تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2044 از 2376 اولاول ... 10441544194419942034204020412042204320442045204620472048205420942144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,431 به 20,440 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاپیتان مجیدی : ما موفق می شویم
    کاپیتان فرهاد مجیدی در کنفرانس خبری امروز امیر قلعه نویی را همراهی کرد.
    کاپیتان اول استقلال درباره مسابقه فردا در پاسخ به خبرنگاران اماراتی گفت: «من در هفت سالی که در امارات فوتبال این کشور را دنبال می کردیم الجزیره هیچ وقت قهرمان نشد اما همیشه یکی از بهترین تیم ها بود. آنها امسال تیم خیلی خوبی دارند در کنار سهمیه بازیکنان خارجی شان ابراهیم دیاکه هم چند وقت پیش پاسپورت اماراتی گرفت بنابراین از بقیه باشگاه های آسیایی بازیکن خارجی بیشتری دارند. اما استقلال هم یکی از پرافتخارترین تیم های آسیاست و من فکر می کنم ما در مسابقه فردا موفقیت می شویم.»
    خبرنگاران اماراتی از اطلاعات خوب فرهاد مجیدی درباره تیم فعلی الجزیره متعجب بودند. یکی از این خبرنگاران در حاشیه جلسه گفت: «فرهاد مجیدی یکی از مهره های کلیدی امیر قلعه نویی در مسابقه فردا است و او به خوبی فوتبال کشور ما را می شناسد و این می تواند کمک بزرگی به امیر قلعه نویی باشد.»

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی در کنفرانس خبری پیش از مسابقه با هوادارانمان الجزیره را شکست می دهیم
    ظهر امروز در سالن نوفل لوشاتو هتل استقلال کنفرانس خبری پیش از مسابقه استقلال مقابل الجزیره امارات برگزار شد عکسهای این کنفرانس را در گالری عکس مشاهده نمایید.
    در این نشست در ابتدا امیر قلعه نویی ضمن تبریک این ایام و خوش آمد به خبرنگاران ایرانی و اماراتی درباره تیم الجزیره امارات با ستایش و احترام به صحبت پرداخت:« الجزیره در این چند سال همیشه تیم خوبی بوده است و از نظر امکانات و مسائل فنی با دیگر تیم های اماراتی متفاوت است. اعتقاد دارم الجزیره هم عین ما در مسابقه اول بدشانس بود آنها با اینکه مقابل ام صلال هجومی بازی کردند اما در آخرین ثانیه ها شکست خوردند. ما در این دو سه روزه فیلم های مسابقات الجزیره را آنالیز کردیم و برای پیروزی در حضور هوادارانمان به میدان می رویم.»
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره اتفاقات مسابقه با الاتحاد عربستان گفت: «به هر حال آن مسابقه برای ما به پایان رسیده اما مشکلات داوری در آن مسابقه باعث شد یک پنالتی مسلم و یک خطای بازیکن حریف روی آرش برهانی در دقیقه 94 پیش از گل دوم الاتحاد گرفته نشود.»
    خبرنگاران اماراتی که تعداد آنها بیش از خبرنگاران ایرانی حاضر در سالن بود پرسش های فراوانی را از سرمربی استقلال مطرح کردند. یکی از آنها درباره اعتراض قلعه نویی به داور ژاپنی مسابقه با الاتحاد پرسید و در جواب شنید: «اشتباهات داور آن مسابقه عمدی نبود فقط فشار تماشاگران بر روی داوری اش تأثیر گذاشت.»
    یک خبرنگار اماراتی دیگر درباره سیستم استقلال در مسابقه فردا توضیحاتی را خواستار شد.
    قلعه نویی گفت: «ما تهاجمی بازی می کنیم و تلاش می کنیم با کمک طرفدارانمان بیشترین امتیاز را کسب کنیم. البته مطمئناً تشویق هوادارانمان طوری نخواهد بود که داور مسابقه را تحت تاثیر قرار دهد!»
    قلعه نویی زمانی که آبل براگا، سرمربی تیم الجزیره در صحبت هایش به فضای خالی بین دفاع و هافبک استقلال اشاره کرد، واکنش نشان داد و با تاکید به خبرنگاران ایرانی حاضر در هتل استقلال گفت: «خیلی خوشحالم که یک مربی حرفه ای به مشکلی اشاره می کند که من هم در 15 دقیقه پایانی مسابقه مقابل الاتحاد با آوردن شکوری به زمین به این ضعف پی برده بودم. با این وجود در ایران خیلی از کارشناسان به من نسبت به این موضوع اشکال گرفته اند الان خوشحالم که سرمربی فهیم اماراتی به این نکته اشاره کرد. البته من مطمئن هستم که در بازی فردا حسین کاظمی این مشکل تیم استقلال را برطرف می کند. یکی از هدف های ما مقابل الجزیره این است که ابتدا گل نخوریم چرا که استقلال یک تیم تهاجمی است و در حمله کار خود را انجام خواهد داد. البته الجزیره بازیکن سرعتی ندارد اما آنها دو بازیکن با شماره های 49 و 25 دارند که بسیار تکنیکی هستند اما سرعت بالایی ندارند.

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

فردا بازي ساعت چنده؟

بخوايم بريم استاديوم كي راه بيوفتيم خوبه؟!

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اولا که این نظر شماست .
    دوما سعی کنید از این به بعد از واژه های نادرست تو پستاتون استفاده نکنید . نمیدونم شنیدید : ... معرف شخصیت ... .
    سوما مثلا نیکبخت بازیکن خیلی خوبیه ؟؟ !!! واقعان این طور فکر می کنی ؟ اگه این طوری باید بگم به قول مجید جلالی حرفای رنگی زیاد می زنی ها!!
    چهارما .شاید باید به شما گوش زد کنم که همه چیز امتیاز نیست . تو ورزش اون هایی اسمشون می مونه که اخلاق و منش درستی داشته باشن .
    پنجما . استقلال اونقدر بزرگ هست که وابسته به یه بازیکن نباشه .
    ششما .شاید باید به شما گوش زد کرد که اشتباه جزئی از بازی و نباید بازیکن یا مربی را از نحوه عملکرد در یک بازی مورد تحاجم قرار داد .
    هفتما . اگه الان بازی رو برده بودیم الان شما و امسال شما اینقدر دور بر نمی داشتید .
    ببين عزيز اولا عزيز من نگفتم نيكبخت بازي كن خوبي ، گفتم از دستش داديم، هر چند خيلي خوب نبود ،ولي خيلي ها رو براي اين كار پستش ناراحت نمي كرد.

دومآ: حتمآ طالبلو از رحمتي بهتره ؟؟ اگر نظرت اينه كه ...(نگم بهتره)
    سومآ : امكان بردن بازي زير صفر بود!! با بيرون كشيدن جباري و جانواريو وسط زمين از كف رفت.
    4رمآ: من نمي خوام كار جباري رو توجيه كنم، آره كارش خيلي زشت وزننده بود مخصوصا جلوي دوربين عربا
    5مآ : اين كار تماشاگرا هم درست نبود كه گفتن جباري بايد اخراج بشه
    6مآ : من ميگفتم اي كاش جباري در بازي 4 شنبه بود ، كه شايد با بازي خوبش به تيم ملي مي رفت! چون كريمي امكان دعوت شدنش زياده!!و لي هافبك ما با اون كارش...
    7مآ : ديگه اين حرفا و بحثا رو تموم كنيم كه ديگه بيشتر از اين بين استقلاليها دعوا راه نيفته!!من اگر حرف بدي زدم ، معذرت مي خوام! شما هم اين بحث و جدل ها رو تمومش كنيد (لطفآ) !!كسي هم ديگه تو اين تايپيك حرفي از اين چيزا نزنه كه استقلاليها رو به اختشاش ميكشونه!!

به اميد پيروزي بقيه ي نماينده هاي ايران در اين بازيها :پرسپوليس ، صبا ، سپاهان

اميدوارم هميشه آبي باشيد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سرمربی الجزیره : آمده ایم تا تاریخ را تغییر بدهیم
    100 در 100 همينطوره ، ميان كه بيشترين آمار گل خورده ي جهان رو نصيب خودشون كنن. دي:
    استقلال 30 - الجزيره 0 وبدين ترتيب تاريخ عوض شد!!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فردا بازي ساعت چنده؟

بخوايم بريم استاديوم كي راه بيوفتيم خوبه؟!
    بازی ساعت 15
    شما اگه میخوای جای خوب بشینی باید از ساعت 6 از خونه در بیای
    ولی اگه فقط میخوای نتو استادیوم باشی ساعت 11-12 هم بری میتونی بشینی

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

/ليگ قهرمانان آسيا/
    اميرآبادي از فهرست استقلال كنار گذاشته شد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال از فهرست اين تيم براي ديدار با الجزيره امارات خط خورد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي اميرآبادي به دليل مصدوميت نمي تواند تيمش را در بازي فردا همراهي كند.
    به اين ترتيب نام اين بازيكن براي ديدار با الجزيره از فهرست استقلال خط خورد.

تركيب احتمالي استقلال در بازي فردا برابر الجزيره كه از ساعت 15 آغاز مي شود به شرح زير است:
    وحيد طالب لو، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، پژمان منتظري، هاشم بيك زاده، خسرو حيدري، فابيو جانواريو، حسين كاظمي، فرهاد مجيدي، آرش برهاني و سياوش اكبرپور
    مجتبي جباري نيز به دلايل انضباطي از استقلال كنار گذاشته شده است.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فرهاد مجیدی که تو هر دو گل مقصر بود چرا باید بازی کنه ؟ همه دیدن چه قدر کم آورده بود و تو صحنه گل دوم بازیکن الاتحاد فوت کرد مجیدی خورد زمین...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

فرهاد مجیدی که تو هر دو گل مقصر بود چرا باید بازی کنه ؟ همه دیدن چه قدر کم آورده بود و تو صحنه گل دوم بازیکن الاتحاد فوت کرد مجیدی خورد زمین...
    خب پس كي؟؟ مجيدي هم ميتونه هافبك باشه و هم مهاجم. تو هافبك بهتري سراغ داري؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب پس كي؟؟ مجيدي هم ميتونه هافبك باشه و هم مهاجم. تو هافبك بهتري سراغ داري؟؟
    روانخواه-رینالدو-منیعی
    مجیدی بازیکن نیمه دوم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •