تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2043 از 2376 اولاول ... 10431543194319932033203920402041204220432044204520462047205320932143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,421 به 20,430 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بيشتر از بازيكنان فيكس ، ناراحت باخت استقلال شدم

عباسفرد: آزادى را براى الجزيره اى ها جهنم مى كنيم

عليرضا عباسفرد مهاجم استقلال به پيروزى تيمش در بازى فردا ايمان دارد. عليرضا عباسفرد معتقد است استقلال با تكيه بر حمايت هوادارانش الجزيره را شكست مى دهد. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
    • چقدر براى بازى با الجزيره آماده هستيد؟
    - ما بازى با الاتحاد را در عربستان تمام كرديم. با انرژى تمام در تمرينات چند روز اخير حاضر شديم تا انشاءالله با آمادگى دو چندان به مصاف الجزيره برويم.
    • اصلاً دليل باخت استقلال مقابل الاتحاد را چه مى دانى؟
    - بدشانسى. اگر بدشانس نبوديم بازى برده را به باخت تبديل نمى كرديم. باور كنيد من در آن بازى حتى بيشتر از بازيكنان ثابت استقلال ناراحت بودم. درست است كه مقابل الاتحاد به ميدان نرفتم اما باخت مقابل اين تيم تلخ ترين تجربه من بود. شبى سخت و غمگين را دنبال كرديم اما وقتى به زيارت خانه خدا رفتيم به آرامش عجيبى رسيديم تا اين باخت تلخ را از ياد ببريم.
    • بعد از آن باخت، توانايى غلبه بر الجزيره را داريد؟
    - چرا كه نه؟! ما فقط يك هدف داريم و آن پيروزى در اين بازى است. حتى كسب تساوى مقابل الجزيره هم دور از شأن استقلال است. به همين جهت ما فقط پيروزى در اين بازى را مى خواهيم و بس.
    • چقدر نسبت به الجزيره شناخت داريد؟
    - خب الجزيره در امارات تيم صدرنشين است به همين دليل ما نمى توانيم آن را يك تيم ضعيف قلمداد كنيم. گروه آناليز ما اين تيم را به خوبى مورد بررسى قرار داده اند تا ما با شناخت كامل نسبت به حريف خود به ميدان برويم.
    • شانس پيروزى استقلال مقابل الجزيره چقدر است؟
    - من با اطمينان مى گويم ما برنده اين بازى هستيم. فردا ورزشگاه آزادى سراسر آبى مى شود تا ما با حمايت تماشاگرانمان الجزيره را شكست دهيم. من مطمئنم هواداران استقلال فردا كم نمى گذارند آنها با حضور پررنگ خود در ورزشگاه كارى مى كند تا استقلال آزادى را براى الجزيره اى ها تبديل به جهنم كند.
    • خودت هم به ميدان مى روى؟
    - هيچ چيز مشخص نيست. من آماده ام و مشكلى براى به ميدان رفتن ندارم اما به هر حال همه چيز قبل از شروع بازى مشخص مى شود. اگر نيمكت نشين بودم هيچ اعتراضى ندارم چرا كه اصل سربلندى استقلال است نه موفقيت شخصى من. اگر هم به بازى گرفته شوم يكى از بهترين بازى هايم را به نمايش مى گذارم.
    • شانس استقلال براى كسب عنوان قهرمانى آسيا چقدر است؟
    - ما مى خواهيم به عنوان نماينده ايران از حيثيت فوتبال كشورمان دفاع كنيم. استقلال در سال هاى گذشته همواره يكى از پرافتخارترين تيم هاى حاضر در آسيا بوده به همين جهت ما وظيفه سنگينى را در اين بازى ها داريم. من مطمئنم ما اگر انگيزه و اراده مان را بيشتر كنيم حتماً عنوان قهرمانى در آسيا را از خودمان مى كنيم تا براى سومين بار استقلال كاپ قهرمانى آسيا را بالا ببرد.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    زرينچه: استقلالي‌ها در گفتار و عمل يكسان نيستند

خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: كساني كه در استقلال سمت دارند در عمل و گفتار يكي نيستند.

جواد زرينچه در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره موضع باشگاه استقلال به منتقدان بازي اين تيم مقابل الاتحاد اظهار داشت: آنها به من كه در ليگ دسته اول هستم ايراد گرفته اند و با همين حرف نشان داده اند كه جايگاه و بزرگي تيمي كه در آن مشغول به كار هستند را نمي دانند.
    وي افزود: مگر استقلال با تيم جوان و نوپاي آلومينيوم قابل مقايسه است؟ اين نشان مي دهد كه مسئولان باشگاه و سرمربي اين تيم به دليل راه هايي كه برايشان باز شده به اين سمت ها رسيده اند. مگر امير قلعه نويي چه كارنامه اي دارد كه به آن مي بالد. قلعه نويي يادش رفته كه اگر من به او راه نمي دادم با تيم استقلال اهواز سقوط مي كرد.
    سرمربي تيم دسته اولي آلومينيوم اراك ادامه داد: استقلال به اندازه كافي بازيكنان بزرگ مثل من داشته كه قابل مقايسه با تيم دسته اولي نيست. استقلال به نيروهاي بالاتر و حرفه اي تر نياز دارد تا به جايگاه سابق خود در آسيا برسد.
    زرينچه تصريح كرد: آقاياني كه در استقلال هستند با همين انتقادها است كه به اين جايگاه رسيده اند. من كه انتقادي از اين تيم نكردم. اگر بنا به انتقاد باشد بايد بگويم كه اين تيم مربي ندارد. اگر هم تا اين لحظه به اينجا رسيده به دليل خلاقيت بازيكنانش بوده است. مربي بايد انتقاد پذير باشد.
    وي با بيان اينكه اگر تيم او هم مي بازد حتما در چيدمان و تركيب تيم دچار اشتباه شده عنوان كرد: پيشكسوتان استقلال اگر مصاحبه مي كنند نه دنبال بهم زدن تيم هستند و نه به رسيدن به استقلال فكر مي كنيم. استقلال باشد براي امير قلعه نويي. اين تيم به درد من كه صداقت دارم نمي خورد.
    سرمربي آلومينيوم اضافه كرد: آدمي نيستم كه بخواهم از كسي تعريف و تمجيد كنم. نيازي هم به اين آدم ها ندارم. اين اولين و آخرين مصاحبه من نخواهد بود. وقتي تيم بد باشد بايد گفت. خوشحالم كه آنها از ما مي ترسند اما بدانند روزي كه من از استقلال رفتم چشمم به اين تيم نبود و دنبال شانتاژ كردن نبوديم كه به اين تيم بازگردم. من كه "علي " ندارم تا بخواهم با جوسازي به اين تيم برگردم.
    زرينچه تاكيد كرد: استقلال اگر به الاتحاد باخته تقصير سرمربي بوده است. امير بايد چشم هايش را باز كند و نظر همكاران خود را هم جويا شود.
    وي با بيان اينكه اين علي انصاري است كه توانسته آرامش مالي را در اين تيم حاكم كند گفت: اين كمك هاي بي ريا و بدون شعار آقاي انصاري است كه باعث شده تا تيم به ارامش مالي برسد. من به عنوان يك استقلالي از كمك او تشكر مي كنم.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض بدون تعصب اين نظر رو بخونين

جدايى جبارى اقدام خوبى است

در آستانه بازى استقلال و الجزيره طبيعتاً نوشتن از غيبت جبارى و دفاع از نبودن او شايد از نظر فنى اشتباه محض باشد اما از نظر روحى و روانى و از همه مهمتر از نقطه نظر دفاع از اصول فوتبال كاملاً درست است. اين نخستين بار نيست كه جبارى براى استقلال حاشيه مى سازد، نخستين سال هم نيست شماره ۸ هر چند از نظر فنى ستاره اى است اما از منظر مسائل حاشيه اى، بزرگترين معضل اين تيم شده است. جالب اينجاست كه جبارى از نظر مسائل اخلاقى از چهره هاى برتر فوتبال كشور است و كمتر پيش آمده كه در مورد زندگى شخصى او خبرى يا شايعه اى نامطلوب بر سر زبان ها بيفتد. با اين حال جبارى اصرار دارد تا با برخى اقدامات غير حرفه اى تمام نكات مثبت خود را زير سؤال ببرد. رفتارى كه او در عربستان از خود نشان داد هم رفتارى غيرحرفه اى و نامناسب بود. او با رفتار از سر غرور خود كارى كرد كه روحيه تيمى استقلال ضربه خورد و وحدت تيم مقابل چشمان تيم رقيب از هم فرو پاشيد. متأسفانه مجتبى جبارى با اين اخلاق خود همه را وادار كرده تا هنر فوق العاده اش را ناديده بگيرند و قيد حضور او را بزنند.
    •••
    استقلال به مجتبى جبارى نياز دارد و همان طور كه به چند مهره ديگر خود بيش از بقيه نفرات نيازمند است. با اين حال استقلال «محتاج» جبارى نيست و حتى اگر غيبت او به تيم لطمه هم بزند، باز از ميدان دادن به او سودى نخواهد برد . جبارى حد و حدود و حريم همه چيز را زير پا گذاشته و اين بزرگترين گناهى است كه يك ستاره مرتكب مى شود. دلمان مى سوزد از اين همه استعداد كه دارد هرز مى رود.

من قبلآ هم جواب اين كاراتون رو دادم !!پيشنهاد مي كنم يه بار ديگه اينو بخوني ::

بيشين بچه! بدون فكر حرف نزنين!! جباري بهترين بازيكن استقلال و البتهليگ ايران . حالا يه اشتباهي كرده اين قدر احمق بازي چرا دارين درميارين؟؟ميخواين همين هم يپره؟؟؟؟رحمتي رو كه پروندين ! جباري رو هم ميخواين بدينش بره؟تازه همونجوري هم كه خود جباري گفت مشكلش به خاطره مشكلات دروني باشگاه بوده !! هي شما هم جو سازي مي كنيد !! تازه اون از همه عذر خواهي كرد! كدوم يكي از مسولاي استقلال بعد از اين همه اشتباهي كه داشتن اومدن و معذرت خواهي كردن؟؟ از نفرستادن ليست به به اسيا از سال پيش تا تعويض هاي اشتباه جنرال در بازي الاتحاد كه اگر اون اشتباهات رو نمي كرد ، نه استقلال ميباخت و نه اين مشكلات بوجود ميومد!! در هر حال ببينيم اين هافبك پرويي چه غلتي مي كنه ! با آرزوي موفقيت براي استقلال در بازي 4 شنبه و آروزي موفقيت براي ديگر نماينده هاي ايران !!
    بازم ميگم براي همين احمق بازيها بود كه :نيكبخت ، صادقي ، ومهمتر از همه رحمتي رو از دست داديم!!تو رو خدا بسه اينقدر بدون فكر كار انجام ندين و نظر هم نديد !!! حالا مي خواين جباري رو هم از دست بديم؟؟ يعني هر بازيكن خوبي كه تو استقلال هست حاشيه درست مي كنه؟؟؟جان خودتون بسه!!(اگر استقلال رو دوست داريد)

در ضمن بايد بگم كه به احتمال زياد كريمي به تيم ملي تو بازي با عربستان دعوت ميشه !! اما جباري چي ؟؟ جباريي كه استقلال با كمك اون صدر نشين شد!! فكر كردين اگر اون بره تيم هيچ نغييري نميكنه؟؟؟
    حتمآ بايد مثله رحمتي از استقلال بره تا تو تيم ملي بازي كنه؟؟؟حالا هي شما بازم حاشيه درست كنيد !!
    Last edited by Elendil1; 17-03-2009 at 12:16. دليل: نگارشي

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب نظر سنجی برنامه نود چی شد اخرش !؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

دیشب نظر سنجی برنامه نود چی شد اخرش !؟
    نكونانام اول شد
    باقري دوم
    برهاني سوم
    .
    .
    .
    من موندم باقري بازي بلده!!پرسپوليسياي بدخت براشون متاسفم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Elendil1

1/اين كلمات نقل و نباتي كه در پست 20696 بيان كرديد كه احتمالا مخاطبش بچه هاي تاپيك نبودند؟

2/يعني شما از رفتن نيكبخت ، صادقي و رحمتي ناراحت شديد؟! رفتن نيكبخت و صادقي كه ديگه تابلو شد سر چند ميليون بيشتر تيم رو فروختنهمه هم ميدونن.رحمتي هم كه نتونست با وحيد رقابت كنه رفت!

3/استقلال رو اگه بزارن چند فصل اين واعظ توش مديريت كنه درست ميشه مدير كه نبايد باج بده.اقتدارش تو اين فصل باعث شد تيم كمترين حاشيه رو داشته باشه.جباري رو همه دوست دارن ولي بايد يه كمكي ادب بشه تا بفهمه اوضاع از چه خبراست.اقا اين فصل نزديك 400 ميليون پول گرفته بايد تابع تيم باشه،اين كه نشد هر فصل تا روز اخر ثبت قرار داد ناز منه بعد يه قرار داده نجومي ببنده بدون تمرينات بدنسازي با يه بدن نا اماده بياد به همبن دليل هم فرتي مصدوم شه نصف فصل رو از دست بده.تعصب يعني چي ؟يعني برا اين كه پول بهت ندادن سر تمرين نياي؟!اي خاك بر سر اون فتح ال...زاده با اين قرار داد ننگيني كه با جباري بسته.اگه بخوان به امثال جباري باج بدن دو روز ديگه بايد به امثال عليزاده و ... هم باج بدن.جباري تو بد موقعي تيم رو به حاشيه برد.
    در كل اميدوارم يكم ادبش كنند.اين هم برا خودش خوبه هم برا تيم.مطمئنم اين باعث بهتر شدن بازيش ميشه.
    من موندم چرا امثال فرهاد، پيروزو ... از اين حاشيه ها درست نميكنن ؟اگه داخل تيم خرابه برا همه هست فقط بايد ايشون ناراحت بشن؟
    امثال عنايتي رو ببينيد حتي بعد از رفتن از استقلال هنوز هم با تعصب در رابطه با تيم حرف ميزنند.استقلال فقط بازيكن تكنيكي و تاكتيكي نميخواد تعصب هم ميخواد.

بازيكني كه به استقلال تعصب نداشته باشه بهتره كه بره حتي اگر بهترين باشه اينو همه تائيد ميكنند.
    Last edited by dma; 17-03-2009 at 13:03.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

elendil1

1/اين كلمات نقل و نباتي كه در پست 20696 بيان كرديد كه احتمالا مخاطبش بچه هاي تاپيك نبودند؟

2/يعني شما از رفتن نيكبخت ، صادقي و رحمتي ناراحت شديد؟! رفتن نيكبخت و صادقي كه ديگه تابلو شد سر چند ميليون بيشتر تيم رو فروختنهمه هم ميدونن.رحمتي هم كه نتونست با وحيد رقابت كنه رفت!

3/استقلال رو اگه بزارن چند فصل اين واعظ توش مديريت كنه درست ميشه مدير كه نبايد باج بده.اقتدارش تو اين فصل باعث شد تيم كمترين حاشيه رو داشته باشه.جباري رو همه دوست دارن ولي بايد يه كمكي ادب بشه تا بفهمه اوضاع از چه خبراست.اقا اين فصل نزديك 400 ميليون پول گرفته بايد تابع تيم باشه،اين كه نشد هر فصل تا روز اخر ثبت قرار داد ناز منه بعد يه قرار داده نجومي ببنده بدون تمرينات بدنسازي با يه بدن نا اماده بياد به همبن دليل هم فرتي مصدوم شه نصف فصل رو از دست بده.تعصب يعني چي ؟يعني برا اين كه پول بهت ندادن سر تمرين نياي؟!اي خاك بر سر اون فتح ال...زاده با اين قرار داد ننگيني كه با جباري بسته.اگه بخوان به امثال جباري باج بدن دو روز ديگه بايد به امثال عليزاده و ... هم باج بدن.جباري تو بد موقعي تيم رو به حاشيه برد.
    در كل اميدوارم يكم ادبش كنند.اين هم برا خودش خوبه هم برا تيم.مطمئنم اين باعث بهتر شدن بازيش ميشه.
    من موندم چرا امثال فرهاد، پيروزو ... از اين حاشيه ها درست نميكنن ؟اگه داخل تيم خرابه برا همه هست فقط بايد ايشون ناراحت بشن؟
    امثال عنايتي رو ببينيد حتي بعد از رفتن از استقلال هنوز هم با تعصب در رابطه با تيم حرف ميزنند.استقلال فقط بازيكن تكنيكي و تاكتيكي نميخواد تعصب هم ميخواد.

بازيكني كه به استقلال تعصب نداشته باشه بهتره كه بره حتي اگر بهترين باشه اينو همه تائيد ميكنند.
    .

يعني جباري تعصب نداره؟؟؟؟
    2-رحمتي نتونست با طالبلو رقابت كنه ؟؟؟؟؟
    رحمتي الان بهترين گلر ايران و حتي آسياست. اگر نبود ايران يه چندتايي گل اضافه تر ميخورد.
    در ضمن عدهاي كه تو ورزشگاه سر تمرين ميگن جباري بايد اخراج بشه اونا تعصب ندارن!!
    3-اين مسائل انظباتي كه پيش اومده ، مخطمئنم كه همش تقصير جباري نبوده، من ترسم از اينه كه با اين حاشيه جباري به تيم ملي نياد!در ضمن شانساورديم الجزيره تيم آسوني وگرنه تيم سخت تري بود به هيچ وجه جباري اخراج نبود!!! تا حالا فكر كردين اگه جباري تو ادامه ي ليگ نباشه ، قهرمان شدن استقلال زير سوال ميره؟
    مجتبي جباري با مصدوميتي كه داشت كه هنوز هم كامل رفع نشده مياد بازي مي كنه و كارش رو هم بد انجام نداد ، ولي شما اينجوري جوابش رو مي ديد ؟؟

حرف من اينه كه اينقدر حاشيه درست نكنيد و كشش نديد!!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به نظر من واعظ این حاشیه رو جمع میکنه. تو نود گفت قراره یه جلسه ای باشه بین قلعه نویی و جباری و خودش... در ضمن این فردوسی پور آی کیو نفهمید منظور واعظ از اون مثال کشاورزی که زد چیه... دو سه بارم گفت ولی فردوسی پور بازم نفهمید : دی واعظ واقعا مدیر خوبیه. راستی این حاج رضایی چرا اینقدر دلخور بود. انگار همه دست به دست هم دادن استقلال رو ببرن حاشیه. به نظر من اون مطلب رو هر چه سریعتر از تو سایت استقلال بردارن بهتره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من قبلآ هم جواب اين كاراتون رو دادم !!پيشنهاد مي كنم يه بار ديگه اينو بخوني ::

بازم ميگم براي همين احمق بازيها بود كه :نيكبخت ، صادقي ، ومهمتر از همه رحمتي رو از دست داديم!!تو رو خدا بسه اينقدر بدون فكر كار انجام ندين و نظر هم نديد !!! حالا مي خواين جباري رو هم از دست بديم؟؟ يعني هر بازيكن خوبي كه تو استقلال هست حاشيه درست مي كنه؟؟؟جان خودتون بسه!!(اگر استقلال رو دوست داريد)

در ضمن بايد بگم كه به احتمال زياد كريمي به تيم ملي تو بازي با عربستان دعوت ميشه !! اما جباري چي ؟؟ جباريي كه استقلال با كمك اون صدر نشين شد!! فكر كردين اگر اون بره تيم هيچ نغييري نميكنه؟؟؟
    حتمآ بايد مثله رحمتي از استقلال بره تا تو تيم ملي بازي كنه؟؟؟حالا هي شما بازم حاشيه درست كنيد !!
    اولا که این نظر شماست .
    دوما سعی کنید از این به بعد از واژه های نادرست تو پستاتون استفاده نکنید . نمیدونم شنیدید : ... معرف شخصیت ... .
    سوما مثلا نیکبخت بازیکن خیلی خوبیه ؟؟ !!! واقعان این طور فکر می کنی ؟ اگه این طوری باید بگم به قول مجید جلالی حرفای رنگی زیاد می زنی ها!!
    چهارما .شاید باید به شما گوش زد کنم که همه چیز امتیاز نیست . تو ورزش اون هایی اسمشون می مونه که اخلاق و منش درستی داشته باشن .
    پنجما . استقلال اونقدر بزرگ هست که وابسته به یه بازیکن نباشه .
    ششما .شاید باید به شما گوش زد کرد که اشتباه جزئی از بازی و نباید بازیکن یا مربی را از نحوه عملکرد در یک بازی مورد تحاجم قرار داد .
    هفتما . اگه الان بازی رو برده بودیم الان شما و امسال شما اینقدر دور بر نمی داشتید .

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرمربی الجزیره : آمده ایم تا تاریخ را تغییر بدهیم

در کنفرانس خبری امروز آبل براگا با احترام زیادی درباره تیم استقلال صحبت کرد.
    سرمربی تیم الجزیره امارات در این نشست خبری به یک نکته تاریخی اشاره کرد : « در این سالها تیم های اماراتی نتوانستند نتایج خوبی مقابل تیم های ایرانی کسب کنند ما به تهران آمده ایم تا تاریخ را تغییر بدهیم و دست پر به امارات برگردیم.»
    آبل براگا، سرمربی برزیلی تیم الجزیره درباره تیم استقلال گفت: «استقلال از خط حمله خوبی برخوردار است آنها هجومی بازی می کنند و تفاضل گل آنها در لیگ برتر ایران این موضوع را نشان می دهد ما هم برای 3 امتیاز به تهران آمده ایم و سعی می کنیم به فکر حمله باشیم.
    او درباره نقاط ضعف تیم استقلال توضیحاتی ارائه داد: «استقلال در فاصله بین دفاع و هافبک هایش ضربه پذیر است ما برای بازی فردا تغییرات زیادی ایجاد نمی کنیم چرا که می خواهیم عین مسابقه با ام صلال بازی کنیم. البته ما اعتراضی هم درباره یکی از بازیکنان ام صلال به کنفدراسیون داده ایم که امیدواریم رسیدگی شود.
    سرمربی تیم الجزیره درباره مسابقه فردا گفت: «ما و استقلال در مسابقه اول با وجود بازی خوبمان شکست خورده ایم و فردا هم هر کدام از تیم ها شکست بخورند شانس خود را از دست نمی دهند و همچنان 4 مسابقه دیگر باقی است.
    صالح عبید، کاپیتان تیم الجزیره هم براگا را در این نشست همراهی کرد.
    هشت خبرنگار و عکاس همراه تیم الجزیره به تهران آمدند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •