دوست عزیز تو مکه اصلا نمیزارن شما دستگاه رو چک کنید یا اینکه از پلمب در بیارید . اگه هم این کارو بکنید و دستگاه مشکل دار باشه باید همونجا پولشو بدید و دستگاه رو بردارید.
برم اونجا یه کاریش می کنم .
ادرسی از شهر مکه دارید ؟
دوست عزیز تو مکه اصلا نمیزارن شما دستگاه رو چک کنید یا اینکه از پلمب در بیارید . اگه هم این کارو بکنید و دستگاه مشکل دار باشه باید همونجا پولشو بدید و دستگاه رو بردارید.
برم اونجا یه کاریش می کنم .
ادرسی از شهر مکه دارید ؟
سلام. ۱۰۰ در ۱۰۰ ال تی پلاس.اقا میثم LT+ میریزید یا LT+1.1 ??????????
خیر اصلا همچین چیزی نیست. فقط ۳ تا بازی باید پچ ال تی باشن. NFS AC fable 3چند روز پیش برای خرید بازی رفته بودم..فروشنده میگفت همین dvd های قدیمی هم به فریمور جدید میخوره! اوایل که +lt اومده بود اینجا خوندم باید براش بازی پچ شده مخصوص +lt تهیه کرد...نظر دوستان؟!![]()
Last edited by joykiller360; 14-12-2010 at 21:40.
اقا میثم من دستگاهو اوردم جای شما دیگه چک نکردم اما حالا که تکونش میدم یه صدایی از توش می یاد انگار که دوستان فنیتون یکی از پیچهارو قشنگ سفت نکرده اعصاب من به هم ریخته![]()
کسی میدونه آیا راهی برای نصب DLC ها بدون Jtag کردن کشف شده یا نه ؟
من یک سری بازی ها رو با Activate.iso اجرا کردم و یک بازی رو هم پچ کردم و اجرا کردم برای همین جرات نمیکنم برم توی لایو ، یهو شناسایی میکنه میزنه میترکونه ما رو![]()
سلام
دوستان بنده دی وی دی رو که میزارم تو دستگاه البته بازی های جدید مثل فیفا11 که مال 2010 هستن بازی اجرا نمیشه و میزنه Play DVD?!!!!! که میره تو قسمت مدیا پلیر!!!
ولی بازی های قدیمی مثل فیفا10 و پیس10 رو اجرا میکنه! دستگاه رو تازه از کسی خریدم!مشکل از کجاست؟ برمیگرده به آپدیت فریمورش؟
اینکه فیفا 11 رو اجرا نمیکنه احتمالا باید ازاپدیت داشبورد باشه. ولی در کل شما باید و باید هم اپدیت فریم ویر بریزید و هم اپدیت داشبورد.
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
دوست عزیز هیچ مشکلی نداره. من LT+ ریختم. و الان داشتم RDR بازی میکردم . داداشم هر روز فیفا 11 میزنه . کال و اف رو هم هر از چند روزی بازی میکنم. اساسین BH رو هم چند روز پیش تموم کردم. پس دیدی با هیچ بازی مشکل نداشتم. این وسط هم فقط اساسین پچ بود.
360 پیچه خاصی نداره مه بخواد شل بسته شده باشه. باز کردنش که کاری نداره یه حرکت بزنید دیگهاقا میثم من دستگاهو اوردم جای شما دیگه چک نکردم اما حالا که تکونش میدم یه صدایی از توش می یاد انگار که دوستان فنیتون یکی از پیچهارو قشنگ سفت نکرده اعصاب من به هم ریخته![]()
![]()
[QUOTE]آقا چرا خودتو ناراحت میکنی ما که چیزی نگفتیم ( نگفتم جناب SAMGUN گیمر پولدارند ) گفتم؟!
داداش من ما هم یهویی سر از دنیا در نیاوردیم که !ما هم میکرو داشتیم - سگا داشتیم - ps1 - ps2 داشتیم همه بازیهاشم داشتیم ( من از زمان قلقلک میرزا گیمر بودم) عاشق کاراکتر آواتارتم هستم! ولی ps2 وps1 مشکل قیمت آنچنانی نداشتن و راحت میشد بازیهاشو تهیه کرد ولی ps3 رو خودت فکر کن در کل چند تا میشه بازی تهیه کرد
ما که پولمون از حصار بالا نمیره که میره؟! بعدشم مگه پولدار بودن عیبه میتونی پنجاه تا ps3 و 2000/000/000 تا بازی واسش بگیری. نه دیگه با این اوصاف ما دیگه گیمر نیستیم... چون گیمر پولدار نیستیم![]()
بابا این PS3 دارها که میگن PS3 هم -- شده و دیگه مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی بازیهای اونها هم به قیمت بازیهای XBOX میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون خیلی در مورد -- PS3 اینروزها حرف میزنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره عزیزم هَک شده ولی Ps3 هَک شده با اینکه میشه بدون دیسک بازی کرد به درد نمیخوره ، واسه چند تا بازی انحصاری که آدم کنسول هَک نمیکنه آخنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)