تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2044 از 2199 اولاول ... 10441544194419942034204020412042204320442045204620472048205420942144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,431 به 20,440 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقايون خودتوتو بيخود گول نزنين كسي زورش به مبين نت نميرسه نميگم شكايت نكنين حقتونه اما اتفاق خاصي نميفته مگر اينكه بري سرويس جديد بگيري ديگه تمديد نكني اونوقت كه چيزي ميشه من با گرونيش ساختم گفتم مشكلي نيست با سرعت كمش ساختم فقط فقط بخاطر تايم مجاني حتي همين 3 تا 7 مشكلي ندارم اگه محدود نباشه اما اينم فوق محدود شد حالا كه تايم مجاني كلا برداشتن اميدوارم خيلي ها شبيه من پيدا بشن اونوقت ديگه اينقدر خلوت ميشه كه هيچ شركتي به قول مبين نت برای انتقال اطلاعات حیاتی خودش ساعت 3 صبح لنگ نميمونه.
    دوست عزیز همه اینا پشتشون به یه جایی گرمه.
    همین شرکت دایتی پشتش به ...گرمه هنوز حقوق کارگراشو نداده و شکایت کارگران هم به جایی نرسیده.
    نهایتش یه کلکی سوار میکنن دوباره به کارشون ادامه میدن.
    پشت همه این حقه بازی ها برنامه ریزی های چند ساله هست.

2. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من که شکایترو انجام دادم 5 روز پیشم تمدید کرده بودم که این داستانارو نمیدونستم .. الان 3500 تومان تو حسابم بیشتر نیست و 4 گیگم کامل تو ساعت رایگان مصرف شده
    ولی همانطور که گفتم دیگه زیر خفت و زورگویی این شرکت نمیرم .. شده باشه سریالو اینارم بزارم کنار .. ترجیحآ میرم میخرم تا به اینا پول بدم .. وب گردیمونم فعلآ با GPRS ادامه میدیم
    ایشالا 1 هفته بدون اینترنتی سر میکنیم تا ADSL نصب شه .. هم حجم اضافش قیمت هاش منصفانس هم واسه شبانه محدودیت نداره

4. 2 کاربر از Ali_N8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

راستش توضیحش بیشتر توهین به شعور کاربرها بود تا توضیح واقعی یا حتی دلجویی. فکر کرده همه از مخ تعطیل هستن که سازمانها رو بهونه کرده. مگه همین الان توی بخش خدماتش یه بخش ویژه سازمانی نداره؟ مگه همین الان نمی‌گه که "پهنای باند اختصاصی" به سازمانها می‌ده که راحت باشن؟ پس وقتی این کارها رو قبلش هم داشت کدوم سازمان می‌اومد با همین سیستم مودمهای رومیزی یا حتی بدتر مودم جیبی برای سازمان و نهاد خودش اینترنت بگیره. بیشتر اینها اینترنت نقطه به نقطه دارن و یا حداقل مودم خارجی که مدتی هست به کاربر عادی نمی‌فروشه.
    پس می‌بینید که بهونه کردن سازمانها یه بهونه بچه‌گانه هست.

ولی حتی اگه برفرض محال قبول کنیم که یه سازمان اینقدر دیگه بدبخت شده که برای خودش با مودم جیبی اینترنت می‌گیره که باز مبین‌نت می‌تونست با کم کردن تعداد ضریب اشتراک و حتی یک به یک کردن اون در تمام ساعات شبانه‌روز مشکل رو حل کنه و دیگه بهونه کم کردن ساعت و یا محدود کردن رو نیاره.

باور کنید تمام این توجیهات دروغ مطلق هست و توهین به شعور تمام کسانی که مشترک مبین‌نت هستن.
    درسته واقعا توهین بود اما منظورم اینه که بالاخره مجبور شد چند خطی خزعبلات سر هم کنه

6. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خدا رو شکر من که 6 ماهه از این شرکت دیگه سرویس نگرفتم

8. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا
    Last edited by ali nemesis; 27-02-2014 at 05:33.

10. 4 کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه new_folder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این است جمهوری اسلامی

12. 6 کاربر از new_folder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1- طرح های سازمانی کلاً با این طرح ها فرق دارن و بر اساس نیاز سازمان طراحی میشن. اصلاً افت سرعت ندارن. مگه اینکه سازمان در پیت باشه و از همین طرح های معمولی استفاده کنه، که اونوقت این سؤال پیش میاد که همچین سازمان فقیری چطور شب تا صبح هم دایره؟
    2- دوستانی که به ADSL دسترسی ندارن میتونن مودمو بفروشن یه کم بزارن روش رادیوی وایرلس بگیرن. دیگه با این قیمت های مبین نت فکر می کنم هر سرویس دهنده ی وایرلسی رو که پیدا کنید به صرفه تر باشه.
    یک سازمان که ۴ صبح اینترنت نیاز داشته باشه مثال بزنید ؟ من هر چی فکر میکنم عقلم به جایی قد نمیده
    رادیوی وایرلس چیه ؟ شبانه هم داره ؟

14. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این ماله خودته !!! ؟ ماله هر کسی هست خدا بش صبر بده ..
    ولی خدا وکیلی اصلا مصرف نداشته تو یک سال ۱۰ گیگ مصرف کرده! من که ۳-۴ ماه همش دارم حجم میخرم اون اصلیه خیلی وقته تموم شده

16. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز همه اینا پشتشون به یه جایی گرمه.
    همین شرکت دایتی پشتش به ...گرمه هنوز حقوق کارگراشو نداده و شکایت کارگران هم به جایی نرسیده.
    نهایتش یه کلکی سوار میکنن دوباره به کارشون ادامه میدن.
    پشت همه این حقه بازی ها برنامه ریزی های چند ساله هست.
    پشت مبین‌نت به سپاه گرمه. «شرکت اعتماد مبین» رو سرچ بزنید سهامدار عمده‌ی مخابرات هم هست. چند جا دیگه هم دست دارن. مدیرعاملشم کلا توی حوزه‌ی مخابرات ایران همه جا بوده. چه رقابتی؟ بیخود نیست تو رتبه‌ی شفافیت اقتصادی و عدم فساد اون ته‌های لیست هستیم...

18. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

یک سازمان که ۴ صبح اینترنت نیاز داشته باشه مثال بزنید ؟ من هر چی فکر میکنم عقلم به جایی قد نمیده
    رادیوی وایرلس چیه ؟ شبانه هم داره ؟
    1- والا من سازمانی نمیشناسم که تو روزم درست خدمت رسانی کنه، چه برسه تا صبح.
    2- تجهیزاتی که برای استفاده از اینترنت وایرلس نیاز دارید و مثل مودم بیرونی وایمکس روی بام نصب میشه.
    سرویس وایرلس هم از لحاظ تعرفه و دانلود شبانه مثل ADSL متنوعه. بعضی شبانه ی نیم بها دارن، خیلیا هم شبانه ی رایگان. از شرکتی به شرکت دیگه فرق میکنه. اما معمولاً همشون شبانه ی رایگان دارند، پینگشونم برای بازی عالیه، سرعتم بالاتر از سرعت اسمی میدن. باید در منطقه ی خودتون تحقیق کنی ببینی چه شرکتایی سرویس وایرلس میدن.

20. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •