تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2041 از 2608 اولاول ... 104115411941199120312037203820392040204120422043204420452051209121412541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,401 به 20,410 از 26071

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم، اینترنت یک مگ نامحدود داشتیم که در یک واقعه غیر منتظره به هشت مگ تبدیل شده، تنظیمات مودم رو نگاه کردم و دقیقا بر روی هشت هست، توی ecare.tct.ir اما همچنان سرویس من رو "اینترنت 1 مگابیت در ثانیه نامحدود پس پرداخت دوازده ماهه" میزنه، راه حل چیست؟ از این نعمت استفاده کنیم یا قبض آخر ماه کمر شکن خواهد بود؟ تجربه مشابهی کسی داشته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم، اینترنت یک مگ نامحدود داشتیم که در یک واقعه غیر منتظره به هشت مگ تبدیل شده، تنظیمات مودم رو نگاه کردم و دقیقا بر روی هشت هست، توی ecare.tct.ir اما همچنان سرویس من رو "اینترنت 1 مگابیت در ثانیه نامحدود پس پرداخت دوازده ماهه" میزنه، راه حل چیست؟ از این نعمت استفاده کنیم یا قبض آخر ماه کمر شکن خواهد بود؟ تجربه مشابهی کسی داشته؟
    اگه اخیرا کابل برگردان داشتید، تجربه مشابه شما زیاد اتفاق افتاده. سرعت بالا موقت هست و بهتره از این نعمت استفاده کنید. برای اینکه بفهمید کابل برگردان شدید یا نه، کشش سرعت مودم رو چک کنید، باید کیفیت خط بالا رفته باشه و بالای 20 مگ کشش داشته باشه.

3. 2 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.برای منم چند روزه همین اتفاق افتاده.چند ساله ۲۵۶ نامحدود پس پرداخت دارم اما چند روزه سرعتم شده ۲ مگ.کشش خط هم حدود ۲۲-۲۳ مگ شده که قبلا ۳-۴ مگ بود.
    منظور از کابل برگردان چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

مگه کلافه شدم کشش خطم چهار مگه موندم تو سال 2018 قرن 21 چجوری این مشکل حل نمیشه

6. 3 کاربر از Ghost wars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه کلافه شدم کشش خطم چهار مگه موندم تو سال 2018 قرن 21 چجوری این مشکل حل نمیشه
    دلیلش اینه مخابرات هنوزم فاصله بین مرکز مخابراتی تا کافوی محل یا کوچه رو فیبر نوری نکرده و هنوز مسیه.

8. این کاربر از max-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

آخه دوستم این مشکل و نداره که تو همین شهرکه اون تا 24 خطت کشش داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آخه دوستم این مشکل و نداره که تو همین شهرکه اون تا 24 خطت کشش داره
    شما اول صبحی برید مرکز مخابراتی و این موتوری های مخابرات یکشونو بیارید خط از کوچه چک کنه تا منزل. شاید موردی پیدا کنه که مشکل شمارو مرتفع کنه.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

11. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام

مگه سرورهای ایران نباید ضریب نخوره من الان از آپلود بوی و عصر آپلود سرورهای ایرانش فایل دانلود می کنم 4 برابر از حجمم کم می کنه.
    چه طوری میشه فهمید کدوم سرور رو بدون ضریب 1 به 4 حساب می کنه.منظورم اینه سروری هست که بهم معرفی کنید.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

متاسفانه این موضوع واقعیت داره جز چند تا سایت وطنی (مانند سایت واحد مرکزی خبر و سایت سازمان سنجش)بقیه خارجی حساب میشه البته گفتند این موضوع قراره درست بشه

14. 2 کاربر از behnamcp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

مگه سرورهای ایران نباید ضریب نخوره من الان از آپلود بوی و عصر آپلود سرورهای ایرانش فایل دانلود می کنم 4 برابر از حجمم کم می کنه.
    چه طوری میشه فهمید کدوم سرور رو بدون ضریب 1 به 4 حساب می کنه.منظورم اینه سروری هست که بهم معرفی کنید.

ممنون
    عزیز کلا 500 تا سایت مذخرف رو انتخاب کردن و گفتن رایگانه
    در واقع به دردنخور ترین سایت ها هستن که شاید تعداد انگشت شماری از این آمار جزو سایت های پرمصرف باشه

باید صبر کرد و منتظر اصلاح این لیست شد ( البته اگه شرکت ها راضی بشن کلیه سایت های دانلود ایرانی رو ببرن تو لیست داخلی )

16. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •