اگه nfs رو اجرا کرده یعنی دستگاه نفهمیده کپی هست اگه می فهمید ارور می داد فکر کنم فلگ نشده باشه دستگاه
اگه nfs رو اجرا کرده یعنی دستگاه نفهمیده کپی هست اگه می فهمید ارور می داد فکر کنم فلگ نشده باشه دستگاه
arcade هست 260 تا 270
elite هم هست 365 تا 375
اين مدل كوچكتره خنك تره كم مصرف تره
ولي اينجا خيلي قيمتش بالاست
دوستان برای این که بازی های جدید به دستگامون بخوره باید چیکار کنیم .
می خوام یاد بگیرم خودم LT بریزم .
من دستگاه XBOX 360 Elite Special Edition خریدم 435 تومان!
دوتا هم دسته داشت!
راستی XBOX رو با چی باید به کامپیوتر وصل کرد؟! اصلا میشه یا نه؟!
Last edited by mostafait; 12-12-2010 at 17:17.
بايد lt+ بريزي
كار حساسيه و سخت
باز هم اگه ميخواي انجامش بدي اين تاپيك رو بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمبارك باشه![]()
میگم این ac bh هیچ پیشرفتی نسبت به 2ش نکرده ها ! اینهمه تو خماریش بودیم همین بود؟ اگه یکی ببینه تشخیص نمیده اساسین 2ه یا 3 باید ریشایه اتزیو رو ببینه اگه پرفسوری(نمیدونم درس نوشتم یا نه!) داشت اساسین 3 هست!
نکبتا همون 2 رو ورداشتن یه داستان جدید گزاشتن توش![]()
با کابل شبکه
اگه وصلشون کنی میتونی فایل های رو هارد کامپیوترت رو تو ایکس باکس ببینی
در ضمن اگه ویندوز ویستا یا 7 (32 بیتی) داشته باشی میتونی از windows media center خود ایکس باکس استفاده کنی
سلاممیگم این ac bh هیچ پیشرفتی نسبت به 2ش نکرده ها ! اینهمه تو خماریش بودیم همین بود؟ اگه یکی ببینه تشخیص نمیده اساسین 2ه یا 3 باید ریشایه اتزیو رو ببینه اگه پرفسوری(نمیدونم درس نوشتم یا نه!) داشت اساسین 3 هست!
نکبتا همون 2 رو ورداشتن یه داستان جدید گزاشتن توش![]()
راستش اینجا جاش نیست. باید بریم تو تاپیکش یه بحثی داشته باشیم. اما یه جمله مگه AC II بد بود که حالا این که یه مقدارم گرافیکشم بهتر شده بد باشه؟
Last edited by mosolim; 12-12-2010 at 23:54.
نمیگم AC II بد بود ولی نمیشه هر بازی که موفق بودو نسخه بعدیشو عین قبلی بسازن! شما gears1 با gears2 رو مقایسه کن!
کلن چنتا گدا به بازی اضافه شده و با اسب هم میشه تو شهر رفت.
دااش تاپیکش کجاست کلی حرف داریم!!![]()
سلام
بغیر ازac / bh - nfs - fable3 بازی دیگه ای هست که از نسخه امنیتی جدید استفاده کنه؟
راستی دوستان کرمانشاهی کسی هارد 20 یا 60 سراغ نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)