تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2042 از 2403 اولاول ... 10421542194219922032203820392040204120422043204420452046205220922142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,411 به 20,420 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هر مودمی میگیری مودم خود آشنای اول رو نگیر از ایراداتش خود به خود ریست شدن !!! که به قول کارشناسشون اگه پیچ زیر دستگاهو محکم کنی درست میشه و اینکه وای فایش خیلی مشل داره که از هر 10 تا مودم 6 تاش وای فایش مشکل داره و وای فای هر 5 دقیقه قطع میشه !!! عمر مفید مودمهای آشنای اول هم از 1 ماه تا 4 ماهه بعدش باید خوش شانس باشی برات کار کنه از ایرادات دیگشم که خودم به چشم دیدم بعد 8 ماه کارکرد اگه دووم بیاره قدرت سیگنال گیریش ضعیف میشه و سیگنال رو از یه مودم عادی نو خیلی ضعیفتر میگیره اینو من برا یکی از دوستان با تست به عینه دیدیم
    مودم اگه می خوای بگیری فقط هواوی از مخابرات بگیر

2. این کاربر از sin@ 76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما باید حداقل تیک nat رو بزنی که مودم بتونه به کلاینت هایی که بهش وصله اینترنت بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

داداش مرسی ک جواب دادی
    ولی من چک کردم همه درسته
    این عکسو چک کن - واسه شما هم این دوتا غیر فعاله؟

من نمیتونم روشون کلیک کنم

شما باید حداقل تیک nat رو بزنی که مودم بتونه به کلاینت هایی که بهش وصله اینترنت بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام منم همین مشکلو دارم 2 مگ 8 گیگ گرفتم بعضی اوقات هم خود به خود چراغ اینترنت قرمز میشه که باید خاموش روشن کنم که رو اعصابه و بعضی اوقاتم بعد خاموش روشن دیر کانکت میشه
    یه مشکلی دیگه ای هم که من دیدم مثل اینکه با وی پی مشکل داره چون از چند نفر هم پرسیدم همینو گفتن من اوپن و ی پی رو یا سیسکو رو کانکت میکنم بعد مدتی مثلا 50 مگ دانلود کردن اینترنت قطع میشه بعد که وی پی رو قطع میکنم مودمو خاموش روشن میکنم درست میشه !! از چند نفرم پرسیدم همینو گفتن اول فکر کردم وی پی مشکل داره ولی چند تا مختلف امتحان کردم دیدم نه فرقی نمیکنه جالبه همون و ی پ ی رو که رو اینترنت دیگه تست کردم اوکی بود والا ادم به این مخابرات کلاه بردار چی بگه !!!
    سرویس 2 مگشم که باید 260 سرعت بده 220 سرعت میده ولی شرکتای دیگه بالای 300 هست 2 مگاشون !!!
    حالا حجم دزدی و این چیزاش که به کنار !!!!
    ديشب جايي بود اينترنت مخابرات داشت ساعت 9 بود مودم رو روشن كردم ديدم چراغ اينترنت روشن نميشه كانفيگو چك كردم درست بود مودمو حالت بريج گذاشتم دستي كانكت شم ارور 734 ميداد جالب بود زنگ زدم 2020 بعد از كلي معطلي يكي جواب داد گفتم اين ارورو دارم گذاشت تو hold يعد از 1 دقيقه اومد گفت بزار اتو خودش روشن ميشه جالب بود بعد از كلي صحبت مشخص شد كمبود ip دارن مودمو حالت اتو مي زاري و چراغ قرمزش روشنه هنوز سبز نشده نمي تونه ip بگيره اينقد بايد باشي تا يك بنده خدايي ديسكانكت كنه اينترنتشو تا بعد شما ip اون بنده خدارو بگيري بعد اينترنت دار ميشي بالاخره ديشب تقريبا 1 ساعت وقتمو گرفت تا اينترنت دار بشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تو لاهیجانم
    بین اسیا تک یا شاتل موندم؟

7. این کاربر از nima1221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

تو لاهیجانم
    بین اسیا تک یا شاتل موندم؟
    شاتل بهتره درست محدود میکنه ولی من الان هر شب دانلود دارم 20 گیگ تو دو هفته گرفتم بدون محدودیت
    آسیاتک کلا روزا محدودیت داره چه برسه به شب|شبانه هم یه خورده از سرعت واقعی کمتر میده برای سرویس های پایین 128 رو 64 میده 256 رور 32 512 رو 55 تا 60 1024 رو 90 و 2048 رو حدودا تا150 میده و 10 مگ رو هم 256
    کلا سمتش نیا فرقی هم نداره که کدوم شهر یا استان باشی چون محدودیت از آسیاتک مرکزی تو تهران هست

9. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شاتل بهتره درست محدود میکنه ولی من الان هر شب دانلود دارم 20 گیگ تو دو هفته گرفتم بدون محدودیت
    آسیاتک کلا روزا محدودیت داره چه برسه به شب|شبانه هم یه خورده از سرعت واقعی کمتر میده برای سرویس های پایین 128 رو 64 میده 256 رور 32 512 رو 55 تا 60 1024 رو 90 و 2048 رو حدودا تا150 میده و 10 مگ رو هم 256
    کلا سمتش نیا فرقی هم نداره که کدوم شهر یا استان باشی چون محدودیت از آسیاتک مرکزی تو تهران هست
    ممنون داداش
    من اگه از شاتل 256 نامحدود بگیرم بیشتر از 22 گیگ دانلود داشته باشم(همون حداقل تبادل) چی میشه؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستانی که از چیز پی ان استفاده میکنن، سعی کنن حتما در تنظیمات مودم، DNS دستی وارد کنن. اگر روی حالت اتوماتیک بذارید، DNS مخابرات انتخاب میشه و حتی در صورت استفاده از چیز پی ان ها هم یک ضعف امنیتی به نام DNS Leak تهدیدتون میکنه. به این ترتیب، با اینکه سایت هایی که ازشون دیدن میکنید یا ISP شما از هویت و رفتار آنلاین شما بی اطلاع خواهند بود، اما سرور DNSـی که ازش استفاده میکنید به این اطلاعات دسترسی داره. تعداد کمی از ارایه دهنده های معتبر چیز پی ان در کلاینت های خودشون قابلیت جلوگیری از DNS Leak رو گذاشتن. پس زیاد بهشون تکیه نکنید.
    به عنوان مثال اگر با DNS مخابرات به چیز پی ان وصل بشید و از سایت های زیر تست بگیرید، به احتمال زیاد در لیست DNSها یکی دوتا سرور ایرانی ظاهر میشه. این درحالیه که مکان IP شما جایی خارج از ایرانه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهتره در تنظیمات مودم از DNSهای عمومی گوگل استفاده کنید (8.8.8.8 و 8.8.4.4) چون به گوگل میشه تا حدی اعتماد کرد اما به ...

12. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ممنون داداش
    من اگه از شاتل 256 نامحدود بگیرم بیشتر از 22 گیگ دانلود داشته باشم(همون حداقل تبادل) چی میشه؟
    ببین تو سایتش اینطوری مینویسنه ولی چیز دیگه ای هست
    45 گیگ محدود میشی

14. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببین تو سایتش اینطوری مینویسنه ولی چیز دیگه ای هست
    45 گیگ محدود میشی
    128 چند گیگ محدود می کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •