لطفا راهنمایی کنید.![]()
لطفا راهنمایی کنید.![]()
ببین دوست عزیز سرعت روزانش خوبه و راضی کنندس اما شباش میگفتن 140 یا 150 تا سرعت داره که الان 3 شب چنین چیزی
دیده نمیشه و نهایت سرعت روی 50 تا 70 هست البته از ترافیک رایگان بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت بالاخره دیگه
مودم و ... هیچ ربطی به سرعتتون نداره عزیز ؛ بهتر بگم هر کدوم این مودم های داخل بازار رو که بخرید و ... ؛ تفاوتی در سرعتتون نخواهد داشت.
سرعت به عوامل دیگه ای وابسته هستش.
درسته این که حقیقتی هست اما من زیاد از مودمم راضی نیستم سرعت اتصالش طولانی هست حتی من 5 دقیقه منتظر میشه که چراغش ثابت
بشه 3 تا شرکتو هم روش امتحان کردم بازم همین اوضاع هست!!! یه سوالی هم داشتم مودم باطری کار کنه برق نخواد؟؟؟
بابا باور کردن این که ماها 5 گیگ بگیریم سخته ؟؟؟
وقتی خوده شرکت رو 4 مگ بسته و من از 2 شب شروع دانلود می زارم البته از سرورهای قوی مثله rapidbaz.com - mul.ir و.... و 2 تا فایل همزمان 16 کانکشنی و تا ساعت 7 یکسره 300 تا 400 تا سرعت میده خوب معلومه 5 گیگ این حدودا دانلود دارم خودمم باورم نمیشه ولی میام خونه میبینم فایل هام دانلود شده خوشحال میشم
حالا شاید منطقه مخابراتی ما سهمیه پهنای باند 1 مگ که هستم زیاد دادن کسی هم نیست روش به من میرسه سرعت از مودم عوض کردن و چه می دونم خط من خرابه و این چیزا نیست بخوان سرعت زیاد کنن چرا تو روز این قدر سرعت میده شبا نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!
منم باور نمی کردم شبی 5 گیگ بگیرم ولی چند روزه اینطوری میده برام عادی شده منم مثله شما همیشه 2 گیگ و خورده ای نهایتش می گرفتم البته اون موقع 512 داشتم الان 1 مگ
Last edited by personal_68; 09-11-2012 at 13:31.
از دوستان اگه کسی لینک صفحه شکایت به سازمان تنظیم مقررات رو داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده .
درود.
خدمت شما داداش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوکیلی مملکته؟ همه جای دنیا وقتی طرف میخواد ISP انتخاب کنه میبینه کدوم امکانات بهتری داره.ما تو ایران باید ببینیم کدوم دزدی کمتری داره!
ولی منم پارس افلاینو انتخاب کردم تا ببینیم چی میشه.امیدوارم مثله اوندفعه بازم نزنه تو حالم.![]()
درود
از دوستان کسی اشتراک 1 مگ پارس رو داره ؟! راضی هستین ؟! آپلود و دانلود چقدره ؟!
تو فکر این بودم که اشتراک 1 مگ بگیرم . گفتم قبلش بیام پرس و جویی بکنم ببینم بقیه دوستان راض بودن یا نه ؟!![]()
POL 256 U .1 سرعت دانلودش چنده ؟
2. چند روزه سرعت هی کم و زیاد میشه تو روز که از SPEEDTEST تست میگیرم یه بار 512 یه بار یک مگ کسی از دوستان همچین مشکلی داشته ؟ (سرویس POL 128 U )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)