با سلام بعد از خارج کردن دوشاخه تلفون هامون تو خونه که سه دستگاه تلفن داریم سرعت به دو برابر افزایش پیدا کرد به نظر شما دلیلش چیه؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با سلام بعد از خارج کردن دوشاخه تلفون هامون تو خونه که سه دستگاه تلفن داریم سرعت به دو برابر افزایش پیدا کرد به نظر شما دلیلش چیه؟
من سرویس 10 مگ دارم. خطم هم فیبر نوریه. تا حدود یک ماه پیش سرعت دانلود شبانه و روزانه تقریبا 1مگ می شد. اما این یه ماهه خودشو بکشه به 220 برسه. کلا داغونه الان اوضاع آسیاتک. این ماه هم 5 گیگ از من حجم دزدیدن. پشتیبانی هم میگه منطقه مخابراتی مشکل پهنای باند داره و سرعت منم عادیه! کلا با خط کافو چاره ای به جز تحمل آسیاتک ندارم وگرنه اگه شرکتای دیگه رو فیبر نوری سرویس میدادن یک لحظه هم با این شرکت متقلب دزد نمیموندم.
به احتمال قوی نویز داشتید ، که اون ها رو برداشتید نویز کمتر شده و سرعتتون افزایش پیدا کرده![]()
چند بار سوال کردم جواب نگرفتم نمیدونم پست های من مخفیه !!!!. سوالمو جوری دیگه میپرسم من خطم فیبر نوری هستش کدوم سرویس دهنده بهتره : آسیاتک ، صبانت ، مخابرات ! حالا از هر لحاظ سرعت و پینگ و... مرسی
اگه اهوازی فیبر با اسیا تک هست
با سرویس دو مگ سرعت دانلود حدود یک مگابایت
صبانت مگر روی فیبر نوری سرویس میدهند؟
از لحاظ پینگ صبانت
سرعت آسیاتک
قیمت مخابرات![]()
دوستان کسی از dsl box استفاده کرده؟
اونجا فروشنده گفت تا 10مگ ساپورت میکنه راسته؟
سرعت تو ساعت رایگان چجوریه؟چون 600گیگ 2ساله دادن بازم محدودیت سرعت گذاشتن یا میشه با حداکثر سرعت دانلود داشت؟
اینجا کسی سرویس 512 10 گیگ نداره ؟ تایم شبانه سرعت چنده ؟
512 قبلا داشتم
الان 2 مگ گرفتم
میانگین سرعت شب حدودا 117 تا 120 هست
+
دوستان سرعت تک کانکشن شما چه قدره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)