خیلی خوبه اما یه حسی به من میگه شما در آستانه محدود شدن هستید ! مراقب باشید![]()
خیلی خوبه اما یه حسی به من میگه شما در آستانه محدود شدن هستید ! مراقب باشید![]()
من یک مگ محدود دارم و شبها حداقل 2 گیگابایت دانلود رایگان دارم.بعضی شبها هم 4 گیگابایت.البته دو سه نفر از دوستان تو این تاپیک بودن که از سرویس 1 مگابیت خیلی ناراضی بودن و میگفتن شبها 500 مگابایت هم نمیشه گرفت اما حالت استانداردش اینه که با سرویس یک مگابیت در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.سرعت دانلودم از 270 کیلوبایت بالاتر نمیره اما گفتن مشکل از مخابرات شهرمونه و گرنه خطها روی 4 مگابیت بسته شده و میتونه تا 512 کیلوبایت هم بره.آپلود رو هم روی 512 کیلوبیت گذاشتن تا نویز خطم کمتر بشه.اما برای همه روی 1024 کیلوبیت میبندنش.
شما کدوم شهرید ؟ تصور میکنم بسته به مرکزهای مخابراتی سرعت تغییر کنه چه برسه به شهر
دیدم که اصفهانید
ممنونمن یک مگ محدود دارم و شبها حداقل 2 گیگابایت دانلود رایگان دارم.بعضی شبها هم 4 گیگابایت.البته دو سه نفر از دوستان تو این تاپیک بودن که از سرویس 1 مگابیت خیلی ناراضی بودن و میگفتن شبها 500 مگابایت هم نمیشه گرفت اما حالت استانداردش اینه که با سرویس یک مگابیت در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.سرعت دانلودم از 270 کیلوبایت بالاتر نمیره اما گفتن مشکل از مخابرات شهرمونه و گرنه خطها روی 4 مگابیت بسته شده و میتونه تا 512 کیلوبایت هم بره.آپلود رو هم روی 512 کیلوبیت گذاشتن تا نویز خطم کمتر بشه.اما برای همه روی 1024 کیلوبیت میبندنش.
270 کیلوبایت دریافتی برای دانلود با سرویس 1 مگ خیلی کم به حساب میاد ! (به نظر من)
من از سرویس 256 استفاده میکنم و دریافتی من روی 200 تا 220 میچرخه . اگه اینطوری باشه که فرق چندانی با هم ندارن و فقط توی آپلود بهتر عمل میکنه که زیاد به کار من نمیاد.
بله استان اصفهان.شهرستان فریدونشهر.آبان ماه پارسال پارس تو شهرمون اومد و همون 2 هفته اول همه پرتهاشون پر شد و خیلی هم شلوغه.اوایل افتضاح بود اما بعد از پنج شش ماه وضع سرعتها بهتر شد و تقریبا از اول سال تا الان خیلی فرقی نکرده و با سرویس یک مگابیت حداقل 2 گیگابایت دانلود شبانه میده.
همونطور که گفتم مشکل من از مخابراته و گرنه شما با یک مگابیت محدود پارس تو روز سرعت کمتر از 400 کیلوبایت نخواهید داشت.البته اگه منطقه مخابراتیتون از فیبر نوری استفاده کنه و با سرعتهای بالاتر از 2.5 مگابیت مشکل نداشته باشه.این یه سری از تست سرعتهای کاربرای پارسه که بالاترینش 440 کیلوبایته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان 7 روزه دارم از سرویس POL-256-U استفاده میکنم. سرعتش توی روز بین 160 تا 200 که بیشتر روی 160 هستش. یعنی 1.3 مگابیت. شبا از ساعت 2 که وقت سرویس مجانی میشه سرعت میاد روی سرعت اصلی خط یعنی 30.
از 4 به بعد هم بین 40 تا 50.
در کل من راضیم. برا من که استفادم در طول روز زیاده خیلی به صرفه تره. قبلا که سرویس محدود داشتم خیلی اذیت میشدم. خرجم خیلی بالا بود. مهمتر از همه اینکه اعصابم راحته، دیگه لازم نیست هی برم مانده حجم رو نگاه کنم یا هی 1 گیگ 1 گیگ حجم بخرم.
خوشبحالتون من که با سرعت 512 شبا 800 تا 900 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم![]()
منم توی قرعه کشیشون چیزی نبردم. دلم خوش بود پژو 206 مال منه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)