دوستان یه راهنمایی کنین، من یه ماهه سرویس 1 مگ طرح جدید رو گرفتم و سرعتش فاجعست حدود 120 دانلود میده. تماس گرفتم برای تغییر سرویس مشخصات مودم هم عالی بود و SNR هم بالای 35 بود و مشکلی نداشت، اما فرداش به من زنگ زدند گفتند بیشتر از 1 مگ بهتون نمیتونیم بدیم.
حالا من گیر کردم نمیدونم واقعا چرا اینکار رو میکنن؟ هرچی هم بهشون میگم دلیلش چیه میگن منطقه شما سایتش بیشتر نمیکشه (ما قبلا شنیده بودیم خطتت نمیکشه ولی سایت نمیکشه دیگه معلوم نیست چیه دیگه جدید درآوردند) خلاصه گیج شدم، کجا باید شکایت کنم؟
از طریق سامانه 195 شکایت کنید. اگر با پیگیری به جایی نرسیدید از چند تا از همسایه هاتون بپرسید که از اینترنت چه شرکتی استفاده میکنن و مانند یکی از کاربران که چند صفحه قبل توضیح دادن اشتراک اینترنت مخابرات لغو کنید و از شرکت های خصوصی بگیرید.
ممنون از راهنماییتون اما متاسفانه ما خطمون فیبر هست. اینش برای من عجیبه که فیبر نوری بهترین تجهیزات برای اینترنت هست اما باز هم سرویس هایی که تبلیغش رو میکنن رو هم نمیدن.
اینا دروغ میگن که فیبر هست. حدود 15 روز پیش زنگ زدم 2020 که ریت خطمو بیارید پائین پدرم در اومد اینقدر که لینکم پرید. در آخرای مکالمه گفتن که " چون خط شما فیبر نیست ما نمیتونیم به dslam وصل بشیم و باید از طریق مرکز مخابراتی اقدام کنید ". خوب؟ تا اینجارو داشتی؟ 2 3 سال که بارها رفتم مرکز و به 2020 زنگ زدم بهم میگفتن که خط فیبر شده. خیلی قشنگ دورغ میگفتن این همه سال. حالا .... در آخر مکالمه به همون پشتیبانی 2020 گفتم پس چون خطم فیبر نیست امکانشو ندارید که تغییر بدید و با یه حالت نچسب تائید کرد چون دوست نداشت که اینو بگه. منم هفته بعد میرم اینترنت مخابرات قطع میکنم. هر چقدر که بامبول در بیارن قطع میکنمش. قشنگ مودم 4g اکانت میخرم یه مدت با اون حال میکنم تا ببینم کی میتونم از یه جای دیگه نت بگیرم. اینا وحشتناک مقاومت میکنن و برای این که از شرشون راحت بشی باید از خودشون لجبازتر باشی. راهش همینه.
این که میگن فیبر هست رو نمیدونم راسته یا نه، اما من خودم قبل اینکه بخوام اینترنت اینجا رو بگیرم، از شاتل اقدام کردم و انتقال خط قبلیم رو انجام دادم، اما اون ها تماس گرفتن و گفتن که خطتت فیبر هست و نمیتونیم بهتون سرویس بدیم، رو این حساب از سر اجبار مجبور شدم بیام. حالا اونش مهم نیست، اما اینکه میگن بیشتر از 1 مگ نمیتونیم بدیم من و عذاب میده، اصلا تا حالا من این و نشنیده بودم که مخابرات چنین حرفی بزنه، جالبیش اینجاست که تماس گرفتم برای خود کارشناسشون مشخصات خط رو گفتم و بررسی کرد و گفتن خط شما تا 16 مگ هم کشش داره، تو همین فروم هم من تصویر مشخصات خط رو گذاشتم و دوستان هم تایید کردند. دیگه واقعا نمیدونم دلیل این حرفشون چیه، آخه فیبر که کشیدین سرعت هم که 1 مگ میدین یعنی واقعا دیگه به چه دردی میخوره این اینترنت. جالبیش اینجاست که خط رو هم دقیقا روی 128 بستن و سرعت بالا هم نمیره.
بهتره وقت بزارید و حضوری پیگیر بشید. اگر تونستید یکیو تو مرکزتون پیدا کنید که بتونه کمکتون کنه بهتر به جواب میرسید وگرنه اون کارمندی که برای مراجعین میزارن فقط از کلمه نه و نمیشه و نداریم و من کی ام فقط استفاده میکنه. 195 میتونه یه فشاری بیاره بهشون که اگر واقعا پهنای باند دارن در اختیارتون بزارن وگرنه خودتون میبینید که تا جایی که بتونن یا به بیراهه میبرن ادمو یا به بن بست میکشونن تا خسته بشید و تن بدید به چیزی که در اختیارتون گذاشتن.
Last edited by mansia; 29-01-2018 at 19:38.
من 8 مگ دارم همه چیز درست بود ولی از هفته پیش خطم اومده رو 4.5 هرچی هم تماس میگیرم خودشونم نمیدونن،هرسری هم میگن خطط مجدد راه اندازی میکنیم بازم هیچی نمیشه
[QUOTE=George Shelly;9040949]دوستان لطفا چند نفر با این سایت تست بگیرین و شات بزارن اینجا !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
مخابرات هرچیش افتضاح باشه تک کانکشنش خوبه
مودم روی 11 مگ ست شده.
![]()
از مودم یه اسکرین شات بزارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)