تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2041 از 2403 اولاول ... 10411541194119912031203720382039204020412042204320442045205120912141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,401 به 20,410 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اینا به هیچ صراطی مستقیم نیستن.یه ساله رو مخشونم هر بار یه دلیل میارن.میخام ببینم میتونم خودم اقدام کنم؟تا حالا کسی این کارو کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوست عزیز پورت ندارن چیه شما پی گیر شین حتما پورت هستش من وقتی درخاست دادم برا یاینترنت گفت خط شما پی سی ام هستش اگه اشتباه نکنم و adsl به خط شما تعلق نمیگره اونقدر پی گیری کردم که در عرض یکماه درست شد
    یکی از آشناهای ما خط 4 بود رفت اندیشه گفتند پورت نداریم یه اشنا پیدا کرد کارش یه هفته ای راه افتاد
    مشکل من اینجاس که خطم PCM نیست.اگه بود میومدن عوض میکردن(خودشونم گفتن).خونه عموی من دو تا کوچه بالاتره با پیش شماره 427.دو تا کوچه پایین تر با پیش شماره 424 و 422،همه adsl دارن فقط تو کوچه ما 426 ها میگن پورت نداریم بقیه ISP ها هم میگن خططون یا کاپاتون فیبر نوریه.در کل نصف آدمای کوچمون وایمکس دارن.

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دیشب اومدیم از ساعت یک تا 7 دانلود کنیم دیتا نداشتم. زنگ زدم میگن قطعی دیتا استانیه جون عمش. هیچی یه شب دانلودمون پرید

آشنای اول - 2 مگ محدود -حول و حوش سنگر

ما دوستان شما هم قطعی داشتید دیشب ؟

4. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

دیشب اومدیم از ساعت یک تا 7 دانلود کنیم دیتا نداشتم. زنگ زدم میگن قطعی دیتا استانیه جون عمش. هیچی یه شب دانلودمون پرید

آشنای اول - 2 مگ محدود -حول و حوش سنگر

ما دوستان شما هم قطعی داشتید دیشب ؟
    من تو لاهیجانم و قطعی نداشتم 512 دارم و همون شبی یه گیگ رو دانلود کرد

6. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت SaJJaD_BaRon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان پیش شماره تلفن بنده 550 هستش الان یک هفته ای هست که اینترنتم مشکل پیدا کرده و همش قطع میشه و دوباره بعد 1یا2 دقیقه برمیگرده و واقعا آزار دهنده شده دیگه به اندازه ای تعداد دفعاتش زیاد شده که امروز به جرات میتونم بگم بالای 20 بار این اتفاق برای من افتاده
    سوالی که داشتم میخواستم بدونم آیا دوستان میدونن مشکل چیه !؟ منظورم اینه آیا مربوط به منطقه هست یا مخابراته یا نه مشکل از ISP یا حتی از مودم منه !؟ و چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد !؟
    پ.ن : مودم من مدل TP-LINK TD-W8951ND بی سیم هستش و هردفعه این شرایط پیش میاد چراغ سوم از سمت چپ مودمم خاموش میشه.
    پ.ن: تقریبا داشت یادم میرفت بنده از اندیشه سبز خزر سرویس میگیرم.
    ممنون.
    Last edited by SaJJaD_BaRon; 30-08-2014 at 01:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان پیش شماره تلفن بنده 550 هستش الان یک هفته ای هست که اینترنتم مشکل پیدا کرده و همش قطع میشه و دوباره بعد 1یا2 دقیقه برمیگرده و واقعا آزار دهنده شده دیگه به اندازه ای تعداد دفعاتش زیاد شده که امروز به جرات میتونم بگم بالای 20 بار این اتفاق برای من افتاده
    سوالی که داشتم میخواستم بدونم آیا دوستان میدونن مشکل چیه !؟ منظورم اینه آیا مربوط به منطقه هست یا مخابراته یا نه مشکل از ISP یا حتی از مودم منه !؟ و چطوری میشه این مشکل رو رفع کرد !؟
    پ.ن : مودم من مدل TP-LINK TD-W8951ND بی سیم هستش و هردفعه این شرایط پیش میاد چراغ سوم از سمت چپ مودمم خاموش میشه.
    پ.ن: تقریبا داشت یادم میرفت بنده از اندیشه سبز خزر سرویس میگیرم.
    ممنون.

سلام
    اگه همه سیمهای خونتو چک کردی و مطمئن شدی نویزی نداره یه زنگ بزن اندیشه بگو اول فیوزو عوض کنن اگه مشکل حل نشد بگو بوختتو عوض کنن احتمال زیاد مشکلت حل میشه
    Last edited by zerocold981; 30-08-2014 at 08:25.

9. این کاربر از zerocold981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اسیاتک چطوره دوستان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام. دوستان من اینترنت مخابرات اشنای اول رو دارم. حداکثر سرعتم در حالت مطلوب 220 کلیو بایته منتهی گاهی اوقات زمان دانلود شبانه سرعتم خیلی کمتر میشه و از یه سقفی بالاتر نمیره (مثلا سر 80 کیلو بایت گیر میکنه) ولی وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم مجددا سرعت به اون حد ایده ال وحداکثر بر میگرده. کسی تجربه مشابه داشته؟میدونه چرا اینطور میشه؟؟
    Last edited by shahabtaheri; 01-09-2014 at 03:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. دوستان من اینترنت مخابرات اشنای اول رو دارم. حداکثر سرعتم در حالت مطلوب 220 کلیو بایته منتهی گاهی اوقات زمان دانلود شبانه سرعتم خیلی کمتر میشه و از یه سقفی بالاتر نمیره (مثلا سر 80 کیلو بایت گیر میکنه) ولی وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم مجددا سرعت به اون حد ایده ال وحداکثر بر میگرده. کسی تجربه مشابه داشته؟میدونه چرا اینطور میشه؟؟
    سلام منم همین مشکلو دارم 2 مگ 8 گیگ گرفتم بعضی اوقات هم خود به خود چراغ اینترنت قرمز میشه که باید خاموش روشن کنم که رو اعصابه و بعضی اوقاتم بعد خاموش روشن دیر کانکت میشه
    یه مشکلی دیگه ای هم که من دیدم مثل اینکه با وی پی مشکل داره چون از چند نفر هم پرسیدم همینو گفتن من اوپن و ی پی رو یا سیسکو رو کانکت میکنم بعد مدتی مثلا 50 مگ دانلود کردن اینترنت قطع میشه بعد که وی پی رو قطع میکنم مودمو خاموش روشن میکنم درست میشه !! از چند نفرم پرسیدم همینو گفتن اول فکر کردم وی پی مشکل داره ولی چند تا مختلف امتحان کردم دیدم نه فرقی نمیکنه جالبه همون و ی پ ی رو که رو اینترنت دیگه تست کردم اوکی بود والا ادم به این مخابرات کلاه بردار چی بگه !!!
    سرویس 2 مگشم که باید 260 سرعت بده 220 سرعت میده ولی شرکتای دیگه بالای 300 هست 2 مگاشون !!!
    حالا حجم دزدی و این چیزاش که به کنار !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه مال من کند بود ولی کار میکرد ولی شب که خاموش روشن کردم یه 15 مین صبر کردم تا کانکت شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •