بچه های محل گفتن واسه ایرانسله ولی به دکل همراه اول ختم میشد
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
بچه های محل گفتن واسه ایرانسله ولی به دکل همراه اول ختم میشد
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
یه زمانی با این دکل 60_70 مگ سرعت داشتیم
ولی حالا :
محتوای مخفی: عکس ها
اولی تهران ایرانسل
دومی باکو اذرسل
Sent from my LT26i using Tapatalk
Last edited by fanoostalaei; 14-04-2016 at 21:18.
فورجی ایرانسل با سه خط انتن مودم huawei e3372
چی میگی؟؟؟؟؟؟؟
شبی 60 گیگ با دو تومن؟
وات د فاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:000000000000
دادا راهشو بگو بی زحمت و ساعت دانلود شبانه رو
با یک گوشی 3g تست کردم صفحه رو هم بزورر باز میکرد
یعنی روی گوشی 4g هم ههمینه یا فرق داره؟
قطعا 4G با 3G تفاوتی داره و اینکه سیم کارتت هم باید 4G باشه ... برای اینکه مطمئن تر بشی پیشنهاد میکنم از مودم استفاده کنی چون تاحدی تقویت میکنه چه برای 4g وچه برای 3g
چیزی ک مشخصه اینه که سرعت دربدترین حالت روی 11 مگ هست و با سه ساعت دانلود نهایت میتونید 8-9 گیگ دانلود کنید و دیگه وضعیت خیلی خراب باشه 2 گیگ تضمینه برای دانلود
بازم بستگی داره ب منطقه و نمیشه دقیق درموردش نظر داد . و اینکه گوشی که برای دانلود استفاده میکنید چقدر کشش داره برای این کار میتونید توی مشخصات فنی گوشی در سایت ها بررسی کنید.
بله خیلی تفاوت داره.
بسته 3 ساعتع شبانه رو که فعال کنی با نرم افزار ایرانسل من اگه حجمتو نگاه کنی زده 60GB ! بعنی حداکثر 60گیگ میتونی دانلود داشته باشی که من 30 گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم ولی تو شهرهای بزرگ با سرعت های خیلی بالا به راحتی میتونن 60GB رو کامل دانلود کنن
درود دوباره
خب پست قبلیم جواب داده نشد گفتم کامل تر سوال رو مطرح کنم .
بعد 11 روز که سرعت نت هنوز زیر 100 کیلوبایت مونده رو 4g ، گفتم برم یه کوچه پایین تر ببینم اوضاع اون جا چه خبره .
متوجه شدم با این که هر دو تا مودم دارن آنتن دهی کمتری رو نشون میدن ولی سرعت رفت بالای یک مگابایتتست هم گرفتم با speedtest و رو 14 مگ ثابت بود تقریبا.
ولی این مدت سرعت این جا زیر 100 متغیره و وفتی هم تماس گرفته میشه کارشناسن عزیز و غیور ایرانسل ، میگن سیستم داره به روز رسانی میشهیه کوچه اختلاف رو باور کنم یا به روز رسانی سیستم رو؟؟
یعنی چند ماه بدون مشکل بود ! یه دفعه این اتفاق افتاد که کارشناساشون هم زیر بار نمیرن که مشکل داره ... قطعا حرومه پولی که واسه سرویس دهی خیلی ضعیف به یه منطقه خاص میگیرن در صورتی که یه سری مناطق دیگه سنگ تموم میذارن.
والله دیگه شهر بزرگتر از طهرانم داریم مگه؟
سرعت دانلود ایرانسل من 1 مگ بر ثانیه است،
اینم از پرسرعت مخابرات (512)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
60 گیگ در سه ساعت درمیاد تقریبا 6 مگ بر ثانیه بصورت ثابت که بعید میدونم کاربرای زیادی باشن که همچین سرعتی داشته باشن.
به مرگ میگیرن که آدم به تب راضی شه، شما این نظرو راجع به 15درصد ارزونتر شدن اینترنت بخون:
کاربرا بهمینم راضی ان دیگه!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)