تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2043 از 4428 اولاول ... 1043154319431993203320392040204120422043204420452046204720532093214325433043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,421 به 20,430 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه *Queen*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بابا باور کردن این که ماها 5 گیگ بگیریم سخته ؟؟؟

وقتی خوده شرکت رو 4 مگ بسته و من از 2 شب شروع دانلود می زارم البته از سرورهای قوی مثله rapidbaz.com - mul.ir و.... و 2 تا فایل همزمان 16 کانکشنی و تا ساعت 7 یکسره 300 تا 400 تا سرعت میده خوب معلومه 5 گیگ این حدودا دانلود دارم خودمم باورم نمیشه ولی میام خونه میبینم فایل هام دانلود شده خوشحال میشم

حالا شاید منطقه مخابراتی ما سهمیه پهنای باند 1 مگ که هستم زیاد دادن کسی هم نیست روش به من میرسه سرعت از مودم عوض کردن و چه می دونم خط من خرابه و این چیزا نیست بخوان سرعت زیاد کنن چرا تو روز این قدر سرعت میده شبا نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!
    منم باور نمی کردم شبی 5 گیگ بگیرم ولی چند روزه اینطوری میده برام عادی شده منم مثله شما همیشه 2 گیگ و خورده ای نهایتش می گرفتم البته اون موقع 512 داشتم الان 1 مگ

خیلی خوبه اما یه حسی به من میگه شما در آستانه محدود شدن هستید ! مراقب باشید

2. این کاربر از *Queen* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

درود
    از دوستان کسی اشتراک 1 مگ پارس رو داره ؟! راضی هستین ؟! آپلود و دانلود چقدره ؟!
    تو فکر این بودم که اشتراک 1 مگ بگیرم . گفتم قبلش بیام پرس و جویی بکنم ببینم بقیه دوستان راض بودن یا نه ؟!
    من یک مگ محدود دارم و شبها حداقل 2 گیگابایت دانلود رایگان دارم.بعضی شبها هم 4 گیگابایت.البته دو سه نفر از دوستان تو این تاپیک بودن که از سرویس 1 مگابیت خیلی ناراضی بودن و میگفتن شبها 500 مگابایت هم نمیشه گرفت اما حالت استانداردش اینه که با سرویس یک مگابیت در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.سرعت دانلودم از 270 کیلوبایت بالاتر نمیره اما گفتن مشکل از مخابرات شهرمونه و گرنه خطها روی 4 مگابیت بسته شده و میتونه تا 512 کیلوبایت هم بره.آپلود رو هم روی 512 کیلوبیت گذاشتن تا نویز خطم کمتر بشه.اما برای همه روی 1024 کیلوبیت میبندنش.

4. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

4

من یک مگ محدود دارم و شبها حداقل 2 گیگابایت دانلود رایگان دارم.بعضی شبها هم 4 گیگابایت.البته دو سه نفر از دوستان تو این تاپیک بودن که از سرویس 1 مگابیت خیلی ناراضی بودن و میگفتن شبها 500 مگابایت هم نمیشه گرفت اما حالت استانداردش اینه که با سرویس یک مگابیت در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.سرعت دانلودم از 270 کیلوبایت بالاتر نمیره اما گفتن مشکل از مخابرات شهرمونه و گرنه خطها روی 4 مگابیت بسته شده و میتونه تا 512 کیلوبایت هم بره.آپلود رو هم روی 512 کیلوبیت گذاشتن تا نویز خطم کمتر بشه.اما برای همه روی 1024 کیلوبیت میبندنش.
    شما کدوم شهرید ؟ تصور میکنم بسته به مرکزهای مخابراتی سرعت تغییر کنه چه برسه به شهر
    دیدم که اصفهانید

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون
    270 کیلوبایت دریافتی برای دانلود با سرویس 1 مگ خیلی کم به حساب میاد ! (به نظر من)
    من از سرویس 256 استفاده میکنم و دریافتی من روی 200 تا 220 میچرخه . اگه اینطوری باشه که فرق چندانی با هم ندارن و فقط توی آپلود بهتر عمل میکنه که زیاد به کار من نمیاد.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شما کدوم شهرید ؟ تصور میکنم بسته به مرکزهای مخابراتی سرعت تغییر کنه چه برسه به شهر
    دیدم که اصفهانید
    بله استان اصفهان.شهرستان فریدونشهر.آبان ماه پارسال پارس تو شهرمون اومد و همون 2 هفته اول همه پرتهاشون پر شد و خیلی هم شلوغه.اوایل افتضاح بود اما بعد از پنج شش ماه وضع سرعتها بهتر شد و تقریبا از اول سال تا الان خیلی فرقی نکرده و با سرویس یک مگابیت حداقل 2 گیگابایت دانلود شبانه میده.

8. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون
    270 کیلوبایت دریافتی برای دانلود با سرویس 1 مگ خیلی کم به حساب میاد ! (به نظر من)
    من از سرویس 256 استفاده میکنم و دریافتی من روی 200 تا 220 میچرخه . اگه اینطوری باشه که فرق چندانی با هم ندارن و فقط توی آپلود بهتر عمل میکنه که زیاد به کار من نمیاد.
    همونطور که گفتم مشکل من از مخابراته و گرنه شما با یک مگابیت محدود پارس تو روز سرعت کمتر از 400 کیلوبایت نخواهید داشت.البته اگه منطقه مخابراتیتون از فیبر نوری استفاده کنه و با سرعتهای بالاتر از 2.5 مگابیت مشکل نداشته باشه.این یه سری از تست سرعتهای کاربرای پارسه که بالاترینش 440 کیلوبایته.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

POL 256 U .1 سرعت دانلودش چنده ؟
    2. چند روزه سرعت هی کم و زیاد میشه تو روز که از SPEEDTEST تست میگیرم یه بار 512 یه بار یک مگ کسی از دوستان همچین مشکلی داشته ؟ (سرویس POL 128 U )
    من الان 7 روزه دارم از سرویس POL-256-U استفاده میکنم. سرعتش توی روز بین 160 تا 200 که بیشتر روی 160 هستش. یعنی 1.3 مگابیت. شبا از ساعت 2 که وقت سرویس مجانی میشه سرعت میاد روی سرعت اصلی خط یعنی 30.
    از 4 به بعد هم بین 40 تا 50.
    در کل من راضیم. برا من که استفادم در طول روز زیاده خیلی به صرفه تره. قبلا که سرویس محدود داشتم خیلی اذیت میشدم. خرجم خیلی بالا بود. مهمتر از همه اینکه اعصابم راحته، دیگه لازم نیست هی برم مانده حجم رو نگاه کنم یا هی 1 گیگ 1 گیگ حجم بخرم.

12. 3 کاربر از DarkLords بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سرویس 256-U بعد از چند گیگابایت محدود میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خوشبحالتون من که با سرعت 512 شبا 800 تا 900 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم توی قرعه کشیشون چیزی نبردم. دلم خوش بود پژو 206 مال منه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •