تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2045 از 2199 اولاول ... 10451545194519952035204120422043204420452046204720482049205520952145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,441 به 20,450 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

این ماله خودته !!! ؟ ماله هر کسی هست خدا بش صبر بده ..
    ولی خدا وکیلی اصلا مصرف نداشته تو یک سال ۱۰ گیگ مصرف کرده! من که ۳-۴ ماه همش دارم حجم میخرم اون اصلیه خیلی وقته تموم شده
    اره مال خودمه چون شیفت شب کار میکنم فقط ساعت رایگان میام بهتر نیست طرحم راکنسل کنم یکی دیگه بگیرم الان بابت لغو این طرح چقدر پس میدن طرح رو خود مودم بوده.
    من که به همه کس شکایت کردم (خود اشغال نت ، وبگردی بیست و سی ، سازمان مقررات)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

2. 2 کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

دوستان الان این تغییر اعمال شده یا نه؟:confused:

4. این کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جدی مبین نت فک میکنه من ماهی 42 تومن میدم که وبگردی کنم با اون 4 گیگ مزخرفش ؟! نه فقط برای دانلود شبانه بود و بس ! برای پول بیشتر همه کار میکنن اینا ! مشترک های قدیمی حتما یادشونه طرح 2 مگ 3 گیگ بود 30 تومن, بعدش شد 4 گیگ 40 تومن ! هدف چیه جز پول بیشتر از مردم کشیدن !
    فعلا که 2 تا 8 دانلود میکنم و از حجم کم نشده . 6 روز هم بیشتر از این طرح نمونده. یک گیگ هدیه رو بگیرم دیگه تمام . امروز میرم تا جایی که میتونم همه نمایندگی های مبین نت میگم مودمم رو میخوام بفروشم,چند میخرین ؟ روزی 50 نفر برن بگن مودم هامون رو میخواییم بفروشیم حساب کار دستشون میاد.
    ما که میریم مخابرات .. تا الانشم اگه نرفتم به خاطر تنبلی بوده .. 1 مگ نامحدود میگیره آدم ماهی 40 تومن.

6. 3 کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان الان این تغییر اعمال شده یا نه؟:confused:

نه دوست عزیر از 10 اسفند اجرا میشه
    من خودم دیشب طرح 2 مگ دارم از ساعت 2 شب گزاشتم تا ساعت 8 صبح فقط تونستم شاهگوش با پشت صحنه شو دانلود کنم با سرعت میانگین بین 40 تا 50 لامصبا سرعت دانلود تا چند روز پیش شبا 250 تا بود الان شده 50 تا حداکثر...الان هم تو سایت مبین نت قسمت مصرف رو نگاه کردم هیچ حجمی بابت دیشب کم نشده بود

8. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من فک کنم قانون 3 تا 7 از الان اجرا شده .. دیشب ی تست کردم .. من اعتبار کمی ته حسابم بود گفتم از 2 تا 8 بذارم ک ی تستی انجام بدم امروز ک اومدم دیدم نوشته اتمام اعتبار .. پس از حجمم مصرف کرده :|

10. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان الان این تغییر اعمال شده یا نه؟
    از 3 اسفند طرحو اجرا کردن وو دروغ میگن از 10 اسفند ..
    دزدنت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

یه فنارفتن مبین نت از چندماه قبل مشخص و واضح بود از خبرهایی که دوستان و خود نمایندگی مبین نت تو همین تاپیک میزاشتن و جابجا کردن دکل ها تو تابستون گذشته برای انکه بتونه از هر دکل نهایت استفاده رو بکنه تا برداشتن دکل های مناطق کم جمعیت و کلاهی که سر کاربهای این

مناطق گذاشت و در اخر عمبکردن این شرکت تو گرون کردن دوبار قیمت طرحها و یک بار مودم ها در یک سال مشخص و واضح بود

به احتمال زیاد تو سال اینده خبرورشکسته شدن این شرکت هم میاد چون با انجام این کار ریزش شدیدی تو کاربرهاش ایجاد میشه و وضعیت بد مالی شرکت سیر صعودی شدیدتری میگیره. از نظر تجهیزات هم فکرنکنم شرایط خوبی داشته باشه

کلا دوران وایمکس چه مبین نت و چه ایرانسل گذشته. تنها راه نجاتش اینه که دولت بهش اپراتور چهارم و LTE رو بده که اگه اینطور هم بشه باز شما دوستان ضرر می کنید و مودم ها تون بدون استفاده می مونه

من که بعد از کلی سروکله زدن با این شرکت و این تاپیک یکی دو ماه پیش عطاشو به لقاش بخشیدم مودم رو هم رد کردم رفت. بهتره شما هم عجله کنید ازما گفتن بود.
    Last edited by arash59b; 27-02-2014 at 17:32.

13. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به احتمال زیاد تو سال اینده خبرورشکسته شدن این شرکت هم میاد چون با انجام این کار ریزش شدیدی تو کاربرهاش ایجاد میشه و وضعیت بد مالی شرکت سیر صعودی شدیدتری میگیره. از نظر تجهیزات هم فکرنکنم شرایط خوبی داشته باشه
    امیدوارم بزودی شاهد ورشکست شدن این شرکتها باشیم و چهره من اون موقع به این صورته ... یه سری دوستان من هم که مبین نت دارن میخوان جمعش کنن و برن ADSL بگیرن ... این مودم هم باید برم بکوبم تو سر نمایندگی نزدیکمون ..
    200 مگ از طرحی که 25 روز ازش منده بیشتر تو حجمم نمونده .. ) الان با GPRS آنلاین هستم .. مودم مبین نت هم خاموش کردم تا 3 تا 7 .. 8 گیگ رایگانم دانلود کنم بد بندازمش دور .. و خداحافظ تمدید .. خداحافظ دزدنت

15. 3 کاربر از Ali_N8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه فنارفتن مبین نت از چندماه قبل مشخص و واضح بود از خبرهایی که دوستان و خود نمایندگی مبین نت تو همین تاپیک میزاشتن و جابجا کردن دکل ها تو تابستون گذشته برای انکه بتونه از هر دکل نهایت استفاده رو بکنه تا برداشتن دکل های مناطق کم جمعیت و کلاهی که سر کاربهای این

مناطق گذاشت و در اخر عمبکردن این شرکت تو گرون کردن دوبار قیمت طرحها و یک بار مودم ها در یک سال مشخص و واضح بود

کلا دوران وایمکس چه مبین نت و چه ایرانسل گذشته. تنها راه نجاتش اینه که دولت بهش اپراتور چهارم و LTE رو بده که اگه اینطور هم بشه باز شما دوستان ضرر می کنید و مودم ها تون بدون استفاده می مونه

من که بعد از کلی سروکله زدن با این شرکت و این تاپیک یکی دو ماه پیش عطاشو به لغاش بخشیدم مودم رو هم رد کردم رفت. بهتره شما هم عجله کنید ازما گفتن بود.
    مودم رو چند و بکجا فروختین ؟

امیدوارم بزودی شاهد ورشکست شدن این شرکتها باشیم و چهره من اون موقع به این صورته ... یه سری دوستان من هم که مبین نت دارن میخوان جمعش کنن و برن ADSL بگیرن ... این مودم هم باید برم بکوبم تو سر نمایندگی نزدیکمون ..
    200 مگ از طرحی که 25 روز ازش منده بیشتر تو حجمم نمونده .. ) الان با GPRS آنلاین هستم .. مودم مبین نت هم خاموش کردم تا 3 تا 7 .. 8 گیگ رایگانم دانلود کنم بد بندازمش دور .. و خداحافظ تمدید .. خداحافظ دزدنت
    امیدوارم . با gprs که نمیشه دانلود کرد .واسه دانلود میخوای چکار کنی؟
    اره مال خودمه چون شیفت شب کار میکنم فقط ساعت رایگان میام بهتر نیست طرحم راکنسل کنم یکی دیگه بگیرم الان بابت لغو این طرح چقدر پس میدن طرح رو خود مودم بوده.
    من که به همه کس شکایت کردم (خود اشغال نت ، وبگردی بیست و سی ، سازمان مقررات)

هیچی پس نمیدن! بقول معروف مالیده میشه میره ...
    اشتبا کردی انقدر بشون اعتماد داشتی که طرح 2 ساله گرفتی اون 1سالو چند ماه شبانتو راحت بگم خوردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر من مهم ترین چیزی که الان دست مارو واسه شکایت باز میزاره نقض قرار داد هست یعنی این تغییراتو برای همه مشترکین اعمال کردن حتی کسایی که قبلا تمدید کردن یا ثبت نام!منی که رفتم 435 تومن دادم یک ساله گرفتم واسه دانلود 2 تا 8 بوده نه3 تا7!! من قبلا adsl شاتل داشتم چند ماه پیش یک دفعه دانلود رایگان شبانشو برداشت و برای اینکه دانلود شبانه داشته باشی باید ماهی 3500 تومن بیشتر میدادی اون موقع من 3 ماهه تمدید کرده بودم 2 ماه هنوز مونده بود ولی این تغییرات واسه من اعمال نشده بود و واسه کسای بود که تازه میخوان تمدید یا ثبت نام کنن!درستشم همینه!!

18. این کاربر از ashkan_b_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •