تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2042 از 2376 اولاول ... 10421542194219922032203820392040204120422043204420452046205220922142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,411 به 20,420 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدايى جبارى اقدام خوبى است

در آستانه بازى استقلال و الجزيره طبيعتاً نوشتن از غيبت جبارى و دفاع از نبودن او شايد از نظر فنى اشتباه محض باشد اما از نظر روحى و روانى و از همه مهمتر از نقطه نظر دفاع از اصول فوتبال كاملاً درست است. اين نخستين بار نيست كه جبارى براى استقلال حاشيه مى سازد، نخستين سال هم نيست شماره ۸ هر چند از نظر فنى ستاره اى است اما از منظر مسائل حاشيه اى، بزرگترين معضل اين تيم شده است. جالب اينجاست كه جبارى از نظر مسائل اخلاقى از چهره هاى برتر فوتبال كشور است و كمتر پيش آمده كه در مورد زندگى شخصى او خبرى يا شايعه اى نامطلوب بر سر زبان ها بيفتد. با اين حال جبارى اصرار دارد تا با برخى اقدامات غير حرفه اى تمام نكات مثبت خود را زير سؤال ببرد. رفتارى كه او در عربستان از خود نشان داد هم رفتارى غيرحرفه اى و نامناسب بود. او با رفتار از سر غرور خود كارى كرد كه روحيه تيمى استقلال ضربه خورد و وحدت تيم مقابل چشمان تيم رقيب از هم فرو پاشيد. متأسفانه مجتبى جبارى با اين اخلاق خود همه را وادار كرده تا هنر فوق العاده اش را ناديده بگيرند و قيد حضور او را بزنند.
    •••
    استقلال به مجتبى جبارى نياز دارد و همان طور كه به چند مهره ديگر خود بيش از بقيه نفرات نيازمند است. با اين حال استقلال «محتاج» جبارى نيست و حتى اگر غيبت او به تيم لطمه هم بزند، باز از ميدان دادن به او سودى نخواهد برد . جبارى حد و حدود و حريم همه چيز را زير پا گذاشته و اين بزرگترين گناهى است كه يك ستاره مرتكب مى شود. دلمان مى سوزد از اين همه استعداد كه دارد هرز مى رود.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشكان نامدارى خوش تيپ ترين استقلالى است

برهانى: به هيچ كسى لو نمى دهم كه عيد به كجا مى روم

برهانى يكى از بهترين سال هاى خود را سپرى كرد. وقتى پايت به گلزنى باز شود و با هر اراده بتوانى توپ را وارد دروازه كنى آن وقت مى خواهى سال ۸۷ سال خوبى برايت نباشد؟
    آرش برهانى پاسخگوى سؤالات ويژه نوروزى ما بود:
    • عيد شما را ياد چه چيز مى اندازد؟
    - تحول، دور هم جمع شدن و ديد و بازديد. اينكه همه خانواده ها در اين روزها خاطرات شيرينى را دنبال مى كنند.
    • سال ۸۷ چطور بود؟
    - سال خيلى خوبى را گذراندم. از آن راضى ام و مى توانم بگويم يكى از بهترين سال هايم بود.
    • سال ۸۸ چه اتفاقى قرار است براى برهانى بيفتد؟
    - بنويسيد آرش در سال جديد با استقلال قهرمانى را تجربه مى كند.
    • عيد كجا مى روى؟
    - خارج از ايران. اما جايش را به هيچ كس نمى گويم، نمى خواهم لو بدهم كه عيد به كجا مى روم.
    • دوست دارى سر سفره هفت سين كنار چه كسانى باشى؟
    - خانواده ام، دوست داشتم عيد را به كرمان بروم اما به دليل مشغله هاى زياد نمى توانم كنار آنها باشم.
    • اولين دعايى كه سر سفره هفت سين مى كنى؟
    - سلامتى همه مردم. بهترين نعمت سلامتى است و بس.
    • به كدام يك از هفت سين ها علاقه بيشترى دارى؟
    - سكه.
    • پس مشخص است كه خيلى به پول علاقه دارى.
    - نه، چون سكه در سفره هفت سين جمع و جورتر از همه سين هاست به آن علاقه بيشترى دارم. در ضمن هيچ كس نيست كه از پول بدش بيايد. من هم مثل همه به پول اهميت مى دهم.
    • خوش تيپ ترين استقلالى از ديدگاه تو؟
    - اشكان نامدارى، دروازه بان استقلال از همه بچه هاى تيم خوش تيپ تر است.
    • اينكه مى گويند پژمان منتظرى خيلى لاف مى زند درست است؟
    - حقيقت اينكه من به خالى بندى پژمان زياد دقت نكردم. اصولاً هم سعى مى كنم حرف هايش را باور كنم.
    • زيرآب زن استقلال چه كسى است؟
    - نداريم، خوشبختانه همه بچه هاى تيم هواى هم را دارند.
    • شلوغ ترين بازيكن استقلال؟
    - ميثم منيعى چون مدام سر به سر بازيكنان تيم مى گذارد. ميثم خيلى حرف مى زند. اگرچه بازيكن شلوغى است ولى قلب مهربانى هم دارد.
    • يك دروغ سيزده بگو؟
    - استقلال قهرمان آسيا نمى شود.
    • چقدر به تيپ و لباس اهميت مى دهى؟
    - زياد اهميت نمى دهم. نه دنبال خريد لباس هاى گرانقيمت هستم و نه اينكه نسبت به اين مسأله كاملاً بى تفاوت باشم.
    • حرف خاصى ندارى؟
    - آرزوى سربلندى، كاميابى و سرافرازى براى تمام مردم ايران دارم. اميدوارم همه سال خوبى را داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منيعى: ۲۵۰۰ تومان در حساب بانكى ام دارم

هلو از تمام سين ها دوست داشتنى تر است

ميثم منيعى آدم جالبى است و به همين خاطر حرف هاى جالبى هم به زبان مى آورد. در فاصله چند روز مانده تا آغاز سال ۸۸ با منيعى همصحبت شديم كه ماحصل اين گفت وگو را در ذيل مى خوانيد:
    • ميثم يعنى چى؟
    - معنيشو نمى دونم. فقط مى دونيم ميثم يكى از ياران اميرالمؤمنين بوده است.
    • منيع چطور؟
    - منيع يعنى بزرگ.
    • اهل مد هستى؟
    - تا حدودى اما زياد نه. كلاً هر چى خوشم بياد مى خرم.
    • بيشترين پولى كه براى خريد لباس دادى چقدر بوده؟
    - ۷۰۰ هزار تومان.
    • خوش تيپ هستى؟
    - تا دلت بخواد...
    • چقدر مطمئن؟
    - خب هستم ديگر...
    • ميثم منيعى پولداره؟
    - خدا را شكر وضعمان بد نيست. پولدار نيستم اما خداوند به قدرى داده كه بتوانيم زندگى كنيم.
    • چقدر پول تو حساب بانكيت هست؟
    - نمى دونم. آنقدر زياده حسابش از دستم در رفته...! فكر كنم ۲۵۰۰ تومان...
    • آشپزى بلدى؟
    - در اين كار استادم.
    • چى درست مى كنى؟
    - تخم مرغ!...
    • ديگر چه غذايى بلدى درست كنى؟
    - تخم مرغ ...
    • غير از تخم مرغ؟
    - بازم تخم مرغ ...!
    • سفره هفت سين مى چينى؟
    - صددرصد
    • كدوم سين رو بيش از همه دوست دارى؟
    - هلو ...!
    • عيد كجا مى رى؟
    - دوست دارم كنار خانواده باشم و به مسافرت بروم.
    • كدوم شهر رو انتخاب مى كنى؟
    - يا اصفهان مى ريم و يا شمال.
    • قشنگ ترين شهر ايران؟
    - همه شهرها قشنگند اما شهرهاى شمالى كشور يه چيز ديگه است.
    • خارج از كشور چى؟
    - هنوز كه قسمت نشده براى تفريح به خارج از كشور برم تا ببينيم در آينده چى مى شه!
    • دوست دارى كدوم كشور رو از نزديك ببينى؟
    - نمى دونم، هر وقت خواستم برم تصميم مى گيرم. هر چه پيش آيد خوش آيد!
    • تا حالا بد كسى رو خواستى؟
    - نه.
    • مطمئنى؟
    - يادم نمى ياد بد كسى رو خواسته باشم!
    • ديگران چطور؟ بد تو رو مى خواهند؟
    - فكر مى كنم مى خوان!
    • كى بدتو خواسته؟
    - به هر حال بعضى از دوستان بد ما را خواستند ديگر.
    • عيدى مى دى يا مى گيرى؟
    - ما فقط عيدى مى ديم!
    • به كيا عيدى مى دى؟
    - به هر كى بياد جلوم مجبورم عيدى بدم!
    • چرا؟
    - انتظار دارند ديگر!
    • اولين بار از كى عيدى گرفتى؟
    - از پدرم.
    • چى گرفتى؟
    - يادم نيست. فكر كنم پول بود.
    • اولين بار به چه كسى عيدى دادى؟
    - به پدر ومادرم.
    • تو هم پول عيدى دادى؟
    - نه، عيدى معنوى دادم.
    • غير از پدر و مادرت اولين عيدى را به كى مى دى؟
    - به خواهرزاده ۹ ساله ام.
    • چقدر عيدى مى دهى؟
    - ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان.
    • سال ۸۷ چطور بود؟
    - از نظر ورزشى سال بدى برايم بود.
    • مهمترين اتفاقى كه در سال ۸۷ برايت افتاد؟
    - رفتن به خانه خدا.
    • دوست دارى در سال ۸۸ چه اتفاقى بيفتد؟
    - دوست دارم سال خوبى از لحاظ ورزشى برايم باشد.
    • در تمرينات استقلال با كى بيش از همه رفيقى؟
    - اونا با من رفيقن! من زياد تحويلشون نمى گيرم!
    • خب كى با تو رفيق تره؟
    - فرهاد مجيدى همش مياد خودشو به من مى چسبونه اما من تحويلش نمى گيرم!
    • نظرت راجع به كلمات زير:
    سفره هفت سين: قشنگه
    فرق امير قلعه نويى با ناصر حجازى: سنشون با هم فرق زيادى داره.
    عدد :۸۷ تموم شد
    عدد :۸۸ اميدوارم خوش يمن باشد.
    مدد جبارى: زحمتكش
    • حرف آخر؟
    - ارادتم به حضرت فاطمه زهرا (س)فراموش نمى شه.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس كمبود بازيكن دارد

