تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2042 از 2199 اولاول ... 10421542194219922032203820392040204120422043204420452046205220922142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,411 به 20,420 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

موندم این سازمانی که 2 شب کار اداری داره اسمش چیه ؟؟ دروغ به بچه میگه .
    تو فکرم که مودم ایرانسل بخرم ولی از طرفی فکر میکنم اگه بخرم اونم 100درصد حالا که رقیبش شبانشو قطع کرده اونم کم کم جمع میکنه . دلیلی نداره سرویس مجانی دیگه بده

نمیدونم واقعا چکار کنم .
    راستی وقتی زنگ میزنید اوپراتور راحت فوش بدید تا زنه حرف میزنه بگید خفه شو فقط گوش بده . واسه من از رو کاغذ بلغور نکن ... حالا که مشتری هاشو از دست داد دیگه نیاز به این همه اوپراتور و تلفن چی نداره .میتونه یک سری از کارمنداشم معاف کنه

2. 6 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان اون دو شماره ای که قبلا اینجا قرار دادم مث اینکه عوض شده
    من الان با چند جا توی سازمان تنظیم مقررات که تماس گرفتم بعد از چند بار پاس دادن بالاخره موفق شدم با مسئول مربوطه صحبت کنم
    تشریح کردم وضعیتمونو براش خیلی خوب گوش کرد و گفت میگم که سریعتر به مسئله ی مربوط به مبین نت رسیدگی کنند.
    این شمارش هست : 02188113770 آقای صاری خانی
    تا ساعت 4 و نیم هم هستند
    تعداد تماس ها بالاتر بره به نظرم بهتره .. هر کی میتونه تماس بگیره
    واسه کل ایران این شمارس یا فقط واسه تهران ؟ کسایی که شهرستان هستن با چه شماره ای پیگیری کنن .
    چی گفتی بش؟
    اصلا قانونی هست که بشه ساعت 2تا8 رایگان رو برگردوند یا فقط شکایت راجب قرار داد فعلیتون هست . چون من که 1 ماه دیگه تموم میشه حالا 3 هفتشو حروم خوری کنن مهم نیست دیگه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من الان زنگ زدم
    نیم ساعت باهاشون حرفیدم
    کلا طرف مبین نت و گرفت
    صد مورد از کلاه برداری های مبین نت و گفتم و فقط تو همون یک مورد تغییر ساعت دانلود شبانه گفت حق با مشتریاست
    اما در کل بخدا اینا همشون دستشون تو یه کاسست
    چون اینجا ایران است

5. 5 کاربر از nimajoon66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من که هیچ امیدی به برگشتن شبانه به وضعیت قبلش ندارم

7. 6 کاربر از alichoopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه *Saman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقايون خودتوتو بيخود گول نزنين كسي زورش به مبين نت نميرسه نميگم شكايت نكنين حقتونه اما اتفاق خاصي نميفته مگر اينكه بري سرويس جديد بگيري ديگه تمديد نكني اونوقت كه چيزي ميشه من با گرونيش ساختم گفتم مشكلي نيست با سرعت كمش ساختم فقط فقط بخاطر تايم مجاني حتي همين 3 تا 7 مشكلي ندارم اگه محدود نباشه اما اينم فوق محدود شد حالا كه تايم مجاني كلا برداشتن اميدوارم خيلي ها شبيه من پيدا بشن اونوقت ديگه اينقدر خلوت ميشه كه هيچ شركتي به قول مبين نت برای انتقال اطلاعات حیاتی خودش ساعت 3 صبح لنگ نميمونه.

9. 6 کاربر از *Saman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بخدا تنها راه حل فقط خداحافظی با این شرکته
    هر کس اگه میتونه بره سراغ شرکت های دیگه
    اونایی ام که مثل من تو محدوده adsl نیستن با gprs بسوزن و بسازن

11. 4 کاربر از nimajoon66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واسه کل ایران این شمارس یا فقط واسه تهران ؟ کسایی که شهرستان هستن با چه شماره ای پیگیری کنن .
    چی گفتی بش؟
    اصلا قانونی هست که بشه ساعت 2تا8 رایگان رو برگردوند یا فقط شکایت راجب قرار داد فعلیتون هست . چون من که 1 ماه دیگه تموم میشه حالا 3 هفتشو حروم خوری کنن مهم نیست دیگه .
    وقتی که شما که مودم رو خریدید گفته بود در تمام طرح ها 2 تا 8 رایگانه و اسمی هم از محدودیت حجمی نبرده بود.

13. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من این سه چهار ماهو با مبین نت دزد سر میکنم تا حجمم تموم شه دیگه هم تمدید نمیکنم مگه مغز خر خوردم؟؟

15. 3 کاربر از alichoopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشترکین گرامی با سلام و درود فراوان؛ در خصوص تغییرات اعمال شده در ساعت‌های رایگان شبانه، توضیحات زیر خدمت شما تقدیم می‌شود:
    ۱- حجم بالای اعتراض مشترکین در مورد کاهش کیفیت خدمات در ساعات رایگان شبانه، به‌ویژه برای ارتباطات صوتی و تصویری، که به دلیل مصرف بی‌رویه‌‌ی تعدادی از مشترکین ایجاد شده بود، منجر به اتخاذ این تصمیم شد تا طبق الگوهای مصرف عادلانه‌ی اپراتورهای مطرح تغییراتی در زمان استفاده‌ی رایگان شبانه اعمال شود.
    ۲- شرکت ارتباطات مبین‌نت، اپراتوری است با اهداف و رسالت ملی، که به منظور ارایه‌ی خدمات ارتباطی باندپهن بی‌سیم بر بستر فناوری وایمکس، ۳۱ استان کشور را تحت پوشش قرار داده است. هم‌اینک علاوه بر صدها هزار مشترک، بسیاری از سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسه‌های مهم نیز که در سراسر کشور خدمات شبانه‌روزی ارایه می‌دهند از شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت برای انتقال اطلاعات حیاتی خود استفاده می‌کنند. اما متأسفانه وجود ترافیک شدید در ساعات رایگان شبانه به دلیل مصرف بی‌رویه‌ی مشترکین باعث شده بود، ارایه‌ی خدمات این دسته از سازمان‌ها با اختلالاتی مواجه شودکه با متعادل‌سازی مصرف شبانه و تغییر ساعت، این مشکلات برطرف می‌شود.
    ۳-
    اعمال این تغییرات و محاسبه‌ی مصرف رایگان شبانه از ۱۰ اسفند اجرایی می‌شود. از همه‌ی شما عزیزان درخواست داریم، مبین‌نت را در اجرای برنامه‌های پیش‌رو برای افزایش سطح کیفیت خدمات و رضایت‌مندی هر چه بیش‌تر مشترکین یاری دهید. سربلند و پیروز باشید.
    ما که از شرش راحت شدیم. به امید ورشکستگی این شرکت. وقتی به این مدتی فکر میکنم که مشتری این شرکت بودم، می بینم مبین نت مصداق هر روز بدتر از دیروزه. درست موقعی که فکر میکنم از این بدتر نمیشه، یه ترفند جدید رو میکنه. پس بعد عید باید منتظر خبرای خوبی بود

چرا مبین‌نت باید بیشتر از توانش مشتری بگیره که حالا اینجور توی گل بمونه؟ یادتون باشه چند وقت پیش هم از مدیرش یه مصاحبه فرستادم که توش گفته بود دلشون می‌خواد شهرهای بیشتری رو حذف کنن، اما سازمان تنظیم مقررات مخالف هست. یعنی اینها قبل از کندن چاه، منار رو دزدیدن.

اما از اون مهمتر این دو تا دروغ ابلهانه‌ای است که گفته.

