پنجشنبه 1 اسفند ــه![]()
پنجشنبه 1 اسفند ــه![]()
دوستان من فرجه 1 ساله بعد از فارق التحصیلیم فردا تموم میشه.
معاینه اولیه رفتم دکتر برام مریضی نا مشهود زد، دو هفته پیش رفتم پلیس +10 مدارکمو گرفت و ثبت کرد گفت برو تا دعوت نامه ی کمیسیونت بیاد در خونه. الان منتظر دعوت نامه ی کمیسیون پزشکیم.
من غیبت نمی خورم که؟ هان؟
بدجوری استرس گرفتم. لطفا یکی جواب بده. فرمهای دفترچه مو پلیس +10 بهم برگردوند و گفت برو تا 1 ماه دیگه اگه نامه ت نیومد بیا. هیچی راجع به غیبت نگفت. نکنه غیبت بخورم؟
Last edited by babakshahkaram; 17-02-2014 at 18:41.
دوستان خدمت هم که همون 21 ماه باقی موند.
اعزامی های سال بعد خوشحال باشن
توصیه که بخوای زیاده ولی کلا بگم هتلیه که دومی نداره من نمیدونم 01 چیه که ازش تعریف میکنن ولی سمنان اخرت حاله.........
کلا اینو بگم اونجا به هیچی گیر نمیدن هر چی هم تحدید میکنن حرفه بیخوده......
ایول دم آخری خیلی حال دادی
به نظرت کل نوروز ما رو مرخص می کنن؟
امروز صبح رفتم موهام رو با نمره 2 زدم وقتی اومدم خونه اعضای خونواده هار هار بهم خندیدن
بعد از ظهر هم رفتم خونه خواهرم پشت در دختر خواهرم از پشت آیفون منو نشناخت گفت شما!
خودم هم خودم رو می بینم هار هار خندم میگیره![]()
من هم فکر کنم مثل شما تو 8 ماه خدمت بودم که فهمیدم میتونم معاف شم و وضعیت محل خدمتم دقیقا مثل شما بود و پستها از 10 شب به 3 شب رسیده بود . خود دکتر کمیسیون بهم گفت صرف نمیکنه معاف شی ، باقیشم خدمت کن بره و خدمتمو تموم کردم و الان در کنار کارم دانشجو هم هستم
نه غیبت نمیخورید چون قبل از ورود به غیبت اطلاعات شما ثبت شده .
سلام
چند تا سوال در مورد پدافند هوایی ارتش و تعطیلات عید داشتم :
افرادی که پدافند کد میخورن کجا میوفتن ؟ چون یکی گفته که بچه های تهران میوفتن افسریه و کد دژبانی
این افراد بعدش حتما دژبان میشن ؟
اصلا کد خوردن توی چدافند هوایی ارتش خوب هست یا نه ؟
افرادی که کد میخورن تعطیلات عید چجوری میشه ؟ و افرادی که کد نمیخورن ؟
پارسال ارتش ( حداقل نیروی زمینی ) کل عید رو به افرادی که آموزشی بودن مرخصی داده بود و 4 روز اول هم تعطیل بود ، امسالم همینجوریه ؟ پدافند چی ؟
ممنون میشم کمک کنین![]()
بله دوست عزيز ميدونم...راستش من درخواست تمديد پزشكي دادم كه 2 ماه عقب بندازم، حالا هم گفتن بايد بري كميسيون
خدمت به خودي خود اصلا خوشايند نيست، چه برسه حالت افسردگي و اضطراب هم داشته باشي
هر چند من بدترين حالت رو براي راي كميسيون در نظر گرفتم، كه اعزام بخدمت هست
Last edited by taktaaz1; 17-02-2014 at 19:59.
نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم امیر محمد جان. داشتم میمردم از نگرانی. واقعا ممنون که پستمو جواب دادی. یه دنیا ممنون.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)