امير حسين صادقى: مشكلات جبارى، كوه را هم خرد مى كند

اميرحسين صادقى مدافع سابق استقلال دوست دارد با به پايان رسيدن فصل مجدداً پيراهن آبى را بر تن كند. اگر مسئولان استقلال مثل فصل قبل با صادقى تا نكنند او به عضويت تيم آبى در مى آيد تا پرسپوليس مقصد نهايى او نباشد. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
    • جريان مشكل تو با مس چيست؟
    - عدم هماهنگى در مبلغ قراردادم سبب شد با مس به مشكل بربخورم كه خدا را شكر مشكلم در حال حل شدن است.
    • گفته بودى در تمرينات مس شركت نمى كنى. درست است؟
    - قبلاً اين حرف را زده بودم اما مسئولان باشگاه قانعم كردند تا در تمرينات مس حاضر شوم. با مديريت به توافق رسيدم و ديگر مشكلى از اين جهت ندارم. من به دليل مشكلات مالى به مس آمده بودم و بر روى پول قراردادم حساب باز كرده بودم. به همين جهت بشدت پيگير مطالباتم شدم كه خوشبختانه با يارى مسئولان باشگاه همه چيز حل شد.
    • پس ديگر مشكلى ندارى؟
    - نه، مشكلى براى حضور در تمرينات مس ندارم و اتفاقاً با توانايى بالا خودم را براى چند بازى باقى مانده آماده مى كنم.
    • استقلال مقابل الاتحاد شكست خورد. نظرت در مورد باخت تيم سابقت چيست؟
    - هيچ وقت باخت يك تيم نشانگر ضعف آن نيست. همان طور كه پيروزى يك تيم هم دليل بر قدرت آن ندارد. استقلال اول فصل هم چند باخت داد و همه به اين تيم ايراد گرفتند اما ديديد كه آن تيم ضعيف چطور به اقتدار رسيد. تيمى كه خيلى حرفه اى باشد، مى تواند خودش را نشان بدهد. مى دانم كه بازيكنان استقلال توان قهرمانى در آسيا را هم دارند. آنها نشان دادند كه مى توانند تيمشان را به موفقيت برسانند. به عقيده من استقلال و سپاهان شانس فيناليست شدن در بازى هاى آسيايى را دارند.
    • پرسپوليس چطور؟
    - پرسپوليس كمبود بازيكن دارد. اين تيم نمى تواند در آسيا موفق باشد اما استقلال با وجود مهره هاى كاربلد حتماً در آسيا به اقتدار مى رسد.
    • با توجه به دوستى نزديكت با جبارى نظرت در مورد حركت او چيست؟
    - مجتبى سال بسيار سختى را دنبال كرد. از يك طرف خواهرخانم او امسال فوت كرد و از سوى ديگر پدرش. او ۳ ، ۴ بار تا به حال پايش را عمل كرده است. شرايط روحى خوبى ندارد. من در زندگى اش بودم و مى دانم چه سختى هايى را دنبال كرده است. فقط مجتبى است كه مى تواند خودش را احيا كند . هرچند قبل از بازى با الاتحاد آقاى واعظى آشتيانى گفتند جبارى هيچ مشكلى با استقلال ندارد اما مجتبى در بازى چيز ديگرى را نشان داد. مسئولان باشگاه بايد در حل مشكل او درايت بيشترى داشته باشند. جبارى مشكل روحى دارد و بايد مشاوره شود. من خودم در اين ۴ ۵، سال كه با او رفيق بودم كوچكترين بى احترامى از مجتبى نديدم. آن بلاهايى كه سر مجتبى آمد كوه را خرد مى كرد اما كوه استوارتر از هميشه ايستاد.
    • بازى هاى ليگ رو به پايان است. مقصد نهايى تو كجاست؟
    - براى بار پنجاهم اعلام مى كنم اگر قصد جدايى از مس را داشته باشم هدف من استقلال است. دوست دارم به اين تيم بروم اما اگر استقلالى ها من را نخواستند به يك تيم بزرگ ديگر مى روم. من ۷ سال در استقلال جان دادم. همه هواداران و مسئولان استقلال از تعصب من آگاه هستند . من الان يك چك ۵۰ ميليونى دارم اما هنوز به خاطر عشق به استقلال آن را به اجرا نگذاشته ام. نمى خواهم نمكدان بشكنم. از استقلال طلب دارم اما از اين تيم شكايت نمى كنم. با اين حال به دنبال طلبم مى روم و اميدوارم آقايان به وعده هاى خود عمل كنند. مشكل مالى دارم و حقم را مى خواهم. واقعاً چند سال به حرمت نام استقلال صبر كردم و پولم را نگرفتم اما فكر مى كنم ديگر وقت پرداخت حق و حقوقم فرا رسيده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با حمايت هوادارانمان الجزيره را شكست مى دهيم

بيك زاده: باور نمى كرديم بازى را باخته ايم

بدشانسى را تنها دليل شكست تيمش مقابل الاتحاد مى داند. هاشم بيك زاده كه مقابل الاتحاد به صورت ثابت براى تيمش بازى كرد مدعى است اگر تيمش كمى خوش شانس بود الان با دست پر به تهران آمده بود اما... گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
    • چرا به الاتحاد باختيد؟
    - بدشانسى. اگر بدشانس نبوديم الان بايد با دست پر به ايران برمى گشتيم. در عين ناباورى گل خورديم تا بدون كسب امتياز عربستان را ترك كنيم.
    • چرا استقلال در بازى هاى حساس برد را به باخت يا تساوى تبديل مى كند؟
    - ما مشكل خاصى نداريم. بازى است و هزار اتفاق پيش بينى نشده كه متأسفانه اين حوادث هميشه سراغ ما را مى گيرند. اگر در عربستان كمى خوش شانس بوديم با دست پر به تهران برمى گشتيم.
    • باخت در دقيقه پايانى بازى خيلى سخت بود. درست است؟
    - واقعاً خيلى تلخ بود. نمى توانستيم باور كنيم بازى را باخته ايم. من حتى ناى راه رفتن در زمين را هم نداشتم. شب بدى بود. آنقدر كه حالا حالاها از خاطرمان پاك نمى شود.
    • قبول دارى استقلال مقابل الاتحاد در حد و اندازه خودش نبود؟
    - نه. ما خيلى هم خوب بازى كرديم. گل برترى را هم ما زده بوديم اما باز هم مى گويم بدشانس بوديم كه باختيم وگرنه بازى قابل قبولى را از خود ارائه داديم.
    • مقابل الاتحاد به صورت ثابت به ميدان رفتى. فكرش را مى كردى؟
    - تمام هدفم اين بود كه خودم را نشان بدهم. در زمين هم زحمت زيادى كشيدم. اميدوارم توانسته باشم نظر كادرفنى را به سوى خود جلب كنم.
    • در تعطيلات نيم فصل قصد جدايى از استقلال را داشتى و حالا به يك بازيكن ثابت در اين تيم تبديل شده اى. علت را چه مى دانى؟
    - لطف خدا و تلاش خودم و البته اعتمادى كه اميرخان به من كردند. اگر قلعه نويى به من اعتماد نمى كرد نمى توانستم خودم را نشان بدهم.
    • رقابت در جناح چپ استقلال زياد است. اين موضوع را چطور ارزيابى مى كنى؟
    - در اين مورد هيچ حرفى نمى زنم. دوست ندارم وارد حاشيه شوم.
    • نظرت در مورد حركت جبارى در بازى با الاتحاد چيست؟
    - من به عنوان بازيكن استقلال نمى توانم نظرى در اين خصوص بدهم. جبارى خودش تصميم گيرنده حركتش است، نه من كه بخواهم او را محكوم يا تأييد كنم.
    • بازى با الجزيره را چطور مى بينى؟
    - بازى سختى در پيش داريم. به همين دليل بايد با تمام وجود مقابل آنها به ميدان برويم. ما فقط ۳ امتياز اين بازى را مى خواهيم.
    • آنها اولين بازيشان را باخته اند. بنابراين ديدار با الجزيره زياد هم سخت به نظر نمى رسد.
    - در بازى هاى آسيايى تمام تيم ها خطرناك و غيرقابل پيش بينى هستند. ما آنها را به هيچ وجه دست كم نمى گيريم تا انشاءالله با اتكا به حمايت هوادارانمان الجزيره را شكست دهيم. ما چهارشنبه منتظر ۱۰۰ هزار تماشاگرى هستيم كه براى تشويق استقلال به ورزشگاه آمده اند.
    • استقلال مى تواند يكى از مدعيان قهرمانى در آسيا باشد؟
    - ما به قهرمانى در آسيا خيلى اميدوار هستيم. هدفمان هم كسب اين عنوان است تا انشاءالله با يكدلى و اتحاد قهرمان آسيا شويم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

او را تنبيه مى كنيم اما...

واعظى آشتيانى: كارى نمى كنيم كه فوتبال جبارى تمام شود

امير رضا واعظى مديرعامل باشگاه استقلال طى اظهار نظرى گفت: با اين حرف كه قلعه نويى مرد روزهاى سخت نيست، مخالفم.در حاشيه ديدار روساى فدراسيون ها با رئيس سازمان تربيت بدنى، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم دغدغه فدراسيون دوچرخه سوارى و هم دغدغه استقلال را دارم. براى هر ۲ نهاد برنامه دارم و با حضور نيروى انسانى، مى توانم آنها را پر قدرت در عرصه ها قرار دهم. رئيس فدراسيون دوچرخه سوارى در مورد تصدى دوشغله ها در ورزش اظهار داشت: به قانون احترام مى گذارم اما فقط يك نهاد نمى تواند قانون را تفسير كند. زمانى كه ارگان ها با مسأله ۲ شغله ها مشكلى ندارند و حتى مجلس شوراى اسلامى به آن ايراد نمى گيرد و ديوان محاسبات نيز همين رويه را، چرا رئيس سازمان بازرسى چنين ايرادى مى گيرد؟ وى تاكيد كرد: تابع قانون هستم اما برايم جاى سوال است كه چرا سازمان بازرسى به ۲ شغله ها ايراد مى گيرد و ديگران در مواجه با اين مسئله مى گويند اين شغل نيست. قانون قابل احترام است و حتما مى خواهيم آن اجرا شود؛ اما اميدوارم جواب سوال من نيز پيدا شود. مديرعامل استقلال در مورد ديدار با الاتحاد عربستان گفت: هيچكس باور نمى كرد از اين تيم شكست بخوريم. بازيكن الاتحاد اگر ۱۰۰ بار ديگر شوت بزند، يك بار هم آن توپ گل نمى شود. فوتبال جذابيتش به همين است. در اين شكست كادر فنى مقصر نيست و اتفاق غير مترقبه اى رخ داد. آشتيانى تصريح كرد: بايد تجربه داشته باشيم كه بتوانيم در ۱۰ دقيقه پايانى، نتيجه را حفظ كنيم و از گل هاى زده شده مراقبت كنيم. مدير عامل استقلال در مورد اينكه مى گويند قلعه نويى مرد روزهاى سخت نيست، گفت: هر اظهار نظرى قابل احترام است. هر مربى سليقه خودش را دارد؛ اما گاهى اوقات فنون در كنار هم جواب نمى دهند. با اين حرف كه قلعه نويى مرد روزهاى سخت نيست، مخالفم. مگر روزهاى سخت چه روزهاى هستند؟ آشتيانى در مورد شايعه اخراج مجتبى جبارى گفت: جبارى كنار گذاشته نمى شود بلكه بايد تنبيه سازنده شود تا فوتبالش تمام شود و درسى از كارى كه كرده، بگيرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بيژن كوشكى مرد سال فوتبال لرستان

از سوى كارشناسان ، مربيان و مطبوعات فوتبال لرستان و طى نظرخواهى صورت گرفته مردان برتر فوتبال لرستان در سال ۸۷ برگزيده شدند و بيژن كوشكى مدافع خرم آبادى استقلال تهران با اكثريت آرا به عنوان مرد سال فوتبال لرستان برگزيده شد و على گودرزى مدافع ملى پوش نوجوانان ايران به همراه نويد شجاعى اسدى هافبك ملى پوش نوجوانان ايران و خرم آبادى به همراه سجاد بيرانوند دروازه بان برق شيراز، عليرضا كردى مدافع شهردارى بندرعباس و حميد فتحى مدافع استيل آذين در رده بعدى قرار گرفتند.

جبارى به ديدار واعظى آشتيانى مى رود

مجتبى جبارى هافبك استقلال كه بنا به تصميم امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان از اين تيم اخراج شده است قصد دارد به ديدار اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال رفته و با وى جلسه اى را به طور اختصاصى برگزار كند. قرار است در اين جلسه جبارى خواستار تعيين تكليف خود با استقلال شود.

بازيكنان استقلال امروز فيلم مى بينند

بنا به صلاحديد امير قلعه نويى سرمربى استقلال كليه بازيكنان و اعضاى كادر فنى اين تيم صبح امروز با حضور در محل باشگاه به تماشاى بازى الجزيره مقابل ام صلال قطر خواهند پرداخت. طبق شنيده هاى ما قرار است كليه نقاط ضعف و قوت الجزيره حريف بعدى استقلال در ليگ قهرمانان در اين جلسه براى بازيكنان گفته شود تا آنها با شناخت بيشترى به مصاف حريف خود بروند.

مشورت هاى مجيدى با كادرفنى استقلال

با توجه به اينكه فرهاد مجيدى مهاجم استقلال سابقه حضور چندين ساله را در فوتبال امارات دارد كادرفنى آبى پوشان قصد دارد از وى براى ديدار فردا مقابل الجزيره امارات مشورت بگيرد. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى اين تيم قصد دارد از اين بازيكن به طور ثابت سود ببرد تا بتواند ۳ امتياز را كسب كند.

استقلال امروز در آزادى تمرين مى كند

آبى پوشان تهران امروز (سه شنبه) در ورزشگاه آزادى حضور پيدا مى كنند. بازيكنان استقلال امروز بر خلاف دفعات گذشته كه در دستگردى تمرين مى كردند، در زمين اصلى استاديوم آزادى مشغول به آماده سازى خود مى شوند تا شرايط به ميدان رفتن مقابل الجزيره را پيدا كنند. جدا از استقلالى ها، بازيكنان الجزيره هم امروز در ورزشگاه آزادى تمرين خواهند كرد.

قلعه نويى امروز در كنفرانس خبرى جواب مى دهد

كنفرانس خبرى پيش بازى استقلال- الجزيره امروز در هتل المپيك برگزار مى شود. در اين نشست امير قلعه نويى به همراه سرمربى الجزيره پاسخگوى سؤالات خبرنگاران خواهند بود تا از اهداف بازى فردا سخن بگويند. بدون شك نكته قابل توجه گفت وگوى قلعه نويى در خصوص محروميت جبارى خواهد بود. اين نشست ساعت ۱۱ صبح امروز برگزار مى گردد.

استقلال به دنبال جذب اسپانسر جديد

تيم فوتبال استقلال تهران اين روزها به دنبال جذب اسپانسر جديد براى ادامه رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا مى باشد. نكته جالب اينكه اين بحث بعد از حضور استقلال در عربستان به وجود آمده چون طبق شنيده هاى ما امير واعظى آشتيانى مديرعامل آبى پوشان وقتى درآمد الاتحاد را از اسپانسر ديد به اين فكر افتاده كه اسپانسر جديدى را جذب كند. بايد منتظر ماند و ديد چقدر در اين مسأله موفق خواهد شد.

قلعه نويى، استقلالى ها را ممنوع المصاحبه كرد

بازيكنان استقلال يك روز مانده به بازى حق انجام مصاحبه را ندارند. امير قلعه نويى از آبى پوشان پايتخت خواست به دور از هر حاشيه فقط به فكر آماده سازى خود باشند. سرمربى استقلال ضمن يادآورى بازى حساس تيمش مقابل الجزيره و لزوم كسب امتياز در اين ديدار به شاگردانش گفت: نمى خواهم قبل از بازى كرى بخوانيد. در زمين بازى حرفهايتان را عملى كنيد تا انشاءالله در تهران باخت هفته قبلمان را جبران كنيم.

كادرفنى استقلال به دنبال جايگزين جبارى

هافبك مغضوب شده استقلال در بازى اين تيم مقابل الجزيره غايب است. با محروميت مجتبى جبارى كادرفنى اين تيم به دنبال انتخاب جايگزينى مناسب هستند تا در بازى مقابل الجزيره خلأ اين بازيكن را احساس نكنند. يدالله اكبرى، فرهاد مجيدى، اميدرضا روانخواه و رينالدو ۴ بازيكنى هستند كه كانديداى جايگزينى جبارى هستند. در اين بين شانس مجيدى بيشتر از ساير گزينه ها است تا به احتمال او به عنوان يك هافبك- مهاجم مقابل الجزيره به ميدان برود.

ماليات هاى استقلالى ها پرداخت مى شود

چند تن از بازيكنان استقلال قبل از حضور تيمشان در عربستان به دليل عدم پرداخت ماليات قراردادهاى خود ممنوع الخروج شده بودند بايد به زور با حضور در اداره ماليات پول خود را بپردازند. گفتنى است در غير اين صورت به احتمال فراوان جلوى بازى آنها گرفته خواهد شد.

ميلاد نورى در نظام وظيفه

ميلاد نورى هافبك استقلال صبح ديروز در حوزه نظام وظيفه حضور يافت تا خود را به مسئولان اين حوزه معرفى كند. گفتنى است با توجه به اينكه نورى مشكل سربازى دارد و با گذاشتن وثيقه جواز حضور با استقلال را در عربستان به دست آورده بود بايد با بازگشت آبى پوشان وثيقه خود را از حوزه نظام وظيفه پس مى گرفت.شايان ذكر است نورى اين فصل فقط در يك ديدار براى آبى پوشان در ليگ به ميدان رفته است.

۴۱ استقلالى به قطر مى روند

كاروان استقلال را جهت بازى با ام صلال ۴۱ نفر تشكيل مى دهند. ۲۶ بازيكن به همراه ۱۱ تن از اعضاى كادرفنى و ۴ فرد از مسئولان باشگاه استقلال به قطر سفر مى كنند. باشگاه استقلال ليست ۴۱ نفره خود را براى بازى با ام صلال به سفارت قطر ارسال كرد تا همچنان منتظر صدور ويزاى اسامى نامبرده باشد. كاروان استقلال را در سفر به عربستان ۴۶ نفر تشكيل داده بودند كه در دومين سفر خارجى اين تيم ۵ نفر از اعضاى ادارى باشگاه حذف شدند.

الجزيره ديشب آمد

اعضاى تيم فوتبال الجزيره شب گذشته وارد تهران شدند. نماينده فوتبال امارات سه شنبه ساعت ۲۲ به پايتخت آمدند تا خود را براى رويارويى با استقلال آماده كنند. با ورود الجزيره به ايران ۳ تن از افراد باشگاه استقلال جهت استقبال از آنها در فرودگاه امام خمينى (ره) حاضر شدند.

جلسه مهاجرانى با قلعه نويى

امير قلعه نويى سرمربى استقلال طى تماسى با حشمت مهاجرانى مربى اسبق تيم ملى نظرات وى را در مورد ديدار فرداى تيمش با الجزيره امارات جويا شد. گفتنى است مهاجرانى سابقه مربيگرى چندين ساله را در فوتبال امارات دارا مى باشد و مى تواند از لحاظ آمارى به استقلال كمك كند. گفتنى است مهاجرانى رابطه بسيار حسنه اى با قلعه نويى دارد.

قربانى در باشگاه استقلال

پيروز قربانى مدافع استقلال صبح ديروز با حضور در محل باشگاه جلسه اى را با امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان برگزار كرد. گفتنى است در اين جلسه قربانى از قلعه نويى خواست هر چه زودتر مطالبات بازيكنان را پرداخت كند تا آنها با روحيه بيشترى به مصاف الجزيره امارات بروند.شايان ذكر است ديدار استقلال و الجزيره فردا ساعت ۱۵ در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش تمرين استقلال

شعار هواداران استقلال عليه جبارى

تمرين روز گذشته استقلال مطابق هميشه در ورزشگاه دستگردى انجام گرفت تا آبى ها به مرور خود را براى رويارويى با الجزيره آماده كنند. سوت آغاز تمرين استقلال در ساعت ۱۵ و ۱۵ دقيقه به صدا در آمد.
    مصدوميت يك تماشاگر در تمرين استقلال
    قبل از شروع تمرين، در حاليكه چند تماشاگر در گوشه اى از زمين ايستاده بودند. درب كاميونى كه در كنار ورزشگاه دستگردى قرار داشت بر سر يك سرباز وظيفه فرود آمد. در اين حا دثه سر سرباز آسيب ديد تا دكتر نوروزى سريعاً خود را به بالاى سر او برساند. با مداواى پزشك استقلال سر اين فرد باندپيچى شد.
    اعتراض ليدرهاى استقلال
    ليدرهاى استقلال در تمرين نسبت به پرداخت نشدن حق و حقوقشان معترض بودند. آن ها مى گفتند باشگاه پرسپوليس عيدى و حقوق ليدرهاى خود را داده اما ما هنوز نه عيدى گرفته ايم و نه حقوق خود را. از اينكه اينقدر مجانى در خدمت تيم هستيم خسته شده ايم.
    سحرخيزها
    ۲ بازيكن استقلال زودتر از ديگر نفرات اين تيم در تمرين حاضر شدند. هاشم بيك زاده و اشكان نامدارى اولين بازيكنانى بودند كه در دستگردى حاضر شدند.
    سپك تاكرا
    قبل از شروع تمرين ۴ بازيكن به انجام بازى تنيس فوتبال پرداختند. تقى پور و اكبرى در يك گروه در مقابل نامدارى و منتظرى به بازى تنيس فوتبال مشغول شدند تا قبل از شروع تمرين حسابى بدن هاى خود را گرم كنند.
    2 غايب
    تمرين استقلال ۲ غايب داشت. سياوش اكبرپور و ميلاد نورى روز گذشته در دستگردى حاضر نشدند. اكبرپور به دليل حضور در كميته انضباطى غيبت داشت. نورى نيز با اجازه از كادر فنى استقلال در تمرين حضور پيدا نكرد.
    شعار هواداران استقلال عليه جبارى
    هواداران حاضر در ورزشگاه دستگردى حركت مجتبى جبارى را در بازى با الاتحاد محكوم كردند. اين تماشاگران كه چيزى حدود ۱۰۰ نفر بودند، با سر دادن شعار عليه جبارى از ارزش پيراهن استقلال صحبت كردند. آنها با فرياد مجتبى يادت باشد پيراهن آبى غيرت داره اعتراض خود را نسبت به جبارى نشان دادند. در اين بين آرش برهانى هم بيشتر از ديگر بازيكنان آبى پوش مورد تشويق قرار گرفت. زدن گل به الاتحاد و دست ندادن جبارى به برهانى سبب شد او مدام مورد تشويق هواداران حاضر در ورزشگاه قرار بگيرد.
    عباسفرد با ۴۰ دقيقه تأخير
    مهاجم استقلال ديرتر از همه نفرات اين تيم خود را به دستگردى رساند. عليرضا عباسفرد با ۴۰ دقيقه تأخير در زمين حاضر شد. بيمارى فرزند عباسفرد سبب شده بود او با اجازه كادر فنى با تأخير خود را به دستگردى برساند. جدا از عباسفرد، على نظرى هم با ۴۰ دقيقه تأخير به تمرين آمد. او به دليل حضور در كميته انضباطى خود را با تأخير به تمرين رساند.
    صحبت هاى ويژه قلعه نويى
    پيش از شروع تمرين امير قلعه نويى شاگردانش را جمع كرد و به صحبت با آنها پرداخت. سرمربى استقلال ضمن يادآورى بازى حساس استقلال مقابل الجزيره از آن ها خواست با جديت و تعصب تمام به آماده سازى خود مشغول شوند. قلعه نويى گفت من بازيكن حاشيه ساز و تنبل نمى خواهم.
    شرح تمرين
    تمرين استقلال با دويدن دور زمين آغاز شد. پس از آن بازيكنان به بازى آقاوسط پرداختند. نكته قابل توجه در اين بين اين بود كه قلعه نويى هم پا به پاى ديگر استقلالى ها تمرين كرد. پس از بازى آقاوسط، بازيكنان آبى پوش به مرور به كارهاى تاكتيكى پرداختند.آنها برنامه هاى بازى با الجزيره را مرور كردند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شايد جبارى ۴ فروردين بخشيده شود

مجتبى جبارى فعلاً از حضور در تمرينات استقلال منع شده و به نظر مى رسد مرخصى اجبارى وى تا پايان سال ادامه خواهد داشت. قدر مسلم اينكه مجتبى جبارى مقابل الجزاير بازى نمى كند و احتمال بخشودگى وى نيز مسأله اى است كه كاملاً در اختيار امير قلعه نويى (و به نوعى كميته انضباطى باشگاه استقلال) قرار دارد. البته اين طور كه مى گويند او در صورت ابراز ندامت از رفتار خود مشمول عفو خواهد شد و بديهى است كه خود استقلالى ها هم دوست ندارند چنين هافبك طراحى را از كف بدهند. اين طور كه شايعه شده جبارى در روزهاى آغازين سال جديد همراه با برخى از مسئولان تيم به منزل قلعه نويى رفته و با او آشتى مى كند روز چهارم فروردين در جريان آغاز تمرينات استقلال در فصل جديد بار ديگر به جمع آبى پوشان ملحق خواهد شد. البته احتمال دارد تاريخ شروع دور جديد تمرينات استقلال اندكى دستخوش تغيير شود اما بحث آشتى دادن جبارى و قلعه نويى در روزهاى آغازين سال نو به بهانه عيد نوروز هم اكنون جدى شده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروازه بان الجزيره را بيكار نمى گذاريم

برهانى: شايد من هم حركت جبارى را تكرار كردم

شايد با تعويض جبارى در بازى با الاتحاد كسى كه بيشتر از همه دچار ناراحتى شد آرش برهانى بود. جبارى به جاى رفتن به سوى او از گوشه اى از زمين بيرون رفت تا برهانى فقط خيره به او بماند اما آرش حركت جبارى را از ياد برده و او را يكى از بهترين دوستان خود قلمداد مى كند. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
    • هنوز حركت جبارى به هنگام تعويضش از زمين بحث داغ فوتبال ايران و استقلال است. مجتبى به سوى تو نيامد. خودت در اين ارتباط چه نظرى دارى؟
    - من هيچ مشكلى با جبارى ندارم. از دست او هم ناراحت نيستم. اتفاقاً براى جبارى آرزوى موفقيت و سربلندى هم دارم.
    • اما حركت او به هنگام خروجش از زمين غير حرفه اى بود.
    - شايد من هم يك روز اشتباه جبارى را انجام بدهم. او شرايط روحى خوبى نداشت و تحت فشار بود. به همين جهت آن لحظه نفهميد چه تصميمى گرفته است. مجتبى بازيكن بزرگى است و نبايد او را به اين شدت متهم كرد.
    • پس تو او را بابت اين حركت بخشيده اى؟
    - دقيقاً همينطور است. من آن صحنه را به فراموشى سپردم. مجتبى درست مثل برادر من است. او نزد من از ارزش بالايى برخوردار است. مجتبى را درست مثل ديگر بچه هاى تيم دوست دارم.
    • بازى با الجزيره را چطور مى بينى؟
    - بازى راحتى نداريم، مسئولان باشگاه الجزيره هزينه زيادى را صرف اين باشگاه كردند تا الجزيره يكى از حريفان سخت ما به حساب بيايد.
    • توانايى غلبه بر اين تيم را داريد؟
    - از بازى با الاتحاد تجربه خوبى كسب كرديم. تا آن را در ديدار با الجزيره در دستور كار قرار دهيم.
    • چه تجربه اى؟
    - اينكه تا به صدا در آمدن سوت پايان بازى خود را برنده ندانيم. تا دقيقه آخر براى كسب پيروزى تلاش كنيم و بدانيم بازى هاى آسيايى خيلى متفاوت تر از رقابت هاى ليگ است.
    • با اين تفاسير استقلال چقدر شانس پيروزى در بازى فردا را دارد؟
    - ما يك برنامه كاملاً هجومى را در دستور كار قرار مى دهيم. هدفمان اين است كه در همان نيمه اول كار را تمام كنيم. مطمئناً دروازه بان الجزيره روز راحتى را مقابل ما نخواهد داشت. مدام بر روى دروازه اين تيم فشار مى آوريم تا از امتياز ميزبانى مان نهايت استفاده را ببريم.
    • فكر مى كنى امتياز ميزبانى در اين ديدار به تيم شما چقدر كمك مى كند؟
    - ما هوادارانى را داريم كه در هيچ جاى دنيا ما را تنها نگذاشته اند. حالا هم كه ميزبان هستيم و در خانه بازى داريم هواداران استقلال به هيچ وجه استاديوم آزادى را خالى نمى گذارند. من فكر مى كنم چهارشنبه يكصد هزار هوادار در ورزشگاه حاضر مى شوند تا استقلال از امتياز ميزبانى اش نهايت استفاده را ببرد. آنها بايد ثابت كنند ايران بهترين تماشاگران را دارد.
    • در ۲ بازى اخير استقلال به عنوان بازيكن ذخيره به ميدان رفتى. مقابل الجزيره هم اين اتفاق صورت مى گيرد؟
    - من مشكلى براى فيكس بودن در استقلال ندارم. اميرخان بر اساس برنامه ها و تاكتيك هاى تيمى بازيكنان را به زمين مى رسانند. بنابراين من نمى توانم در اين خصوص اعتراضى بكنم. من هميشه آماده هستم و منتظر نظر كادر فنى. هر وقت هم كه براى استقلال به ميدان بروم، آمادگى ام را در زمينه گلزنى به اثبات مى رسانم.
    • مقابل الاتحاد گل زدى تا پس از چند هفته پايت به گلزنى باز شود. براى كسب عنوان آقاى گلى در آسيا چقدر انگيزه دارى؟
    - به همان اندازه كه در ليگ برتر انگيزه دارم، هيچ بازيكنى از رسيدن به موفقيت بدش نمى آيد. اميدوارم با باز كردن دروازه الجزيره بتوانم خود را به يكى از مدعيان كسب آقاى گلى در آسيا مطرح كنم. من هيچ وقت از گل زدن سير نمى شوم تا انشاءالله به روند گلزنى ام ادامه بدهم.
    • به تيم ملى دعوت نشدى. در اين خصوص صحبت كن.
    - هيچ حرفى در اين ارتباط ندارم. آنقدر تلاش مى كنم تا دوباره به تيم ملى دعوت شوم.

واعظى آشتيانى به ديدار جان واريو رفت

اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال در اقدامى جالب به ديدار هافبك برزيلى اين تيم رفت.امير واعظى آشتيانى به همراه على انصارى و ساير همراهان خود به مناسبت ميلاد رسول اكرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) به منزل فابيو جان واريو رفت. اين ديدار در حالى رخ داد كه جان واريو قبل از سفر اين تيم به عربستان به دليل عدم پرداخت شدن مطالباتش ناراحت بود و وى با پذيرفتن چك ۱۰ ميليونى حاضر شد تا اين تيم را در عربستان همراهى كند. مسئولان استقلال در آستانه بازى حساس مقابل الجزيره در شرايطى كه مجتبى جبارى با رفتار خود در جريان بازى با الاتحاد و مصاحبه هاى اخير خود وضعيت باشگاه و تيم را بهم ريخته است، تصميم گرفتند به ديدار هافبك برزيلى اين تيم بروند تا با روحيه دادن به اين بازيكن او را براى بازى با الجزيره شارژ روحى كنند. در اين ديدار كه براى جان واريو غيره منتظره بوده، انصارى يك قاليچه به وى اهدا كرد. ديدار استقلال مقابل الجزيره امارات ساعت ۱۵ چهارشنبه در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •