تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2041 از 2199 اولاول ... 10411541194119912031203720382039204020412042204320442045205120912141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,401 به 20,410 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من الان باز یک ماه شارژ نکردم
    الان خبرای فوق وحشتناکو دیدم
    مبین رفت رسما توی فاضلاب

اینم برای قبرش: بیاد اون روزها که جمعه ها رایگان بود

2. 4 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

صفحه مشترکین رو تغییر دادند ، در قسمت تغییر / تمدید طرح ساعت رو از 3 تا 7 کردن.
    ولی همچنان ما نفهمیدیم مشترک باید از کجا میزان کارکرد شبانه رو متوجه بشه .

4. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

صفحه مشترکین رو تغییر دادند ، در قسمت تغییر / تمدید طرح ساعت رو از 3 تا 7 کردن.
    ولی همچنان ما نفهمیدیم مشترک باید از کجا میزان کارکرد شبانه رو متوجه بشه .
    حالا شما چه علاقه ای به دونستن اینکه چقدر شب مصرف کردی داری؟ میخوای تمدید کنی ؟
    یعنی یک قسمت اضافه بشه بنویسه شما تو شب چقدر مصرف داشتی . حله ؟

من اگه میدونستم مبین نت میخواد بعد یک سال شبانشو حذف کنه ایرانسل میگرفتم .اشتبا کردم . شاید تا فردا مودم ایرانسل رو خریدم تا اخر سال تخفیف داره 50 تومن پولی نیست.پول یک ماه اشتراک مبین نت بعد عید هم نمیشه

6. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان این شرایط جدید واسه کسایی که تازه طرح میگیرن یا طرح های قدیمی رو هم شامل میشه ؟ اگه فقط واسه کسایی که طرح جدید میگیرن این مدت که باقی مونده از خجالت این شرکت بی همه چیز در بیایم !!

8. این کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان این شرایط جدید واسه کسایی که تازه طرح میگیرن یا طرح های قدیمی رو هم شامل میشه ؟ اگه فقط واسه کسایی که طرح جدید میگیرن این مدت که باقی مونده از خجالت این شرکت بی همه چیز در بیایم !!
    واسه همه. قدیمی و جدید.

شکایت کنید. هم سایت مبین نت هم سایت سازمان تنظیم مقررات. لینکش چند صفحه پیش هست.

10. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشترکین گرامی با سلام و درود فراوان؛ در خصوص تغییرات اعمال شده در ساعت‌های رایگان شبانه، توضیحات زیر خدمت شما تقدیم می‌شود:
    ۱- حجم بالای اعتراض مشترکین در مورد کاهش کیفیت خدمات در ساعات رایگان شبانه، به‌ویژه برای ارتباطات صوتی و تصویری، که به دلیل مصرف بی‌رویه‌‌ی تعدادی از مشترکین ایجاد شده بود، منجر به اتخاذ این تصمیم شد تا طبق الگوهای مصرف عادلانه‌ی اپراتورهای مطرح تغییراتی در زمان استفاده‌ی رایگان شبانه اعمال شود.
    ۲- شرکت ارتباطات مبین‌نت، اپراتوری است با اهداف و رسالت ملی، که به منظور ارایه‌ی خدمات ارتباطی باندپهن بی‌سیم بر بستر فناوری وایمکس، ۳۱ استان کشور را تحت پوشش قرار داده است. هم‌اینک علاوه بر صدها هزار مشترک، بسیاری از سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسه‌های مهم نیز که در سراسر کشور خدمات شبانه‌روزی ارایه می‌دهند از شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت برای انتقال اطلاعات حیاتی خود استفاده می‌کنند. اما متأسفانه وجود ترافیک شدید در ساعات رایگان شبانه به دلیل مصرف بی‌رویه‌ی مشترکین باعث شده بود، ارایه‌ی خدمات این دسته از سازمان‌ها با اختلالاتی مواجه شودکه با متعادل‌سازی مصرف شبانه و تغییر ساعت، این مشکلات برطرف می‌شود.
    ۳- اعمال این تغییرات و محاسبه‌ی مصرف رایگان شبانه از ۱۰ اسفند اجرایی می‌شود. از همه‌ی شما عزیزان درخواست داریم، مبین‌نت را در اجرای برنامه‌های پیش‌رو برای افزایش سطح کیفیت خدمات و رضایت‌مندی هر چه بیش‌تر مشترکین یاری دهید. سربلند و پیروز باشید.
    ما که از شرش راحت شدیم. به امید ورشکستگی این شرکت. وقتی به این مدتی فکر میکنم که مشتری این شرکت بودم، می بینم مبین نت مصداق هر روز بدتر از دیروزه. درست موقعی که فکر میکنم از این بدتر نمیشه، یه ترفند جدید رو میکنه. پس بعد عید باید منتظر خبرای خوبی بود

12. 3 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

توضیحات من در خصوص توضیحات مبین نت

مصرف بی رویه!!!
    شبکه شما باید متناسب با تعداد کاربر و سرعتی که فروختید ظرفیت داشته باشد. واضح است که بعد از ساعت 2 تعداد کاربران به شدت کم میشه و اگر عده ای دانلود بزارن تاثیر شدیدی نخواهد داشت. من شخصا امتحان کردم و شب ها سرعت مثل روزها بود. این فقط و فقط یک بهانه است.
    می تونین اون مشترکینی که به قول خودتون "حجم بالای اعتراض را داشتن" نگه دارید (البته اگه کسی باشه). من که طرحم تموم شه از شر مبین نت خلاص می شم.

14. 4 کاربر از ehsanshz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بشین تا مبین نت رو یاری دهیم ! اون شرکت رو روی سرتون خراب می کنیم بی شرف ها
    تو ک پهنای باندت نمی کشه این همه مشترکین خانگی و سازمان ها رو ساپورت کنی غلط می کنی این همه مشترک میگیری !
    داره عملا مشترکین عادی رو فدای سازمان ها می کنه که توی کار اونا اختلالی پیش نیاد !!
    خب تو بیا پول ما رو تمام و کمال پس بده و بچسب به مشترکین سازمانی .. چ کاریه آخه !
    Last edited by yuzarsiff; 26-02-2014 at 13:04.

16. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

قبلنا یه مودم از این usb ها که سیمکارت میخوردن داشتم که بعد خریدن مودم "مبین گوه" گمش کرده بودم
    امروز پیداش کردم و منتظرم تا طرحم تموم شه تا gprs فعال کنم

18. این کاربر از nimajoon66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان اون دو شماره ای که قبلا اینجا قرار دادم مث اینکه عوض شده
    من الان با چند جا توی سازمان تنظیم مقررات که تماس گرفتم بعد از چند بار پاس دادن بالاخره موفق شدم با مسئول مربوطه صحبت کنم
    تشریح کردم وضعیتمونو براش خیلی خوب گوش کرد و گفت میگم که سریعتر به مسئله ی مربوط به مبین نت رسیدگی کنند.
    این شمارش هست : 02188113770 آقای صاری خانی
    تا ساعت 4 و نیم هم هستند
    تعداد تماس ها بالاتر بره به نظرم بهتره .. هر کی میتونه تماس بگیره

20. 4 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •