تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2045 از 3195 اولاول ... 1045154519451995203520412042204320442045204620472048204920552095214525453045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,441 به 20,450 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوست عزیز تو مکه اصلا نمیزارن شما دستگاه رو چک کنید یا اینکه از پلمب در بیارید . اگه هم این کارو بکنید و دستگاه مشکل دار باشه باید همونجا پولشو بدید و دستگاه رو بردارید.

برم اونجا یه کاریش می کنم .

ادرسی از شهر مکه دارید ؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

اقا میثم LT+ میریزید یا LT+1.1 ??????????
    سلام. ۱۰۰ در ۱۰۰ ال تی پلاس.

چند روز پیش برای خرید بازی رفته بودم..فروشنده میگفت همین dvd های قدیمی هم به فریمور جدید میخوره! اوایل که +lt اومده بود اینجا خوندم باید براش بازی پچ شده مخصوص +lt تهیه کرد...نظر دوستان؟!
    خیر اصلا همچین چیزی نیست. فقط ۳ تا بازی باید پچ ال تی باشن. NFS AC fable 3
    Last edited by joykiller360; 14-12-2010 at 21:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام. ۱۰۰ در ۱۰۰ ال تی پلاس.

خیر اصلا همچین چیزی نیست. فقط ۳ تا بازی باید پچ ال تی باشن. NFS AC fable 3
    اقا میثم من دستگاهو اوردم جای شما دیگه چک نکردم اما حالا که تکونش میدم یه صدایی از توش می یاد انگار که دوستان فنیتون یکی از پیچهارو قشنگ سفت نکرده اعصاب من به هم ریخته

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کسی میدونه آیا راهی برای نصب DLC ها بدون Jtag کردن کشف شده یا نه ؟

من یک سری بازی ها رو با Activate.iso اجرا کردم و یک بازی رو هم پچ کردم و اجرا کردم برای همین جرات نمیکنم برم توی لایو ، یهو شناسایی میکنه میزنه میترکونه ما رو

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده دی وی دی رو که میزارم تو دستگاه البته بازی های جدید مثل فیفا11 که مال 2010 هستن بازی اجرا نمیشه و میزنه Play DVD?!!!!! که میره تو قسمت مدیا پلیر!!!
    ولی بازی های قدیمی مثل فیفا10 و پیس10 رو اجرا میکنه! دستگاه رو تازه از کسی خریدم!مشکل از کجاست؟ برمیگرده به آپدیت فریمورش؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده دی وی دی رو که میزارم تو دستگاه البته بازی های جدید مثل فیفا11 که مال 2010 هستن بازی اجرا نمیشه و میزنه Play DVD?!!!!! که میره تو قسمت مدیا پلیر!!!
    ولی بازی های قدیمی مثل فیفا10 و پیس10 رو اجرا میکنه! دستگاه رو تازه از کسی خریدم!مشکل از کجاست؟ برمیگرده به آپدیت فریمورش؟
    اینکه فیفا 11 رو اجرا نمیکنه احتمالا باید ازاپدیت داشبورد باشه. ولی در کل شما باید و باید هم اپدیت فریم ویر بریزید و هم اپدیت داشبورد.

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

چند روز پیش برای خرید بازی رفته بودم..فروشنده میگفت همین dvd های قدیمی هم به فریمور جدید میخوره! اوایل که +lt اومده بود اینجا خوندم باید براش بازی پچ شده مخصوص +lt تهیه کرد...نظر دوستان؟!
    دوست عزیز هیچ مشکلی نداره. من LT+ ریختم. و الان داشتم RDR بازی میکردم . داداشم هر روز فیفا 11 میزنه . کال و اف رو هم هر از چند روزی بازی میکنم. اساسین BH رو هم چند روز پیش تموم کردم. پس دیدی با هیچ بازی مشکل نداشتم. این وسط هم فقط اساسین پچ بود.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

اقا میثم من دستگاهو اوردم جای شما دیگه چک نکردم اما حالا که تکونش میدم یه صدایی از توش می یاد انگار که دوستان فنیتون یکی از پیچهارو قشنگ سفت نکرده اعصاب من به هم ریخته
    360 پیچه خاصی نداره مه بخواد شل بسته شده باشه. باز کردنش که کاری نداره یه حرکت بزنید دیگه

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

[QUOTE]
    شما هر جور دوست داری میتونی تصور کنی !!
    ولی قریب به 95% از کسانی که PS3 خریدن و الان دارن ازش لذت میبرن , همون PS1 دارها و PS2 دارانی هستن که از بازی های خاص این کنسول نهایت کیف رو بردن .

قرار نیست هرکی یهو سر از دنیای گیم در بیاره بره یه PS3 با Xbox بخره که !!

البته بماند که همه الان خودشون رو یه پا GAMER میدونن .
    آقا چرا خودتو ناراحت میکنی ما که چیزی نگفتیم ( نگفتم جناب SAMGUN گیمر پولدارند ) گفتم؟!

داداش من ما هم یهویی سر از دنیا در نیاوردیم که ! ما هم میکرو داشتیم - سگا داشتیم - ps1 - ps2 داشتیم همه بازیهاشم داشتیم ( من از زمان قلقلک میرزا گیمر بودم) عاشق کاراکتر آواتارتم هستم! ولی ps2 وps1 مشکل قیمت آنچنانی نداشتن و راحت میشد بازیهاشو تهیه کرد ولی ps3 رو خودت فکر کن در کل چند تا میشه بازی تهیه کرد
    ما که پولمون از حصار بالا نمیره که میره؟! بعدشم مگه پولدار بودن عیبه میتونی پنجاه تا ps3 و 2000/000/000 تا بازی واسش بگیری. نه دیگه با این اوصاف ما دیگه گیمر نیستیم... چون گیمر پولدار نیستیم

9. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا این PS3 دارها که میگن PS3 هم -- شده و دیگه مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
    یعنی بازیهای اونها هم به قیمت بازیهای XBOX میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون خیلی در مورد -- PS3 اینروزها حرف میزنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بابا این PS3 دارها که میگن PS3 هم -- شده و دیگه مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
    یعنی بازیهای اونها هم به قیمت بازیهای XBOX میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون خیلی در مورد -- PS3 اینروزها حرف میزنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آره عزیزم هَک شده ولی Ps3 هَک شده با اینکه میشه بدون دیسک بازی کرد به درد نمیخوره ، واسه چند تا بازی انحصاری که آدم کنسول هَک نمیکنه آخنه .

12. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •