلود میکردم ولی الان به زور به 6گیگ میرسه!ولی همراه اول 4G خیلی کمه و خلوته واسه همین هر کی که 4G داره سرعتش خیلی بالاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •