هر سه ممکنه اتفاق بیفته بر اساس نظر دکتری که میفرستنت
هر سه ممکنه اتفاق بیفته بر اساس نظر دکتری که میفرستنت
سلام
آقا کمک فوری:
1.من پنج شنبه اعزامم.افتادم نیروی انتظامی.میخواستم بپرسم ک تو این چن روز باقیمانده اگه بخوان میتونن کدمو تغییر بدن و بندازنم سپاه؟
2.مسئول تقسیم سرباز کیه؟و مرکزش کجاست؟
3.میشه کمکم کنید ی راهی جلو پام بذارین بگین چیکار کنم
ديروز مسئول امور پزشكي بهم گفت كه فرم هاي 1 و 2 و 5 دفترچه رو پر كن بيار! لازمه دوباره پر كنم؟ چون دفعه قبل واسه اعزام پر كردم اما تو فرم معاينه واسم زد سالم!
يك سوال ديگه، براي فرم معاينه كه توي دفترچه هست بايد مستقيم برم پيش پزشك معتمد نظام وظيفه كه واسم بيماريم رو تاييد كنه؟ يا اول گواهي چيزي از اون دكتري كه زير نظرش بودم بيارم بدم به پزشك؟
مدت زمان رسيدگي و تشكيل كميسيون پزشكي چقدر هست؟ در صورت راي كميسيون به اعزام ممكنه ارديبهشت اعزام بشم يا تير؟
ببخشيد زياد شد
Last edited by taktaaz1; 17-02-2014 at 16:33.
سلام
نظر بنده رو بخواهی می گم برو آموزشی ، روز اول خودتو بزن به مردن ( موقع دویدن )
دیگه جوری باش که بگن آمبولانس مستقیم ببردت سردخانه
اونجا راحت تر معاف می کنند
شما بیماریت چی هست ؟
مربوط به اعصاب و روان >> افسردگي، اضطراب و فوبيا
هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره
دوست من چند روز قبل از اعزامش ارگان خدمتیش رو عوض کرد،نیروی انتظامی بود انداخت سپاه
ولی ببین رفیق شما انتظار نداشته باش همه میتونن این کار رو کنند،پارتی خیلی خیلی گردن کلفت میخواد که من و تو نداریم
مسعول تقسیم سربازا نیرو انسانی تهرانه که اونم به صورت سیستمی انجام میشه،بر اساس کد رشته تحصیلی،میزان تحصیلات،اعلام نیاز استان ها و ... صورت میگیره
شما دور روز دیگه اعزامید
پیشنهاد من اینه که اصلا دیگه خودت رو درگیر این افکار نکن،همموم قبل اعزام مثه تو استرس داشتیم
سعی کن بدون اینکه هر اقدامی کنی تو این دو روز باقی مونده که به شکست منجر میشه و خودت ضد حال میخوری راحت خدمت رو با بیخیالی برو
بخدا منم مثل تو بودم دو روز دیگه 16 ماه فیکس پر میکنم،زود میگذره
سلام
می تونی عقب بندازی ولی 3 ماه احتمال داره خدمت افزایش پیدا کنه
کد رو می شه تغییر داد ، حتی 1 ساعت قبل اعزام ، ولی کار شاید چند نفر باشه که باید خیلی کلفت باشه
سلام
می دونی چه مشکلاتی کارت معافی اعصاب داره ؟
نمی گم دنبالش نرو ، ولی این بیماری ها رو راحت می شه معافیت گرفت ولی واقعا کارتش ... ! یکیش اینه هر سال باید گواهینامه رو تمدید کنی
دو حالت داره ، یا شما از طریق قانونی میخواید اقدام کنید یا غیر قانونی ، اگه از طریق قانونی میخواید اقدام کنید که هیچ ولی اگه از طریق غیر قانونی میخواید اقدام کنید دو حالت داره ، یا شما پارتی دارید یا ندارید ، اگه پارتی ندارید که هیچ ولی اگه پارتی دارید دو حالت داره ، یا پارتی شما کلفته یا معمولی ، اگه پارتی شما معمولیه که هیچ ولی اگه کلفته باید همه کاراتون و مدارک و برگ سبزت رو بسپاری بهش تا از طریق نظام وظیفه قبل از اعزامت کدت رو جابجا کنه ، هنوز شدنیه من خیلیا رو دیدم بعد از کد خوردن جابجا کردن ولی اگه اعزام بشی تقریبا غیر ممکنه
پ ن: شما چجوری پنج شنبه اعزام میشی؟ مگه لیسانس نیستی؟ لیسانس که ماه فرد اعزام نمیشن ، اگر هم دیپلمی که چجوری یکم اعزام میشی؟
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)