ظهر امروز در سالن نوفل لوشاتو هتل استقلال کنفرانس خبری پیش از مسابقه استقلال مقابل الجزیره امارات برگزار شد عکسهای این کنفرانس را در گالری عکس مشاهده نمایید.
در این نشست در ابتدا امیر قلعه نویی ضمن تبریک این ایام و خوش آمد به خبرنگاران ایرانی و اماراتی درباره تیم الجزیره امارات با ستایش و احترام به صحبت پرداخت:« الجزیره در این چند سال همیشه تیم خوبی بوده است و از نظر امکانات و مسائل فنی با دیگر تیم های اماراتی متفاوت است. اعتقاد دارم الجزیره هم عین ما در مسابقه اول بدشانس بود آنها با اینکه مقابل ام صلال هجومی بازی کردند اما در آخرین ثانیه ها شکست خوردند. ما در این دو سه روزه فیلم های مسابقات الجزیره را آنالیز کردیم و برای پیروزی در حضور هوادارانمان به میدان می رویم.»
سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره اتفاقات مسابقه با الاتحاد عربستان گفت: «به هر حال آن مسابقه برای ما به پایان رسیده اما مشکلات داوری در آن مسابقه باعث شد یک پنالتی مسلم و یک خطای بازیکن حریف روی آرش برهانی در دقیقه 94 پیش از گل دوم الاتحاد گرفته نشود.»
خبرنگاران اماراتی که تعداد آنها بیش از خبرنگاران ایرانی حاضر در سالن بود پرسش های فراوانی را از سرمربی استقلال مطرح کردند. یکی از آنها درباره اعتراض قلعه نویی به داور ژاپنی مسابقه با الاتحاد پرسید و در جواب شنید: «اشتباهات داور آن مسابقه عمدی نبود فقط فشار تماشاگران بر روی داوری اش تأثیر گذاشت.»
یک خبرنگار اماراتی دیگر درباره سیستم استقلال در مسابقه فردا توضیحاتی را خواستار شد.
قلعه نویی گفت: «ما تهاجمی بازی می کنیم و تلاش می کنیم با کمک طرفدارانمان بیشترین امتیاز را کسب کنیم. البته مطمئناً تشویق هوادارانمان طوری نخواهد بود که داور مسابقه را تحت تاثیر قرار دهد!»
قلعه نویی زمانی که آبل براگا، سرمربی تیم الجزیره در صحبت هایش به فضای خالی بین دفاع و هافبک استقلال اشاره کرد، واکنش نشان داد و با تاکید به خبرنگاران ایرانی حاضر در هتل استقلال گفت: «خیلی خوشحالم که یک مربی حرفه ای به مشکلی اشاره می کند که من هم در 15 دقیقه پایانی مسابقه مقابل الاتحاد با آوردن شکوری به زمین به این ضعف پی برده بودم. با این وجود در ایران خیلی از کارشناسان به من نسبت به این موضوع اشکال گرفته اند الان خوشحالم که سرمربی فهیم اماراتی به این نکته اشاره کرد. البته من مطمئن هستم که در بازی فردا حسین کاظمی این مشکل تیم استقلال را برطرف می کند. یکی از هدف های ما مقابل الجزیره این است که ابتدا گل نخوریم چرا که استقلال یک تیم تهاجمی است و در حمله کار خود را انجام خواهد داد. البته الجزیره بازیکن سرعتی ندارد اما آنها دو بازیکن با شماره های 49 و 25 دارند که بسیار تکنیکی هستند اما سرعت بالایی ندارند.