دوست عزیز همه اینا پشتشون به یه جایی گرمه.
همین شرکت دایتی پشتش به ...گرمه هنوز حقوق کارگراشو نداده و شکایت کارگران هم به جایی نرسیده.
نهایتش یه کلکی سوار میکنن دوباره به کارشون ادامه میدن.
پشت همه این حقه بازی ها برنامه ریزی های چند ساله هست.
دوست عزیز همه اینا پشتشون به یه جایی گرمه.
همین شرکت دایتی پشتش به ...گرمه هنوز حقوق کارگراشو نداده و شکایت کارگران هم به جایی نرسیده.
نهایتش یه کلکی سوار میکنن دوباره به کارشون ادامه میدن.
پشت همه این حقه بازی ها برنامه ریزی های چند ساله هست.
من که شکایترو انجام دادم 5 روز پیشم تمدید کرده بودم که این داستانارو نمیدونستم .. الان 3500 تومان تو حسابم بیشتر نیست و 4 گیگم کامل تو ساعت رایگان مصرف شده
ولی همانطور که گفتم دیگه زیر خفت و زورگویی این شرکت نمیرم .. شده باشه سریالو اینارم بزارم کنار .. ترجیحآ میرم میخرم تا به اینا پول بدم .. وب گردیمونم فعلآ با GPRS ادامه میدیم
ایشالا 1 هفته بدون اینترنتی سر میکنیم تا ADSL نصب شه .. هم حجم اضافش قیمت هاش منصفانس هم واسه شبانه محدودیت نداره
درسته واقعا توهین بود اما منظورم اینه که بالاخره مجبور شد چند خطی خزعبلات سر هم کنه
خدا رو شکر من که 6 ماهه از این شرکت دیگه سرویس نگرفتم![]()
این یعنی واقعا توهین به شعور کاربر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ali nemesis; 27-02-2014 at 05:33.
یک سازمان که ۴ صبح اینترنت نیاز داشته باشه مثال بزنید ؟ من هر چی فکر میکنم عقلم به جایی قد نمیده
رادیوی وایرلس چیه ؟ شبانه هم داره ؟
این ماله خودته !!! ؟ ماله هر کسی هست خدا بش صبر بده ..
ولی خدا وکیلی اصلا مصرف نداشته تو یک سال ۱۰ گیگ مصرف کرده! من که ۳-۴ ماه همش دارم حجم میخرم اون اصلیه خیلی وقته تموم شده
پشت مبیننت به سپاه گرمه. «شرکت اعتماد مبین» رو سرچ بزنید سهامدار عمدهی مخابرات هم هست. چند جا دیگه هم دست دارن. مدیرعاملشم کلا توی حوزهی مخابرات ایران همه جا بوده. چه رقابتی؟ بیخود نیست تو رتبهی شفافیت اقتصادی و عدم فساد اون تههای لیست هستیم...
1- والا من سازمانی نمیشناسم که تو روزم درست خدمت رسانی کنه، چه برسه تا صبح.
2- تجهیزاتی که برای استفاده از اینترنت وایرلس نیاز دارید و مثل مودم بیرونی وایمکس روی بام نصب میشه.
سرویس وایرلس هم از لحاظ تعرفه و دانلود شبانه مثل ADSL متنوعه. بعضی شبانه ی نیم بها دارن، خیلیا هم شبانه ی رایگان. از شرکتی به شرکت دیگه فرق میکنه. اما معمولاً همشون شبانه ی رایگان دارند، پینگشونم برای بازی عالیه، سرعتم بالاتر از سرعت اسمی میدن. باید در منطقه ی خودتون تحقیق کنی ببینی چه شرکتایی سرویس وایرلس میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)