اولش گفته که حجم بالای اعتراض بوده که باعث این تصمیم شده. کی بود که رفته به اینها شکایت کرده؟ آیا تعداد اون شکایتها بیشتر بوده یا شکایتهای الان. درضمن همه می‌دونن مشکل عمده کم شدن سرعت بخاطر پائین کشیدن فیتیله دانلود توی شبها هست و نه فقط بخاطر زیاد بودن مشتری پای خط.

و دوم و نهایت اینکه مبین‌نت رسماً مشتری‌هاش رو ساده‌لوح فرض کرده که اینجور دروغ بچه‌گانه می‌گه. مگه تابحال سرعت کلی بین طرح حجمی و نامحدود یکی بوده. یعنی با اعمال ضریب اشتراک سرعت نامحدود رو در کل کمتر از حجمی محدود می‌کردن. پس وقتی مثل آب خوردن می‌تونن اینکار رو بکنن الان هم می‌تونن اون سازمانهای ادعا شده رو با اشتراک یک به یک تامین کنن تا عملاً حتی توی ساعتهای مجانی شب هم افت سرعت نداشته باشن. مشکل اینجاست که مبین‌نت دروغ می‌گه و تمام این حرفها بهونه بچه‌گانه هست.

همچین هم می‌گه رسالت ملی که انگار اگه مشتری اعتراض بده، شده ضدملی و جلوی آپلو هوا کردن مبین‌نت رو گرفته. به قول pcgamer عزیز هم کدوم سازمان احمقی می‌یاد اهداف ملی و رسالت مهمش رو بسپره دست سیستم وایمکس ایران که سرتاسر پر از عیب و مشکل هست و چیزهایی مثل نویز و پارازیت هم اضافه بر سازمان مزاحمت ایجاد می‌کنن. طرف یا کابل مخصوص می‌کشه یا اگه بانک یا جاهای مشابه هم هست از روش دید مستقیم نقطه به نقطه استفاده می‌کنه که خیلی امن‌تر و سریعتر و البته بدون قعطی هست. البته روش استفاده از دیش ماهواره که الان خیلی از بانکها به این روش کار می‌کنن هم که دیگه قدیمی شده. این جواب مبین‌نت فقط برای گول زدن مشتری از همه جا بی‌خبر هست و نه واقعیت.
    Last edited by ninipc; 26-02-2014 at 17:38.

17. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقايون خودتوتو بيخود گول نزنين كسي زورش به مبين نت نميرسه نميگم شكايت نكنين حقتونه اما اتفاق خاصي نميفته مگر اينكه بري سرويس جديد بگيري ديگه تمديد نكني اونوقت كه چيزي ميشه من با گرونيش ساختم گفتم مشكلي نيست با سرعت كمش ساختم فقط فقط بخاطر تايم مجاني حتي همين 3 تا 7 مشكلي ندارم اگه محدود نباشه اما اينم فوق محدود شد حالا كه تايم مجاني كلا برداشتن اميدوارم خيلي ها شبيه من پيدا بشن اونوقت ديگه اينقدر خلوت ميشه كه هيچ شركتي به قول مبين نت برای انتقال اطلاعات حیاتی خودش ساعت 3 صبح لنگ نميمونه.

من هم متعقدم وقتی وسط این خرابکاری مبین‌نت، ۵ اسفند می‌یان بهش جایزه هم می‌دن معلومه که بازرس و ناظر هم رفیقش هستن و کاری باهاش ندارن. اما بیشتر از شکایت این سر و صدا کردن کاربرها حسنش این هست که مردم خبردار بشن و بخصوص توی بخش اشتراک با مودم جییبی که رسماً کلاهبرداری مبین‌نت حساب می‌شه کسی جلو نیاد که بعداً ضرر کنه. بدبخت می‌یاد قرارداد دو ساله می‌بنده و مبین‌نت هم مدام توی این دو سال هر کاری خواست می‌کنه و مدام قرارداد رو به نفع خودش عوض می‌کنه.

19. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •