واسه من 1 گیگ اضافه کردن ترافیکم مجازم شده 6 گیگ ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واسه من 1 گیگ اضافه کردن ترافیکم مجازم شده 6 گیگ ...
شما 3 ماهه گرفتی دیگه؟
من دورمو ماه به ماه تمدید می کنم
قضیه این چیه؟بازم شاتل می خواد کاربراشو مرام کش کنه؟!این علاوه بر اون ترافیکی هست که اضاف کردن؟
هدیه شاتل به ازای اختلالات اینترنت
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم به دلیل بروز مشكل در بسترهای مخابراتی و پهنای باند کشور، از هفته دوم اردیبهشت، شاهد اختلالاتی در سرویس اینترنت پرسرعت برخی از استان های کشور بودهایم. از آن زمان همکاران فنی این شرکت تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل برطرف گردد. اگر چه اختلالات یادشده خارج از اختیار گروه شرکت های شاتل بوده است و مشكلات ناشی از زیرساختهای ارایهی سرویس، شامل تعهد ارایهی سرویس شاتل نمیشود، اما با هدف جلب رضایت کاربران عزیزان، بستههای مختلف ترافیک رایگان به سرویس آنان اختصاص خواهد یافت. مشتریان عزیز، برای اطلاع از جزییات ترافیك اختصاص داده شده و زمان استفاده از آن میتوانند به پست الكترونیك خویش مراجعه كنند.
این هدایا شامل مشتریان شهرهای ، اردبیل، آمل، اهواز، اصفهان، بابل، بافت، بردسیر، بم، بیرجند، پاكدشت، تهران، تبریز، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساری، ساوه، سمنان، شاهرود، شهررضا، شیراز، فولادشهر، فیروكوه، قزوین، قم، كاشان، كرمان، كرج، كرمانشاه، كوهپایه، مراغه، مرند، مشهد، میبد، ورامین خواهد بود و به مشتركینی اختصاص خواهد یافت كه در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده و یا قطع به علت اتمام ترافیك باشند. گفتنیست، مشتریان كه در خواست تغییر سرویس ایشان در سیستم ثبت و فعال شده است، مشمول این طرح نخواهند بود.
امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود و كیفیت خدمات ارایه شده در آینده جبران مشكلات پیش آمده باشد.
در پایان، از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم.
گروه شرکت های شاتل
Last edited by frankval; 31-05-2010 at 22:56.
\
اقا كدوم منطقهاي؟
ما رو كه پير كرد اين شاتل به خدا
دیگه خسته شدم از دست شاتلتورو خدا بگید کاشان جایی بهتر نداره؟
ایول برای من 1 گیگ اضافه کردن![]()
شما سرویستون چیه؟ من اکو256 یک ماهه دارم هنوز چیزی اضافه نشده![]()
اکو 128 سه ماهه
منم!
بله، اضافه بر اون هست، اون که کلی هست، یعنی دیگه از این به بعد مثلا سه ماه اکو 6 گیگ هست نه 5 گیگ، اون گیگ هدیه هم به خاطر افت سرعته که البته من نداشتم، ولی خوب به خاطر همدردی با دوستانی که افت سرغت داشتن!![]()
Last edited by blackhero; 31-05-2010 at 23:47.
خوب این گیگ هدیه افت سرعت کی واریز میشه ؟
برای من که خبری نیست ته تو email نه تو صفحه کاربری
45 دقیقه هم هست که وارد روز تولدم شدم
امروز که تماسی نگرفتن فردا هم فکر نکنم
ای دلم میخواست زنگ میزدن جواب میدادم
هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)