تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2040 از 2605 اولاول ... 104015401940199020302036203720382039204020412042204320442050209021402540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,391 به 20,400 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کسی از دوستان اینجا سرویس همکاران داره ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

کسی از دوستان اینجا سرویس همکاران داره ؟؟؟

سلام من دارم هنوز ولی 1 گیگه فایده نداره شاید هر 2 ماه سر میزنم بهش

راستی برای شما هم 50% تخفیف اومده ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوستان ما سر کوچمون ی کافو نوری هس.و خط ما و همسایه رو بروییمون از ی جعبه سیاه رنگ بیس در بیس سانت میاد که کنار در حیاط همسایمون هس از اون جعبه ی کابل مشکی رفته زیر زمین و سیم مسی از اون جعبه برای ما و برای همسایمون وصل شده.(اگه مخابرات میگه خط فیبر هس منظورش اینه کلا فیبر هس یا منظورش کافو نوری هم هس؟ ما تا کافو نوری سر کوچمون 70 متر فاصله داریم. بغد اینکه من رفتم تو سایت فن اوا و شاتل زدم نوشته خط شما ساپورت میشه و حتی فن اوا زد پورت خالی داره و ی هفته ای میشه بهم بدن اینترنتو.به پشتیبانی فن اوا هم زنگ زدم گفت خطتتونو ساپورت میکنیم. حالا سوال من اینه اگه تو ی سایت زد ساورت میشه حتما میشه از اون شرکت گرفت و اینکه شرکتای دیگه رو کافو نوری اینترنت میدن؟

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوستان ما سر کوچمون ی کافو نوری هس.و خط ما و همسایه رو بروییمون از ی جعبه سیاه رنگ بیس در بیس سانت میاد که کنار در حیاط همسایمون هس از اون جعبه ی کابل مشکی رفته زیر زمین و سیم مسی از اون جعبه برای ما و برای همسایمون وصل شده.(اگه مخابرات میگه خط فیبر هس منظورش اینه کلا فیبر هس یا منظورش کافو نوری هم هس؟ ما تا کافو نوری سر کوچمون 70 متر فاصله داریم. بغد اینکه من رفتم تو سایت فن اوا و شاتل زدم نوشته خط شما ساپورت میشه و حتی فن اوا زد پورت خالی داره و ی هفته ای میشه بهم بدن اینترنتو.به پشتیبانی فن اوا هم زنگ زدم گفت خطتتونو ساپورت میکنیم. حالا سوال من اینه اگه تو ی سایت زد ساورت میشه حتما میشه از اون شرکت گرفت و اینکه شرکتای دیگه رو کافو نوری اینترنت میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    تهرانید؟
    یه زمانی انحصاری مخابرات بود الان مشکلی نیست سرویس میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    تهرانید؟
    یه زمانی انحصاری مخابرات بود الان مشکلی نیست سرویس میدن
    نه بوشهر هستم. تو سایت وقتی میزنه ارایه میشه و پشتیبانی هم زنگ بزنی بگی ارایه میشه مشکلی نداره؟ من مخابرا رفتم گفت فقط از مخابرات میتونی بگیری البته من پارسال رفتم پرییدم. فک کنم دروغ میگفت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

نه بوشهر هستم. تو سایت وقتی میزنه ارایه میشه و پشتیبانی هم زنگ بزنی بگی ارایه میشه مشکلی نداره؟ من مخابرا رفتم گفت فقط از مخابرات میتونی بگیری البته من پارسال رفتم پرییدم. فک کنم دروغ میگفت.

به منم همینو گفتن ولی بهشون بگو میخوام مودم جیبی بگیرم به کارم نمیداد adsl دروغ میگن اینطوری تمام ایران و پیچوندن

8. این کاربر از Ghost wars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای من شده اینترانت 16 مگ باید سرعت داشته باشه مثلا اکثر ساعت ها خرابه تا هفته پیش خوب بود الان باید .. شکن نصب کنم تا یکمی سرعتش بهتر بشه می رم تخلیه می کنم از سال 91 مشترک مخابرات بودم ولی دیگه شورش رو در آورده از همه حجم کمتر می ده پنل درست نداره پینگ افتضاح سرعتش هم که جدیدا داغون شده زنگ هم که می زنی انگار براشون هیچ اهمیتی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان عکس اولی ی جعبه هست کنار در همسیایه ما (خونش کنار همسایه روبروی ما هس)که ی سیم ازش اومده داخل جعبه سیاه(عکس شماره دو) که کنار حیاط همسایه روبروی ما، هر 3یا4تا خونه ی دونه از جعبه های عکس یک گذاشتن. جعبه سیاهه دوتا سیم مسی ازش خارج شده که یکیش مال ما هس یکیش همسایه روبرو.و ی کابل هم (کابل سمت راست عکس دو) از سمت جعبه عکس شماره یک اومده وارد جعبه سیاهه شده. حالا سوالم اینه اون اولی چیه و اون کابلی که از زیر زمین واردش شده سیم مشیه یا فیبره؟ و اون کابله که وارد جعبه شماره دو شده سیم مسیه؟ اینم بگم هر کدوم از جعبه عکس یک به چهارتا مشترک خط میده.
    ؟

Last edited by dele_tanha 1; 24-01-2018 at 12:42.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عکس اولی ی جعبه هست کنار در همسیایه ما (خونش کنار همسایه روبروی ما هس)که ی سیم ازش اومده داخل جعبه سیاه(عکس شماره دو) که کنار حیاط همسایه روبروی ما، هر 3یا4تا خونه ی دونه از جعبه های عکس یک گذاشتن. جعبه سیاهه دوتا سیم مسی ازش خارج شده که یکیش مال ما هس یکیش همسایه روبرو.و ی کابل هم (کابل سمت راست عکس دو) از سمت جعبه عکس شماره یک اومده وارد جعبه سیاهه شده. حالا سوالم اینه اون اولی چیه و اون کابلی که از زیر زمین واردش شده سیم مشیه یا فیبره؟ و اون کابله که وارد جعبه شماره دو شده سیم مسیه؟ اینم بگم هر کدوم از جعبه عکس یک به چهارتا مشترک خط میده.

تصویر اول بهش "پست" میگن که از کافو یه کابل میاد توش و برای یه کوچه یا چند ساختمون انشعاب میگیره و عکس دوم هم یه تقسیم سادست که خط شما و همسایتون رو به دو سیم مجزا تقسیم کرده.

فیبر نوری در خطهایی که روی فیبر هستن تا کافوی نوری کشیده میشه و برای شما قابل رویت نیست! از کافو مثل خط عادی با سیم مسی به مشترک انتقال داده میشه سرویس.

برای اطمینان از وضعیت خط به واحدMDF مستقر در مرکز مخابراتی رفته و سوال کنید. جوابی که mdf بهتون میده کاملا دقیق و درسته و جای شک نخواهد داشت. (البته چون تو سیستم ثبت میشه کارمندای دیگه هم جواب غلط نمیدن ولی برای اطمینان بیشتر از اینکه طرف دقیقا تخصصش اینه به اونجا برید)

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •