تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2044 از 4105 اولاول ... 1044154419441994203420402041204220432044204520462047204820542094214425443044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,431 به 20,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال در مورد پدافند هوایی ارتش و تعطیلات عید داشتم :
    افرادی که پدافند کد میخورن کجا میوفتن ؟ چون یکی گفته که بچه های تهران میوفتن افسریه و کد دژبانی
    این افراد بعدش حتما دژبان میشن ؟
    اصلا کد خوردن توی چدافند هوایی ارتش خوب هست یا نه ؟
    افرادی که کد میخورن تعطیلات عید چجوری میشه ؟ و افرادی که کد نمیخورن ؟
    پارسال ارتش ( حداقل نیروی زمینی ) کل عید رو به افرادی که آموزشی بودن مرخصی داده بود و 4 روز اول هم تعطیل بود ، امسالم همینجوریه ؟ پدافند چی ؟

ممنون میشم کمک کنین

در پدافند ما 3 مدل کد داریم دو مدلش برای لیسانس های برقه و یکیش دوره پلیس هوایی یا همون دزبانیه که این دوره کد ها هیچ ربطی به اینکه بچه کجا هستین نداره..........دوره ما همه لیسانس های برق کد خوردن....البته یه سری اومدن تو مسجد و به صورت داوطلبی برای دوره کد پلیس هوایی اسم نوشتن......

اینکه دوره کد خوبه یا نه بستگی به شرایط شما داره به طور مثال یه نفر آشنا نداره مدارک گرفتاری هم نداره و ممکنه تو تقسیمات از بند عباس بیوفته تبریز یا از مشهد بیوفته امیدیه اهواز پس این شخص میره دوره کد پلیس هوایی که در تقسیم اولویت با شهر خودش و جاهای نزدیک به محل سکونتشه ولی کسی که آشنا داره به دردش نمیخوره.......

کلا دوره کد بعد از دوران آموزشیه و شما در طی دوران آموزشی نمیدونید که کد میخورین یا نه پس تعطیلات برای همه یکسانه....

مرخصی پدافند در مقابل نیرو زمینی از افتضاح یه چیزی اونورتره.......

فقط اینو بهتون بگم اونجا اینقدر به ما خوش میگذشت که هفته های آخر میگفتن بیاین برین مرخصی ما نمیرفتیم.......
    اگر سختی در دوران آموزشی کشیدین واقعا قدرشو بدونید چون بهترین دوران خدمت آموزشیه......

2. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگر اینکه تو آموزشی اگه دیدیم قلبمون داره درد میگیره بگیم ما دیگه نمیتونیم ادامه بدیم؟میشه؟
    نمیدونم جواب میده یا نه اینو تجربه دارها باید بگن که نیست.
    من که در مورد معاف از رزم ها پرسیدم کسی چیزی نگفت

آقا روز اول داریم میام 02 وسیله چیزی با خودمون بیاریم یا نه؟
    طرح هماهنگی هم به جایی نمیرسه
    والا ما که پرسیدیم از اونجا ( خود نگهبان درب ورودی پادگان ) گفت لباس اینا میدن نهایت تا 2-3 میزارن بریم. ولی باز یه ساک کوچیک ضروریا رو بیاریم بد نیست. اینجا ایرانه بالاخره رو حرف هیشکی نمیشه حساب کرد.

4. 2 کاربر از 125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من TR هم دارم، اون گوشه پایین نوشته mid TR
    تو TR هم داشتی؟؟

بالا و پایین mvp ( زیر برگه ) چی نوشته؟؟

تو باز معافیت از رزم داری میتونی ندویی، من چی کنم؟؟
    آره اونم داشتم از نوع mid یعنی خفیف
    Last edited by 125; 18-02-2014 at 00:24.

6. این کاربر از 125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

در پدافند ما 3 مدل کد داریم دو مدلش برای لیسانس های برقه و یکیش دوره پلیس هوایی یا همون دزبانیه که این دوره کد ها هیچ ربطی به اینکه بچه کجا هستین نداره..........دوره ما همه لیسانس های برق کد خوردن....البته یه سری اومدن تو مسجد و به صورت داوطلبی برای دوره کد پلیس هوایی اسم نوشتن......

اینکه دوره کد خوبه یا نه بستگی به شرایط شما داره به طور مثال یه نفر آشنا نداره مدارک گرفتاری هم نداره و ممکنه تو تقسیمات از بند عباس بیوفته تبریز یا از مشهد بیوفته امیدیه اهواز پس این شخص میره دوره کد پلیس هوایی که در تقسیم اولویت با شهر خودش و جاهای نزدیک به محل سکونتشه ولی کسی که آشنا داره به دردش نمیخوره.......

کلا دوره کد بعد از دوران آموزشیه و شما در طی دوران آموزشی نمیدونید که کد میخورین یا نه پس تعطیلات برای همه یکسانه....

مرخصی پدافند در مقابل نیرو زمینی از افتضاح یه چیزی اونورتره.......

فقط اینو بهتون بگم اونجا اینقدر به ما خوش میگذشت که هفته های آخر میگفتن بیاین برین مرخصی ما نمیرفتیم.......
    اگر سختی در دوران آموزشی کشیدین واقعا قدرشو بدونید چون بهترین دوران خدمت آموزشیه......
    لیسانس کامپیوتر هم کد میخوره ؟
    من پایگاه هوایی شیراز آشنا دارم . میتونم از طریق آشنا واسه تقسیم اقدام کنم یا پایگاه هوایی ربطی به پدافند نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میگم ما ک آموزشیمون به عید میخوره بنظرتون نگه همون میدارن یا میفرسن بیایم خونه؟من نیروانتظامیم
    Last edited by shadmehr51; 17-02-2014 at 22:59.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

لیسانس کامپیوتر هم کد میخوره ؟
    من پایگاه هوایی شیراز آشنا دارم . میتونم از طریق آشنا واسه تقسیم اقدام کنم یا پایگاه هوایی ربطی به پدافند نداره ؟

نیرو هوایی کلا از پدافند جدا شده ولی خب اگه نزدیکه بهش بگو شاید بتونه برات کاری بکنه......

کامپیوتر نمیدونم ولی برق صد در صد میخوره...

10. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

میگم ما ک آموزشیمون به عید میخوره بنظرتون نگه همون میدارن یا میفرسن بیایم خونه؟من نیروانتظامیم
    از دوستانی که دوره طلایی بوده و تو ناجا کسی نبوده که اطلاعاتی بده ولی طبق شنیدها دوستان میگن که احتمالا برای تامین نیرو میفرستن جاهای دیگه.

من خودم دوره طلایی تو سپاه بودم . مارو ول کردن ولی از اون ور بیشتر نگه داشتن .
    کاش عکس برگ سبزم رو داشتم که توش زده بود مدت آموزشی 72 روز

12. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من یه توصیه میکنم گوش کن
    آیین نامه و حرف دکتر و ول کن.
    منم شرایط تو رو داشتم.
    قبل از اقدام برای معافی رفتم پیش یه متخصص قلب که گفت میتونی معاف شی که از قضا بعدا فهمیدم یکی از دکترایی هست که نظام وظیفه برای معاینه میفرستن اونجا.
    بماند ... من بعد از 4-5 ماه علافی و 3 تا دکتر فرستادن و ( امام سجاد - 501 ارتش و آخریش هم یه بیمارستان ارتش سمت افسریه بود ) نزدیک 700 تومن خرج برای معاینات آخر معاف از رزم دادن با اینکه با توجه به بند آینن نامه باید معاف میکردن چون پرولاپس داشتم + نارسایی خفیف دریچه میترال که تو آیین نامه هر نوع نارسایی رو معاف اعلام کرده بدون توجه به شدت !!! اما آقایون چون کمبود سرباز داشتن ندادن.

پس بیخودی وقت و پول و ذهنت رو مشغول نکن و همین اعزام رو بیا و این دندون لق رو بکش.
    حالا اگر اومدی اونجا برات کاملشو تعرف میکنم.
    واقعا منم سر معافی گرفتن خیلی وقتم تلف شد اگه بیخیالش میشدم الان 6 ماه خدمت بودم

14. این کاربر از simon89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این طرح هماهنگی 02 ای های مقیم پی 30 چی شد پس؟؟؟ اعلام حضور کنید دیگه همین جا
    آقا منم همین سوالو دارم اینطور که من سرشماری کردم سرجمع 7 8 نفری هستیم

16. این کاربر از simon89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

s+m

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز به احتمال خیلی شما رو به عنوان نیروی کمکی به شهر محل خدمت یا شهرهای همجوار میفرستن.
    واین احتمال تو شهرهایی که مسافر بیشتری داره، مثل شمال کشور بیشتره.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •