منم یه جوری میخرم میشه 148 تومن محض اطلاع!!!!!!!
منم یه جوری میخرم میشه 148 تومن محض اطلاع!!!!!!!
من توی همین تاپیک دیدم با سرعت های 6-12 مگ هم دانلود کردن با 4G!!!اکثرا هم واسه تهران و مشهد بودن!شما الان این ویدیو رو ببین یارو داره با سرعت 36 مگ بر ثانیه دانلود میکنه 1.5GB رو در عرض چند ثانیه میگیره!!واسه ایرانم هست بعد ما چرا باید به اینترنت راضی باشیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدنم تو سایتش چک کن!!ایرانسل 3 تا بسته شبانه داره (1ساعته,2ساعته,3ساعته) همراه اول هم داره قیمتش خیلی پایینه ولی فقط به درد کسایی که 4G میخورن داره 5ساعت نامحدود 1000تومن!
پست دیروز:
که تازه با این سرعت هنوزم 1تا 3 درصد تو ایران هستن که سرعتای بیشری دارن.
نمیگم همچین سرعتایی نداریم ولی به اکثر کاربرا به بهانه های مختلف کم فروشی میشه، مطمئنا کسائی که درطول 3ساعت نامحدود شبانه نهایتا بتونن 10 گیگ بگسرن خیلی بیشتر از کسائیه ک 60 گیگ میگیرن.
Last edited by fn-twilight; 15-04-2016 at 10:02.
چرا من نمیتونم وارد کنترل حساب بشم. برنامه مای ایرانسل هم همینطور
منهم همینطور .
همه جای دنیا اینجوریه که اینترنت dsl کابل فیبر یا کلا اینترنت ثابت خونگی ارزونه و نامحدود و اینترنت موبایل گرون و محدود تو ایران برعکس شده الان مردم دارن با سیم کارت دانلود میکنن
شک نکن سرور مجازی(vps) هست حرکت ماوس کنده و
با یه حساب سر انگشتی (38×8) میشه 304 مگابیت که بالاترین سرعت نتی که تو ایران دیده شده حداکثر 70 یا 80 مگابیت بوده
سرور مجازی معمولا ویندوز 98ه!این اینترنتو نوشته بود واسه یکی از شرکت هاست
نمیدونم چرا یه سریا دوست دارن مثلا بگن من خیلی سرعت بالاس میبرن روی vps دانلود میزنن . توی ایرانسل خیلیها تا 6 مگ بایت دانلود گرفتن قبلا خود منم گرفته بودم ولی اوایلش بود زمان بسته های نیم ساعت بود البته این سرعتم مربوط به سرور ایران بوده نه خارج . متاسفانه یه سریا چون نتونسته بودن سرعت بالاتر بگیرن شروع کردن به شکایت کردن تو سایتها به ایرانسل شکایت کردن که چرا بقیه سرعت بالاتر دارن من ندارم چرا یارو تو نیم ساعت میتونه 7 گیگ بگیره من 3 گیگ یا 2 گیگ باعث شد ایرانسلم بسته رو حذف کنه و سرعتم مثل الان افت بده که دیگه کسی ناراضی نباشه من تو همین جایی که هستم تا 6 مگ گرفته بودم دیگه تو اوضاع خراب 3 مگ ولی از وقتی بسته های 30 دقیقه حذف شده سرعت تو شبانه 400 بعضی وقتا میره روی 1.2 .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)