سلام .
دوسته من پخشتون 2جفت خروجی داره که یه جفت رو میشه باند یا کامپونت بست و یه جفت رو ساب ووفر.
ماشینتون چیه ؟
بودجه برای خرید چقدر هستش ؟
سلام .
دوسته من پخشتون 2جفت خروجی داره که یه جفت رو میشه باند یا کامپونت بست و یه جفت رو ساب ووفر.
ماشینتون چیه ؟
بودجه برای خرید چقدر هستش ؟
باتوجه به هایلایت قرمزی که کردم,هنوز جفت دوم رو نخریدم وقراربرخریدهست که نهایت قیمتی که پای من میفته150تومن هست...واینکه باتوجه به بودجه ای که گفتم بنظرنمیاد بتونم ساب قابل ملاحظه ای بخرم وبه این دلیل هست که تصمیم براین گرفتم که بجای سابی که نمیتونم بخرم,بیامو یه جفت718 روبزارم که ازاینی که الان هست یعنی یه جفت JBL-GTO938 /یذره بیشترصداروبالاببرم و همچنین بیس
وحالا بطورکلی : من یه پخش دارم بنام Kenwood X-400 ویه جفت کواک یا باند JBL-GTO938 وحالا با بودجه ای بین 600 تا750(این نهایت بودجه ای هست که میتونم بزارم) حالا باتوجه به این بودجه واین وسایلی که الان دارم ,چه آمپلی فایری وچه سابی یا باندی میتونم به این وسایل اضافه کنم باتوجه به اینکه اصلاوابدا ازسیستمم تریبل نمیخوام وتمام اینکارها برای قدرت بیشتر و بیس بیشترهست...
باتوجه به تحقیقاتی که کرده بودم به این دونمونه آمپلی رسیده بودم :
1 - Kenwood KAC HQR8400
2 - Dragster DAE 406
با تشکر از راهنمایی تون
ابن آمپ 4115hpx گرند زیرو که فرمودید اگر بعدا بخوام کامپوننت اضافه کنم جواب میده یا خیر ؟ (منظور کیفیت دلخواه ) یا باید عوضش کنم؟
باطری ماشین الان 55 آمپر هست با اضافه شدن آمپ باید باطری قوی تری بزارم (چه آمپری مناسبه ) ؟
البته در شرف عوض کردن باطری هستم ....
از چه دسته سیمی برای سیم کشی استفاده کنم ؟
در مورد پخش آلپاین از کجا تهیه کنم ؟
ممنونم
Last edited by lvl573; 17-06-2016 at 22:21.
بله این امپ میتونه درایور کنه هم باندتون و کامپ تا 100وات.کیفیت هم مطلوبه خوبه.باطری هم لازم به تعویض نیس هرموقع مرخص شد 60 به بالا بندازین .
برای سیم کشی هم سیم برق گیج 4 کافیه و برای سیم باند هم گیج 14 و 16 خوب و مناسبه.
در مورد پخش گفتم اگه راضی نشدین به فکر خرید باشید اول همینارو تهیه و ببندین بعداین پخش اکبندش خیلی کمه نیس اصن باید دنبال دسته دو باشین تو سایت هایی مثله پرشین تولز و تیونینگ تاک اگهی میکنن یا مغازه هایی هستن که هنوز داشته باشن.
شما که عشق بیس و صدای تریبل نمیخوای اصلا گذاشتن یه جفت باند دیگه اشتباهه .به جاش بیا یه ساب p1 راکفورد بگیرید قیمت حدود 250 تومن و یه امپ مثه ep4x هرتز دسته دو یا همین دو مدل امپی که خودتون گفتین استفاده کنید.
اهدنا الصراط المستقیم!
بستن ۲ جفت کواک اونم از ۲ برند مختلف قشنگ ظلم به گوش هاتون و گوش های ملت و بودجه جیبتونه!
خب چه کاریه؟ اگه کمبود بیس دارین یه ساب ووفر تهیه کنین که کارش تخصصا بیس و فرکانس های مربوطه اس. اگر هم کمبود صدا دارین کلا چاره اش تعویض درایورهاتون (مثلا همون کواکسیال) با اضافه کردن آمپلیفایره.
قربونت برم نگفتم که یه جفت کواک خریدم که وفقط گفتم میخواستم بخرم که خب بارهنمودهای شماکلا این بحث خرید کواک بابرندی متفاوت کنسل شدوالان سوال من این هست این دونمونه آمپ بدردبخورهستن یانه؟؟؟
واگه جواب مثبت هست برااین آمپها که اوکی حله و اگه جواب منفی هست چه آمپی دراین محدوده قیمت رو توصیه میکنید؟؟؟
پس پرسش من این شد که :
برای درایو کردنه :
دو جفت JBL-GTO938
یا
یک جفتJBL-GTO938 بعلاوه سابووفری که شماپیشنهاد میکنید باقیمت نهایتا250هزارتومن
این دونمونه آمپ :
1 - Dragster DAE 406
2 - Kenwood KAC HQR8400
بدرد کار من میخورن یا خیر ؟
واگه این آمپها بدردم نمیخورن درهمون محدوده قیمتی چه آمپی رو پیشنهاد میکنید برای اون دومورد بالایی...؟
درصورت مخالفت با آمپهای پیشنهادی منلطف میکنید ومنت برسرم میزارید
که با بودجه ای 750هزارتومنی
:آمپ4کانال و ساب وپکیجی خوب رودستوربدین تا تهیه کنم
ولذتش روببرم وشمارو شبانه روزدعا کنم
بخدا حرفتون رو گوش کردم و پشیمون شدم از خرید یک جفت کواک دیگه بابرندی متفاوت
کلیپ باند 6950 سونی با امپ n1004 سونی خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نمیشه یه جفت باند با یه آمپ نصب کرد؟
فعلا پول زیادی دستم نیست،نهایتش 200 تومن بشه
ماشینمم پژو
ممنون از راهنماییت
سلام
با اجازه اساتید
دوست عزیز اون آمپلی ها که نام بردی رو با کنوودش کار کردم آمپ بدی نیست فلی یکم داغ میکنه ولی کیفیتش خوبه . میتونی رو ۴۶۷۰ ام بی آکوستیک هم فکر کنی حدود 240 هست
یه ساب هم بگیر تا 250 تومن خیلی مورد هست از کنوود 3010 بگیر که حدود 130تومنه تا JBL1000 که حدود 230 تومنه و ارثکواک 15 اینچ tremorx که داشتم خیلی خو بود حدود 300 تومن رو هم میشه 500 تومن کابل و تشکیلاتش هم قیمت ندارم ولی فکر کنم از 50 تومن هست به بالا
خلاصه هم بیس زیاد میشه
برای صدا هم میتونی یه جفت دیگه اضافه کنی از همون باندی که داری
ولی پیشنهاد میکنم بفروشش و یه اسپیکر قوی تر بگیر . مثلا اگه 6975 اصلی پیدا کنی خوبه
یا اگه بودجه ت بیشتر میشه یه جفت میدرنج + سوپر تویتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)