تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2044 از 2365 اولاول ... 10441544194419942034204020412042204320442045204620472048205420942144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,431 به 20,440 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام ، من یه ضبط jvc KD-R415 دارم
    میخواستم ببینم به این ضبط آمپیلی میشه وصل کرد؟
    چندتا باند میشه میشه وصل کرد ؟
    در آخر هم پیشنهادتون برای یه باند و اگه آمپیلی خور باشه یه آمپیلی چیه؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    سلام .
    دوسته من پخشتون 2جفت خروجی داره که یه جفت رو میشه باند یا کامپونت بست و یه جفت رو ساب ووفر.
    ماشینتون چیه ؟
    بودجه برای خرید چقدر هستش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

باسلام
    ابتدا که سپاسگذارم از پاسختون
    وبعداینکه من فقط وفقط ازسیستمم بیس میخوام وبیس خشک یانرم برام خیلی مهم نیست
    واماچرادوجفت کواک :به این خاطرکه یه938 که الان دارم وکنوود718 معمولی ازین قدیمیهاست ونهایت قیمتی که برام میفته واسه خریدنش150تومن هست
    وچرا ساب نمیخوام ؟
    راستش چراساب نخوام ومیخوام خیلی هم خوبه که بتونم داشته باشم ولی بدلیل اینکه بیکارهستم ودارم بیمه بیکاری میگیرم که اونم چندماهی بیشترازش نمونده ومن میمونم و حوضم وبیکاری وبی پولی محض
    حالا بااین تفاسیر امیرآقا چی دستورمیدین
    ونهایت بودجه ای که میتونم بزارم

400تا450 واسه آمپ

60تا100 واسه پکیج

دسته آخرش هم 150تا200 واسه یه جفت کواک دیگه وفکرنمیکنمبا200که نهایت بودجه من واسه کواک هست بشه سابی رو انتخاب کرد

وپخش هم که قبلا گفتم کنوود ایکس400 هست وبنابه پیشنهادتون روی کل بودجه بتونم100همبالاتربرم که همینم بابدختی بتونم حاضرکنم
    الان من نفهمیدم دو جفت کواک دارین یا نه ؟
    بعد بیس رو که کواک نمیتونه مثه ساب اجراکنه که نرم یا خشک باشه.

باتوجه به هایلایت قرمزی که کردم,هنوز جفت دوم رو نخریدم وقراربرخریدهست که نهایت قیمتی که پای من میفته150تومن هست...واینکه باتوجه به بودجه ای که گفتم بنظرنمیاد بتونم ساب قابل ملاحظه ای بخرم وبه این دلیل هست که تصمیم براین گرفتم که بجای سابی که نمیتونم بخرم,بیامو یه جفت718 روبزارم که ازاینی که الان هست یعنی یه جفت JBL-GTO938 /یذره بیشترصداروبالاببرم و همچنین بیس

وحالا بطورکلی : من یه پخش دارم بنام Kenwood X-400 ویه جفت کواک یا باند JBL-GTO938 وحالا با بودجه ای بین 600 تا750(این نهایت بودجه ای هست که میتونم بزارم) حالا باتوجه به این بودجه واین وسایلی که الان دارم ,چه آمپلی فایری وچه سابی یا باندی میتونم به این وسایل اضافه کنم باتوجه به اینکه اصلاوابدا ازسیستمم تریبل نمیخوام وتمام اینکارها برای قدرت بیشتر و بیس بیشترهست...

باتوجه به تحقیقاتی که کرده بودم به این دونمونه آمپلی رسیده بودم :
    1 - Kenwood KAC HQR8400
    2 - Dragster DAE 406

داره خودمونی میشه lvl573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوسته من شما اول یه امپ اضافه کنید اگر راضی نشدید بعد به فکر خرید یه دست کامپونت برای درهای جلو و عوض کردن پخش باشید.
    برای امپ هم یه چیز ارزون و اکبند میتونین روی 4115hpx گرند زیرو فکر کنید 4کانال هستش و قیمت حدود 400ت.
    برای پخش هم 145 الپاین اگر بتونید پیدا کنید خوبه حدود قیمت هم 550ت .

با تشکر از راهنمایی تون
    ابن آمپ 4115hpx گرند زیرو که فرمودید اگر بعدا بخوام کامپوننت اضافه کنم جواب میده یا خیر ؟ (منظور کیفیت دلخواه ) یا باید عوضش کنم؟
    باطری ماشین الان 55 آمپر هست با اضافه شدن آمپ باید باطری قوی تری بزارم (چه آمپری مناسبه ) ؟
    البته در شرف عوض کردن باطری هستم ....
    از چه دسته سیمی برای سیم کشی استفاده کنم ؟
    در مورد پخش آلپاین از کجا تهیه کنم ؟
    ممنونم
    Last edited by lvl573; 17-06-2016 at 22:21.

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی تون
    ابن آمپ 4115hpx گرند زیرو که فرمودید اگر بعدا بخوام کامپوننت اضافه کنم جواب میده یا خیر ؟ (منظور کیفیت دلخواه ) یا باید عوضش کنم؟
    باطری ماشین الان 55 آمپر هست با اضافه شدن آمپ باید باطری قوی تری بزارم (چه آمپری مناسبه ) ؟
    البته در شرف عوض کردن باطری هستم ....
    از چه دسته سیمی برای سیم کشی استفاده کنم ؟
    در مورد پخش آلپاین از کجا تهیه کنم ؟
    ممنونم
    بله این امپ میتونه درایور کنه هم باندتون و کامپ تا 100وات.کیفیت هم مطلوبه خوبه.باطری هم لازم به تعویض نیس هرموقع مرخص شد 60 به بالا بندازین .
    برای سیم کشی هم سیم برق گیج 4 کافیه و برای سیم باند هم گیج 14 و 16 خوب و مناسبه.
    در مورد پخش گفتم اگه راضی نشدین به فکر خرید باشید اول همینارو تهیه و ببندین بعد این پخش اکبندش خیلی کمه نیس اصن باید دنبال دسته دو باشین تو سایت هایی مثله پرشین تولز و تیونینگ تاک اگهی میکنن یا مغازه هایی هستن که هنوز داشته باشن.

5. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

باتوجه به هایلایت قرمزی که کردم,هنوز جفت دوم رو نخریدم وقراربرخریدهست که نهایت قیمتی که پای من میفته150تومن هست...واینکه باتوجه به بودجه ای که گفتم بنظرنمیاد بتونم ساب قابل ملاحظه ای بخرم وبه این دلیل هست که تصمیم براین گرفتم که بجای سابی که نمیتونم بخرم,بیامو یه جفت718 روبزارم که ازاینی که الان هست یعنی یه جفت JBL-GTO938 /یذره بیشترصداروبالاببرم و همچنین بیس

وحالا بطورکلی : من یه پخش دارم بنام Kenwood X-400 ویه جفت کواک یا باند JBL-GTO938 وحالا با بودجه ای بین 600 تا750(این نهایت بودجه ای هست که میتونم بزارم) حالا باتوجه به این بودجه واین وسایلی که الان دارم ,چه آمپلی فایری وچه سابی یا باندی میتونم به این وسایل اضافه کنم باتوجه به اینکه اصلاوابدا ازسیستمم تریبل نمیخوام وتمام اینکارها برای قدرت بیشتر و بیس بیشترهست...

1 - Kenwood KAC HQR8400
    2 - Dragster DAE 406
    شما که عشق بیس و صدای تریبل نمیخوای اصلا گذاشتن یه جفت باند دیگه اشتباهه .به جاش بیا یه ساب p1 راکفورد بگیرید قیمت حدود 250 تومن و یه امپ مثه ep4x هرتز دسته دو یا همین دو مدل امپی که خودتون گفتین استفاده کنید.

7. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1 - Kenwood KAC HQR8400
    2 - Dragster DAE 406
    اهدنا الصراط المستقیم!
    بستن ۲ جفت کواک اونم از ۲ برند مختلف قشنگ ظلم به گوش هاتون و گوش های ملت و بودجه جیبتونه!
    خب چه کاریه؟ اگه کمبود بیس دارین یه ساب ووفر تهیه کنین که کارش تخصصا بیس و فرکانس های مربوطه اس. اگر هم کمبود صدا دارین کلا چاره اش تعویض درایورهاتون (مثلا همون کواکسیال) با اضافه کردن آمپلیفایره.

9. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

باسلام
    ابتدا که سپاسگذارم از پاسختون
    وبعداینکه من فقط وفقط ازسیستمم بیس میخوام وبیس خشک یانرم برام خیلی مهم نیست
    واماچرادوجفت کواک :به این خاطرکه یه938 کهالان دارم وکنوود718 معمولی ازین قدیمیهاست ونهایت قیمتی که برام میفته واسه خریدنش150تومن هست
    وچرا ساب نمیخوام ؟
    راستش چراساب نخوام ومیخوام خیلی هم خوبه که بتونم داشته باشم ولی بدلیل اینکه بیکارهستم ودارم بیمه بیکاری میگیرم که اونم چندماهی بیشترازش نمونده ومن میمونم و حوضم وبیکاری وبی پولی محض
    حالا بااین تفاسیر امیرآقا چی دستورمیدین
    ونهایت بودجه ای که میتونم بزارم

400تا450 واسه آمپ

60تا100 واسه پکیج

دسته آخرش هم 150تا200 واسه یه جفت کواک دیگه وفکرنمیکنمبا200که نهایت بودجه من واسه کواک هست بشه سابی رو انتخاب کرد

وپخش هم که قبلا گفتم کنوود ایکس400 هست وبنابه پیشنهادتون روی کل بودجه بتونم100همبالاتربرم که همینم بابدختی بتونم حاضرکنم
    الان من نفهمیدم دو جفت کواک دارین یا نه ؟
    بعد بیس رو که کواک نمیتونه مثه ساب اجراکنه که نرم یا خشک باشه.
    اهدنا الصراط المستقیم!
    بستن ۲ جفت کواک اونم از ۲ برند مختلف قشنگ ظلم به گوش هاتون و گوش های ملت و بودجه جیبتونه!
    خب چه کاریه؟ اگه کمبود بیس دارین یه ساب ووفر تهیه کنین که کارش تخصصا بیس و فرکانس های مربوطه اس. اگر هم کمبود صدا دارین کلا چاره اش تعویض درایورهاتون (مثلا همون کواکسیال) با اضافه کردن آمپلیفایره.

قربونت برم نگفتم که یه جفت کواک خریدم که وفقط گفتم میخواستم بخرم که خب بارهنمودهای شماکلا این بحث خرید کواک بابرندی متفاوت کنسل شدوالان سوال من این هست این دونمونه آمپ بدردبخورهستن یانه؟؟؟واگه جواب مثبت هست برااین آمپها که اوکی حله و اگه جواب منفی هست چه آمپی دراین محدوده قیمت رو توصیه میکنید؟؟؟

پس پرسش من این شد که :

برای درایو کردنه :

دو جفت JBL-GTO938

یا

یک جفتJBL-GTO938 بعلاوه سابووفری که شماپیشنهاد میکنید باقیمت نهایتا250هزارتومن

این دونمونه آمپ :
    1 - Dragster DAE 406
    2 - Kenwood KAC HQR8400
    بدرد کار من میخورن یا خیر ؟
    واگه این آمپها بدردم نمیخورن درهمون محدوده قیمتی چه آمپی رو پیشنهاد میکنید برای اون دومورد بالایی...؟

درصورت مخالفت با آمپهای پیشنهادی من لطف میکنید ومنت برسرم میزارید که با بودجه ای 750هزارتومنی :آمپ4کانال و ساب وپکیجی خوب رودستوربدین تا تهیه کنم ولذتش روببرم وشمارو شبانه روزدعا کنم

بخدا حرفتون رو گوش کردم و پشیمون شدم از خرید یک جفت کواک دیگه بابرندی متفاوت

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام .
    دوسته من پخشتون 2جفت خروجی داره که یه جفت رو میشه باند یا کامپونت بست و یه جفت رو ساب ووفر.
    ماشینتون چیه ؟
    بودجه برای خرید چقدر هستش ؟
    یعنی نمیشه یه جفت باند با یه آمپ نصب کرد؟
    فعلا پول زیادی دستم نیست،نهایتش 200 تومن بشه
    ماشینمم پژو
    ممنون از راهنماییت

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

قربونت برم نگفتم که یه جفت کواک خریدم که وفقط گفتم میخواستم بخرم که خب بارهنمودهای شماکلا این بحث خرید کواک بابرندی متفاوت کنسل شدوالان سوال من این هست این دونمونه آمپ بدردبخورهستن یانه؟؟؟واگه جواب مثبت هست برااین آمپها که اوکی حله و اگه جواب منفی هست چه آمپی دراین محدوده قیمت رو توصیه میکنید؟؟؟

پس پرسش من این شد که :

برای درایو کردنه :

دو جفت JBL-GTO938

یا

یک جفتJBL-GTO938 بعلاوه سابووفری که شماپیشنهاد میکنید باقیمت نهایتا250هزارتومن

این دونمونه آمپ :
    1 - Dragster DAE 406
    2 - Kenwood KAC HQR8400
    بدرد کار من میخورن یا خیر ؟
    واگه این آمپها بدردم نمیخورن درهمون محدوده قیمتی چه آمپی رو پیشنهاد میکنید برای اون دومورد بالایی...؟

درصورت مخالفت با آمپهای پیشنهادی من لطف میکنید ومنت برسرم میزارید که با بودجه ای 750هزارتومنی :آمپ4کانال و ساب وپکیجی خوب رودستوربدین تا تهیه کنم ولذتش روببرم وشمارو شبانه روزدعا کنم

بخدا حرفتون رو گوش کردم و پشیمون شدم از خرید یک جفت کواک دیگه بابرندی متفاوت

سلام
    با اجازه اساتید
    دوست عزیز اون آمپلی ها که نام بردی رو با کنوودش کار کردم آمپ بدی نیست فلی یکم داغ میکنه ولی کیفیتش خوبه . میتونی رو ۴۶۷۰ ام بی آکوستیک هم فکر کنی حدود 240 هست
    یه ساب هم بگیر تا 250 تومن خیلی مورد هست از کنوود 3010 بگیر که حدود 130تومنه تا JBL1000 که حدود 230 تومنه و ارثکواک 15 اینچ tremorx که داشتم خیلی خو بود حدود 300 تومن رو هم میشه 500 تومن کابل و تشکیلاتش هم قیمت ندارم ولی فکر کنم از 50 تومن هست به بالا
    خلاصه هم بیس زیاد میشه
    برای صدا هم میتونی یه جفت دیگه اضافه کنی از همون باندی که داری
    ولی پیشنهاد میکنم بفروشش و یه اسپیکر قوی تر بگیر . مثلا اگه 6975 اصلی پیدا کنی خوبه
    یا اگه بودجه ت بیشتر میشه یه جفت میدرنج + سوپر تویتر

14. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •