سلام
من دوتا از دوستام جایزه بردن
یکیشون نیم سکه و اونیکی ربع سکه
سلام
من دوتا از دوستام جایزه بردن
یکیشون نیم سکه و اونیکی ربع سکه
asus WL-am604
دوستان یه سوال.اگه از یه مودم برا دوتا pc همزمان دانلود بزاریم میشه بیشتر دانلود کرد؟
سلام
من سرویس 128 محدود دارم ، روزها سرعتم خیلی عالیه ولی چون اکثرا شبها دانلود میکنم سرعت دانلودم تو شبها اکثرا بین 15 تا 20 هست!
میخواستم بدونم اگر سرویس 1 مگ داشته باشم ، باز هم شبها سرعت دانلودم پایینه؟ یا همون 130 هست؟
لطفا راهنمایی کنید.![]()
از موقعی که خط منو رو 4 مگ بستن (دو روز پیش) سرعت دان روزانم تا 380 هم میرسه
و خب شبانه هم فعلاً وضعیت خوبی پیدا کرده
این ماله دیشبه که از 4.30 دانلود کردم:
اینم وضعیت مودمم:
در مجموع به نظرم اینکه بعضیا با خط یه مگ بتونن تا 7-8 گیگ هم دانلود شبانه داشته باشن در صورتی که خطشون رو 4 مگ باشه و منطقشون خلوت باشه، خیلی عجیب نیست
البته اون دوستان عزیز هم برای اینکه بهتر بشه در مورد وضعیتشون نظر داد، خوبه که یه گزارش از یه ماه گذشته شون بگیرن و تو اکسل مرتبش کنن (روزانشو حذف کنن) و اینجا قرار بدن
سپاس
نه عزیز جان نمیشه
شما کلا یه پهنای باندی شرکت بهتون میده -- حالا شما دوست داری اون پهنای باند رو روی یک سیستم استفاده کن یا روی 10 تا سیستم
اگه اینجوری بود کافی نت ها الان سرعت بالای 1000 داشتن![]()
واقعا ! منم چیزی نبردم![]()
ببین دوست عزیز اون یکی دوستمون که میگن اینجوری و شب واقعا 7 گیگ میگیرن پس باید شب سرعت دانلودشون روی 300 باشه که بتونن 7 یا 8 گیگ
دانلود کنن و اگر شب روی 300 باشه باید روز روی 500 یا 600 باشه که همچین چیزی غیرممکنه بنده خودم شرکتی بودم که شباش فیکس 130 تا میداد
و با این سرعت فقط 1.5 تا 1.8 میتونستم دانلود کنم تازه اگه یکسره وصل می بود و قطع نمیشد.
دوستان اینطوری راجع به همه صحبت نکنید
شاید یک عده واقعا دانلود خوبی دارند و راضی هستند
اینها دانلود منه
هرشب حداقل بین 2 تا 2
در ضمن اگه پست های منو نگاه کنید مدتی خیلی از پارس آنلاین ناراضی بودم
از دوستان میخوام بگن که چه مودمی دارن مارک و مدل مدم اون عزیزانی که سرعتشون خوبه میخوام مودمم رو عوض کنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)