البته اگه صدای کلفتی داشته باشید میتونید برید مرکز آزادی و با 30 ثانیه داد و هوار کارتون راه میفته !!!
آخه جرا باید یه کار به این کوچیکی یه هفته طول بکشه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
البته اگه صدای کلفتی داشته باشید میتونید برید مرکز آزادی و با 30 ثانیه داد و هوار کارتون راه میفته !!!
آخه جرا باید یه کار به این کوچیکی یه هفته طول بکشه ؟
دوست عزیز منم اولترام و مشکل شمارو دارم اگه میخوایین باهم بریم پیگیریش؟
مهندس چون بنده خودم نزدیک شش هفت بار زنگ زدم. هربار گفتن ثبت کردن گفتم باشه بعدا بیخیالش شدم ولی دیدم پنجشنبه درخواست داده بودم پنجشنبه بعد دوهفته البته افزایش دادن (9 زنگ زدم و23 درست کردن پست های ارسالی هم موجوده )
اکانتم اولتراست ولی سرعت دانلودم همیشه زیر 450 هست.
دوستانی که سرویس اولترا دارند و سرعت دانلود بالای 700-800 دارند خواهش میکنم مشخصات خطشون رو اینجا اعلام کنن : Downstream Rate، SNR، Attainable Rate، Attenuation،
من هر چی زنگ میزنم پشتیبانی چرت و پرت تحویلم میدن،
یا من هیچی حالیم نیست یا اونایی که جواب میدن هیچی حالیشون نیست
دانلود SNR بنده 13~12 هستش و آپلود SNR در حد 29، و Attenuation همیشه 35 هستش. Attainable Rate برابر با 12500 کیلوبیت در ثانیه و Downstream rate روی 9999 کیلوبیت در ثانیه بسته شده.
خانم پشتیبان میگن خطتون نمیکشه و اون 12 برای دانلود SNR کمه، در حالی که تا جایی که من میدونم 12 مقدار نرمالی هستش و قاعدتاً اون Attainable rate نشون میده که خط من تا 12500 رو میکشه، حتی اگر SNR رو به صورت دستی کمترش کنم اون Attainable rate بیشتر هم میشه ولی ریسک قطع شدن بیشتر میشه.
معلومه سرعت خط من از طریق اکانتینگ روی کمتر از 4 مگابیت در ثانیه محدود شده که باعث میشه حداکثر سرعت دانلودم 420 کیلو باییت در ثانیه باشه.
غیر از اینه دوستان؟
مبارکه ولی تا 7.0Mbps جا داشت که بره بالا. حالا همینم خوبه شاید به خاطر وضعیت خطت نبردن بالا.
خب آره اینم یه راهشه ولی تعداد درخواست ها خیلی زیاده و طول میکشه که خطتو تست کنن و اکانتا فیکس بشن
4G رو با گوشی میگیری یا با مودم؟
منکه هم گوشیم هم مودمم 3G هست
حق با شماست یه چند تا دیگه تست زدم تقریبا هموشون دور وبره 7 مگ بودن
اینم داخلی کاش بیرونم همینطوری بود
به نظرتون یه کم آپلود پایین نیست.؟
اینم وضعیت خط:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان اینم تست شبانه نامردا لیمیت کردن دانلود هم اومد دور و بر 300 تا 400
آقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه به این لیمیت کردن شبانه اعتراض کرد اصلا درستش میکنن یا نه؟
![]()
Last edited by soft201163; 18-08-2014 at 00:26.
سلام
کدوم محله تست کردی؟
Last edited by kiar; 18-08-2014 at 00:11.
LTE رو با گوشی میگیرم و نسل 3 رو با مودم و گوشی
LTE تو تبریز فقط 2 جا هست !! یکی آخر عباسی و محله ما و یکی آخر شهناز
===========
Last edited by fanoostalaei; 18-08-2014 at 00:44.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)